Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 3 z 12 1 2 3 4 5 11 12
P
Pooh-Bah
Pooh-Bah
P Offline
Originally Posted by Mazur89
Sory ze post pod postem, cos na temat Tedzia smile

Jacuś już powiedział co miał powiedzieć o sobie wg. mnie w kawałku który dałem wcześniej.

Bonus: Unibet
J
Spójnia Świdwin
Spójnia Świdwin
J Offline
Nie chce słuchać jego, o fakty mi chodzi smile skoro już zacząłeś ten temat, jego sukces to Bezele Kochana? laugh

C
Pooh-Bah
Pooh-Bah
C Offline
the streets - weak become heroes

C
Pooh-Bah
Pooh-Bah
C Offline
max farenthide - get up (mix)

T
rzut rozny
rzut rozny
T Offline
Originally Posted by javapl
Originally Posted by przemekwn
Cóż takiego Peja zrobił dla polskiego HH?

blush smirk blush smirk blush smirk

nic. Aż mi się odechciało pisać dalej na ten temat, pozdro
i bardzo dobrze....nie ma co komentować tego blush

Oszust i... dzida!!!
Oszust i... dzida!!!
Originally Posted by Mazur89
Sory ze post pod postem, cos na temat Tedzia smile

Oj, wyskoczyc w tym momencie z Onarem to jak strzelanie ślepakami. Po co on w ogole ta sprawe komentuje? Zawsze byl kiepskim raperem i nic tego nie zmieni. Prawda jest taka, ze jakby nie Pezet to Onar w ogole by nie wyplynal. Ładnie sie wkrecil w Płomien i wykorzystal, ze nagrywal z bardzo dobrym raperem - Pezetem.

A ostatnio najbardziej sie osmieszyl z ta promocja swojej plyty -'Jeden na milion' juz 3miechy przed wydaniem, żenada. Tede go zjadl tym N2 dzien po premierze tej lansowanej plytki + kawalek Promomix i to byloby na tyle.
Dam Ci dobra rade -> Olej Onara tongue.

-----------------------------------------

Peja dla hiphopu zrobil...'Szacunek ludzi ulicy' i 'Głucha noc' :D, a tak powaznie pisanie co Peja zrobil dla hh nie ma sensu. Kazdy kto juz jakis czas siedzi w tym ma pojecie, a jak nie to niech pusci Nowatora w sluchawkach i bansuje...
Z drugiej strony Peja nie tylko dla hh zrobil duzo, ale na pewno wiele osob dzieki niemu i jego utworom zmienilo swoj poglad na zycie i swoje zycie.
Ale niestety teraz widac, ze Rysiu sie sam zagubil i troszke nie daje rady, a ten free w Eskulapie 26.12 co wkleilem strone wczesniej lekko go kompromituje, ewidentnie nie wytrzymal psychicznie Mixtape'a TeDa i chcial sie jak najszybciej odgryzc.
Panczlajn super mial, nie ma co :ok: - "Jest tak ku...wa głupi, że ma na dupie wielkie z kupy ku..wa strupy" papa

Diss na poziomie puke.

----------------------------------------

Co do Mixtape'u Tedzika to bardzo mi sie podoba. Kazdy kawalek godny uwagi i te wysmienite bity (sir Michu+dj Tunizano piwo) ooo, klasa. A kawalek 'Dzien z Durniem w TVN' - miazga!
Smiesza mnie dodatkowo te zaczepki: Tede lans w TVN itd., przeciez kazdy sie sprzedaje jakos, kazdy gdzies byl.
Peja wpadl do Ryska Cebuli do programu UWAGA to na tle ksiazek (czyt. swojej domowej biblioteki) laugh sprzedawal sie rowniez i promowal.

--------------------------------------

Javapl, szanuje Twoje wpisy i Twoje zdanie na ten temat piwo, ale pytasz sie: Kim jest TEDE?
Rozumiem, ze napisales to w formie zartu :), bo inaczej bylaby to kompromitacja z Twojej strony crazy.
Ba, przykladowo mysle ze nie na jednej imprezie bawiles sie przy 'Drina Goni Kolejny Drin' lub ''Pęknięty jeż', ten kawałek zna każdy Twój ziomek '' cool .

W
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
W Offline
To ja Was pogodzę w tym sporze laugh

Znacie? Lubicie?

B
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
B Offline
nie ma co godzić, ciekawie chłopaki piszą, sam się pare rzeczy dowiem, gdyż dla mnie etap polskiego hh zakończył się na tej ekipie

P
Pooh-Bah
Pooh-Bah
P Offline
Originally Posted by Baqu
dla mnie etap polskiego hh zakończył się na tej ekipie
Nie przesadzajmy. Wystarczy spojrzeć na tegoroczne produkcje :
* Chada
* Pyskaty
* Mes
* Małpa

?
?
Dla mnie osobiście cała ta sytuacja jest żenująca i śmieszna. Żeby chłopy po 30 lat wjeżdżali sobie na rodzinę, to jak i w jakich okolicznościach się wychowało, by lepiej się płyty sprzedawały ... tragedia. No ale takie są "prawidła tego rynku".
Nie stoję po żadnej stronie, nigdy nie byłem "fanem" ani Jacka ani Ryśka. Styl Ryśka nigdy mi się nie podobał, więc nie słuchałem, co do Jacusia, hmm, sprzedał się po sporcie. Taka jest prawda i nikt temu nie zaprzeczy. Wystarczy odsłuchać "Wyścig szczurów" i zobaczyć co "tworzy" teraz Jacuś. Jacuś chce być polskim Shawn'em Carter'em. Jeśli tak, to mam nadzieję, że w końcu pójdzie po rozum do głowy i dojdzie do czegoś podobnego jak w październiku 2005roku w USA. Gdyby Ktoś nie wiedział, oficjalne pojednanie Jay-Z z Nas'em.
Mówiąc o tym mam na myśli przebrzmiały konflikt Jacka z Leszkiem. Wydaje mi się, że dla Polskiej sceny to byłoby mega wydarzenie.

