Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 2 z 5 1 2 3 4 5
Exp Offline
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
uwazajcie zeby nie skonczyc jak lucmacher smile

Bonus: Unibet
[
solus contra omnes
solus contra omnes
[ Offline
Originally Posted by gaucho17
Mam pytanko.Własnie mija mi 3 miesiac pracy ( na 4 kwietnia) dzieki czemu moge ubiegac sie o pozyczke. Mam 1 317zł brutto a chciałbym 9 000 pozyczki sobie wziac.Na razie probuje w PKO BP(Maxi pozyczka- Mini rata czy cos takiego) bo tam konto mam.Jak myslicie jest szansa na taki kredyt?? zlozylem wniosek o 9 00 na 18 miesiecy.Gdzie ewentualnie mozna jeszcze probowac?? Aha jeszcze jedno. A jest mozliwosc zebym ten kredyt wzial bez wiedzy mojego pracodawcy??Pracuje u wujka i wolalbym zeby o kredycie wiedzialy tylko:Ja i Bank. PzDr

jesli to Twoja pierwsza w życiu pożyczka takiej kwoty nie dostaniesz w tym banku...

U pracodawcy praktycznie każdy bank telefonicznie bedzie potwierdzal zgodność z prawdą Twojego zaswiadczenia/oswiadczenia o zarobkach wiec raczej musi się dowiedzieć...

B
Pooh-Bah
Pooh-Bah
B Offline
spokojnie....do 10tys max z takim zarobkiem dostaniesz...bo posiadasz takowa zdolnosc;) chyba ze splacasz jakies inne kredyty to wtedy nie.Oczywiscie zalezy tez od umowy o prace do kiedy masz.Na okres umowy bankowo Ci daja:]

Pzdr

G
old hand
old hand
G Offline
Originally Posted by Barca
spokojnie....do 10tys max z takim zarobkiem dostaniesz...bo posiadasz takowa zdolnosc;) chyba ze splacasz jakies inne kredyty to wtedy nie.Oczywiscie zalezy tez od umowy o prace do kiedy masz.Na okres umowy bankowo Ci daja:]

Pzdr

NIe nie. Nic nie splacam;) A umowe mam na czas nieokreslony.

R
addict
addict
R Offline
A ja tak lekko z innej beczki. Otóż dzisiaj w pracy połowa moich kolegów w pracy dostała podwójne wynagrodzenie. Na pytanie, panie w księgowości zrobiły wielkie oczy, podobno bank PEKAO S.A. (mamy w nim konto firmowe) ma błąd w systemie. I próbuje teraz odkręcić całe zajście problem w tym że ja nie dostałem tych pieniędzy w ogóle, podobnie jak żona (jej firma też ma w tym samym banku) obydwoje mamy wspólne konto w Inteligo.

Czy ktoś ma dzisiaj podobne jazdy z kontem? Piękny początek świąt.

S
addict
addict
S Offline
INTELIGO to jest chyba w PKO BP a nie w PEKAO SA

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
RaviR - nie sądzę, żeby to było powodowane dzisiejszym dniem. Przypadek - błąd systemu. Chyba, że PR zgodził się na taki czarny prima aprilis.

stingus - racja, ale RaviR nigdzie nie napisał, że jest inaczej.

L
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
L Offline
Kto moze mi powiedziec jaka kwote faktycznie musialbym splacic biorac 1500 zlotych pozyczki w inteligo (mam tam konto) na okres powiedzmy dwoch miesiecy ?

Albo 1000zl na miesiac grin

a.k.a. "dave_k.o."
a.k.a. "dave_k.o."
RSSO to gdzies około 25 - 30 %w skali roku dla takiej małej sumy, czyli wyszłoby ci okolo 80 zloty odsetek za 2 miechy, lepszym rozwiazaniem jest zlozenie wniosku od debet, wtedy masz co miesiac możliwosc pozyczenia do 2000 zl , jednak aby dostac debet w inteligo co miesiac na twoje konto musza wpływac stałe środki. opłata za korzystanie z debetu to 1 zl miesiecznie a oprocentowanie to okolo 17 % w skali roku

C
Viva Las Vegas!
Viva Las Vegas!
C Offline
Originally Posted by lelu
Kto moze mi powiedziec jaka kwote faktycznie musialbym splacic biorac 1500 zlotych pozyczki w inteligo (mam tam konto) na okres powiedzmy dwoch miesiecy ?

Albo 1000zl na miesiac grin

a masz u nich debet otwarty?

L
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
L Offline
Nieee... w ogole slowo debet brzmi dla mnie duzo powazniej niz pozyczka, moze dlatego odrazu nastawilem sie na pozyczke ;P. Czyli Ty rowniez proponujesz debet ?

C
Viva Las Vegas!
Viva Las Vegas!
C Offline
no pewnie... jak da rade weź sobie limit debetu w wysokości 1000 PLN jak planowałeś pożyczkę i gitara...
ja mam i bardzo sobie chwalę

L
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
L Offline
to chyba bedzie najlepsze miejsce na pytanie- w inteligo mozna dostac karte visa/mastercard ? NIE ELECTRON wink
chodzi o taka do placenia przez internet.
Jesli tak to jak wygladaja koszta - zalozenie, utrzymanie, przelewy ?

