|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
tak, ciekawe pytania eroll  swoja droga, sam staram sie zyc przestrzegajac zasad etyncznych i tego sie trzymam i tak sobie mysle, ze mniej "grzesze" od polowy ksiezy
|
|
|
|
|
Knockin' On Heaven's Door
|
|
Knockin' On Heaven's Door
Gdyby mi to "zwisało" nie bawiłbym sie w Wigilie tylko pracował albo robił zupełnie co innego. To jedż do Izraela i sam zapieprzaj w szabat  Nie rozumiesz, ze skoro tzw. wierzacy maja wolne to i niewierzacym sie tez nalezy dzień odpoczynku.) a niby za co skoro to święto wierzacych / ps.jeśli byłeś w wojsku to pewnie pamiętasz przerwę na papierosa czyli nie palisz to zap.ierdalasz palisz masz przerwe 
|
|
|
|
|
I see dead people
|
|
I see dead people
Wigilia się zbliża, to i amkwish ludzkim głosem przemówił  Życie jest piękne ... 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
-error]Wigilia się zbliża, to i amkwish ludzkim głosem przemówił  Życie jest piękne ...  Gdybys i Ty właczył w uzytkowanie pewne, dotad nieaktywne, obszary mózgowia, to zycie na forum stałoby sie idylliczne. Wesołych Świat, komuchom też 
|
|
|
|
|
I see dead people
|
|
I see dead people
Za dobrze by było  I za łatwo A tak, święta, święta każda buzia uśmiechnięta  pzdr)
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ps.jeśli byłeś w wojsku to pewnie pamiętasz przerwę na papierosa czyli nie palisz to zap.ierdalasz palisz masz przerwe  Nie przypominaj mi wojska  "A teraz żołnierzowie maja 5 minut, zeby się wyjszczać, zajarać i zwalic konia". Cytat autentyczny, autorstwa pewnego trepa frontowego z Ciechanowa. Poligon Czerwony Bór. Niepalacy, którym nie chciało sie sikać, nie mieli wiec wyboru 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
-error]Za dobrze by było  I za łatwo A tak, święta, święta każda buzia uśmiechnięta  pzdr) Dasz radę  Swoja drogą to dzis nic do Ciebie nie mam i nie chodzi tu li tylko o czas świateczny. Tak wiec nie wqrwiajmy sie nawzajem równiez w dni powszednie. 
|
|
|
|
|
I see dead people
|
|
I see dead people
 Jako rzeczesz
|
|
|
|
|
Joker
|
|
Joker
-error]  Jako rzeczesz Adam, miło by było Ciebie i Michała zobaczyć w maju w realu u Conrada , niekoniecznie podqurwiających się 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
-error]  Jako rzeczesz Adam, miło by było Ciebie i Michała zobaczyć w maju w realu u Conrada , niekoniecznie podqurwiających się  Rysiek, ja mysle, ze w realu nigdy nie doszłoby miedzy nami do sprzeczki, aczkolwiek nikt przecież nie uciekałby sie do hipokryzji i jakiegos głupiego kamuflażu. Ja przyjeżdzam do Polski w marcu, ale moze uda mi sie skrecic jakies 3-4 dni wolnego w maju. Clickair lata 4 razy w tygodniu z Barcelony do Warszawy.
|
|
|
|
|
Joker
|
|
Joker
-error]  Jako rzeczesz Adam, miło by było Ciebie i Michała zobaczyć w maju w realu u Conrada , niekoniecznie podqurwiających się  Rysiek, ja mysle, ze w realu nigdy nie doszłoby miedzy nami do sprzeczki, aczkolwiek nikt przecież nie uciekałby sie do hipokryzji i jakiegos głupiego kamuflażu. Ja przyjeżdzam do Polski w marcu, ale moze uda mi sie skrecic jakies 3-4 dni wolnego w maju. Clickair lata 4 razy w tygodniu z Barcelony do Warszawy. z Conradkiem do Ciebie lecimy i tak 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
z Conradkiem do Ciebie lecimy i tak  W kazdej chwili, zaproszenie aktualne 
|
|