Oszust i... dzida!!!
Oszust i... dzida!!!
Fajnie , że TDF pogodził się z Eldoką.
Ja słyszałem nawet, że na nowej płycie Eldo , Pelsona i Włodiego zagości Jacek. No ale zobaczymy.
(Tak na marginesie hehe, Eldo wychowal sie na tym samym osiedlu co ja laugh...i Sidney Polak smile.

?
?
Originally Posted by Mario_

Tego nie napisałem, bo nie wiem. Jeśli tak było, to lepiej dla sceny. Jeśli nie, to mam nadzieję, że dożyjemy tego momentu wink
Co do projektu Parias ( Eldo, Włodi i Pele) to czekam na tą płytę i mam nadzieję, że zamiecie trochę.

Oszust i... dzida!!!
Oszust i... dzida!!!
Originally Posted by fala
Originally Posted by Mario_

Tego nie napisałem, bo nie wiem. Jeśli tak było, to lepiej dla sceny. Jeśli nie, to mam nadzieję, że dożyjemy tego momentu wink
Co do projektu Parias ( Eldo, Włodi i Pele) to czekam na tą płytę i mam nadzieję, że zamiecie trochę.
Ale to ja napisalem smile. Oni sie juz pogodzili i w planach jest wystep goscinny Teda na nowej plycie Parias.

M
Pooh-Bah
Pooh-Bah
M Offline
Chciałem się na chwilę wtrącić... Otóż mówicie, że etap rozwoju polskiego HH zatrzymał się na Paktofonice i Kalibrze 44 - niesamowicie szanuje te ekipy, ale obecni wykonawcy wprowadzają HH w nową erę. Ja osobiście jestem wielkim fanem Tego Typa Mesa, świetna płyta Zamach na przeciętność w której Mes niesamowicie miesza style - od g-funku po metal. Na prawdę kawał dobrej roboty.

B
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
B Offline
Originally Posted by mario 88
Chciałem się na chwilę wtrącić... Otóż mówicie, że etap rozwoju polskiego HH zatrzymał się na Paktofonice i Kalibrze 44 - niesamowicie szanuje te ekipy, ale obecni wykonawcy wprowadzają HH w nową erę. Ja osobiście jestem wielkim fanem Tego Typa Mesa, świetna płyta Zamach na przeciętność w której Mes niesamowicie miesza style - od g-funku po metal. Na prawdę kawał dobrej roboty.

czyli to juz nie jest rap, tyko jak sam napisałeś pomieszanie z poplątaniem smile nie mówię, że jest to złe albo nie podoba mi sie, gdyż po prostu tego nie slyszałem, ale nie jest to nazwijmy to 'czysty rap' smile

ja napisałem o k44, inny 'kolega' o pakto. osobiście stanąłem na moim rozwoju HH w tamtym okresie gdyż później już mnie żaden produkt polski tak twórczo nie zainteresował jak tamte byłe produkty chociaz tak jak piszesz mes ma ciekawe niektóre kawałki, aczkolwiek dla mnie to już jest kompletnie inna muzyka.

pozdr, peace

aaa i zeby nie było off topa świetny kawałek

J
Spójnia Świdwin
Spójnia Świdwin
J Offline
Mario cieszę się,że ktoś podjął rozmowę na temat Jacka i Ryśka i obyło się bez bluzgów i innych niepotrzebnych. Jedni lubią bardziej jednego, drudzy drugiego i zdania się nie zmieni, ale warto czasami powymieniać się poglądami smile Może i za wcześnie chciał Rysiek odpowiedzieć na MixTape'a Tede. Tylko zauważ ile zajęło sklejenie tej "super produkcji" Jackowi, musiała Go ładnie zaboleć porażka w 1 bitwie, bo nie ma co nawet się rozpisywać,że "Wszystko na mój koszt" przebiło jego Erratę, gdzie Tede ciska w Peję tym,że nie ma prawka, że się urodził taki, a nie owaki. Ja na razie się nie wypowiadam na temat MixTape'a tylko poczekam na odpowiedź Rycha i wtedy będzie można porównać, ale mam cichą nadzieję,że nie będzie próbował pojechać go na koncertach nieprzemyślanymi dissami smile

A póki co coś co wpadło mi w ucho ostatnimi czasy:

Ice Hockey Champion
Ice Hockey Champion
Pyskaty dał radę smile

M
enthusiast
enthusiast
M Offline

O
Na pełnejjj kurrr...
Na pełnejjj kurrr...
O Offline
To zapewne jest COVER, refren juz do kurrr gdzies slyszalem... czy ktos jest w stanie napisac kto spiewal oryginal.

W
Wiara Gwarancja Wygranej
Wiara Gwarancja Wygranej
W Offline

Nic dodać nic ująć.A teledysk pierwsza klasa do słów piosenki.

Strona 3 z 12 1 2 3 4 5 11 12

Moderatorzy  Biszop, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
4 zarejestrowanych użytkowników (Sensei, 11kera11, Lukasz111, alfa), 1,712 gości, oraz 4 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,273
Posty5,828,342
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025