Ana <3
Ana <3
VISA - karta kredytowa.
VISA elektron - karta debetowa.
visą elektron zapłacisz w necie środkami, które są na koncie,
visą zapłacisz w necie kredytem udzielonym przez bank na danej karcie.

przynajmniej ja tak mam.

visą elektron też zapłacisz.

L
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
L Offline
no wlasnie nie do konca, tzn moze nie do konca jasno sie okreslilem. Kiedys chcialem zaplcic visa electron za konto gold na xboxie ale nie przepuscilo transakcji. Teraz pomyslalem ze sprobuje zaplacic za rzeczy na stronce ale tez pewnie nie pusci, stad pytanie o karte kredytowa i ewentualnie koszta

G
enthusiast
enthusiast
G Offline
no wlasnie nie do konca, tzn moze nie do konca jasno sie okreslilem. Kiedys chcialem zaplcic visa electron za konto gold na xboxie ale nie przepuscilo transakcji. Teraz pomyslalem ze sprobuje zaplacic za rzeczy na stronce ale tez pewnie nie pusci, stad pytanie o karte kredytowa i ewentualnie koszta

W przypadku kart debetowych banki często ustalają domyślny limit transakcji internetowych na "0"
Sprawdź jak to u Ciebie wygląda w limitach karty.

M
Pooh-Bah
Pooh-Bah
M Offline
końcówa roku wytrzepała mój portfel do cna.. tak że musiałem powypłacać hajs z bukmacherów i zostałem obecnie z zerowym stanem konta, a taka sytuacja mi się bardzo nie podoba...
poszukuję miejsca gdzie pożyczę ok 2000zł na króki okres,bank odpada-nie pytać dlaczego.
gdzie braliście takie pożyczki? termin spłaty max.5miesięcy,ale myśle że wcześniej się uda.
gdzie dają młodym na niski%%%?

V
veteran
veteran
V Offline
Originally Posted by mirasPL
końcówa roku wytrzepała mój portfel do cna.. tak że musiałem powypłacać hajs z bukmacherów i zostałem obecnie z zerowym stanem konta, a taka sytuacja mi się bardzo nie podoba...
poszukuję miejsca gdzie pożyczę ok 2000zł na króki okres,bank odpada-nie pytać dlaczego.
gdzie braliście takie pożyczki? termin spłaty max.5miesięcy,ale myśle że wcześniej się uda.
gdzie dają młodym na niski%%%?

Zanim się zapożyczysz, zastanów się, czy chcesz pożyczać kasę na bukmacherkę.
Jeżeli bank odpada, to szkoda; bo tam na pewno oprocentowanie byłoby najniższe, no chyba, że nie wykazujesz żadnych dochodów, to pojawia się problem.
Możesz spróbować na kokosie (www.kokos.pl [kokos.pl]), 2000zł pewnie uzbierasz; ale najpierw musisz zapłacić trochę za weryfikacje konta w rejestrach dłużników, itp.
Później pozostają Ci już tylko parabanki (drogie pożyczki w punktach kredytowych).
Ludzie z ogłoszeń (często tańsi od parabanków, ale jak nie oddasz w terminie chociaż jeden dzień, to mają swoje sposoby na odzyskanie, nie chodzi już o pobicia, ale będziesz spalony u sąsiadów, w miejscu pracy, szkole, wśród znajomych i wszędzie gdzie się tylko pokazujesz i mogłoby Ci zależeć na wizerunku, bo to na cwaniaków lepiej działa, niż oklep po mordzie tak po prawdzie smile ).
A na końcu zostaje pożyczka na forum, oprocentowanie możesz zaproponować jakie chcesz, jak już ktoś pożyczy to oddawać i tak nie musisz, tylko potem trzeba nick zmienić laugh laugh laugh

Pooh-Bah
Pooh-Bah
Dokladnie bez pracy dupa blada... nawet jak ejstes na stazu to nie chca dac w bankach, nie wiem jak w punktach pozyczkowych.

Troche się orientuje w tych kwestiach więc postaram się opisać . Jeśli chodzi o kredyt na stypendium stażowe ( ja takie pobierałem przez rok ) to pożyczke można uzyskać tylko w SKOK-ach i to nie we wszystkich , ja korzystałem ze Skoku Chmielewski , i dali mi okolo 4 k ( stypendium wynosilo 760 zl )
w bankach racja nie honorują tego żródła dochodu

Pooh-Bah
Pooh-Bah
Originally Posted by [a
domaitis]http://www.smskredyt.novem.pl/

tu sprobuj, to moze byc opcja dla Ciebie...

Tak jeśli masz zaświadczenie o zarobkach to powinno wystarczyć , gorzej jak będą wymagać 3 ostatnich pensji , wyciągu czy coś w tym stylu ale spróbować można .

Strona 2 z 5 1 2 3 4 5

Moderatorzy  Biszop, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
8 zarejestrowanych użytkowników (latajaca_holenderka, Sensei, alfa, betowiec, forty, Lukasz111, aker, JelineK), 2,881 gości, oraz 7 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,283
Posty5,833,238
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025