|
|
Inwestor
|
|
Inwestor
a mozesz mi opisac gdzie dokladnie jest ta zakladka?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
My account - requests - write new request
|
|
|
|
|
Inwestor
|
|
Inwestor
OK dzieki, wysłałem godzinę temu takie zapytanie i wlasnie srodki sie pojawily na moneybookers.
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
apropo fonbetu, to ktoś sprzedaje domene fonbet.pl, byłem pewny, że skoro mają polską wersję językową, to mają też domenę, a tu taki numer  ciekawe ile to warte
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Wypłaciłem wczoraj rano pieniądze na moneybookers. Standardowo u nich to trwa do 2h. Kasa znikła z konta. I do tej pory nie ma jej. Pisze maile, nie odpowiadają. Nie wiem czy tylko mi ale w reqest nie mam do wyboru general tylko samo withdrawal, więc nie mogę im wysyłać kolejnych wiadomości. Ktoś się z was spotkał z taką sytuacją?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Wypłaciłem wczoraj rano pieniądze na moneybookers. Standardowo u nich to trwa do 2h. Kasa znikła z konta. I do tej pory nie ma jej. Pisze maile, nie odpowiadają. Nie wiem czy tylko mi ale w reqest nie mam do wyboru general tylko samo withdrawal, więc nie mogę im wysyłać kolejnych wiadomości. Ktoś się z was spotkał z taką sytuacją? Jak ktoś ma tam konto niech sie zaloguje i zobaczy czy ===> My account - requests - write new request ma coś wiecej na liście poza withdrawal
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
niemoge zlecić wypłaty,klikam withdraw i wyskakuje mi okienko depozytu. wtf?
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Panowie orientuje sie ktos moze czy da sie u nich ustawic jakos limity wplat? Jesli tak to gdzie? bo pisalem maila, ale standardowo nie odp, z gory dzieki za pomoc
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
Czy miał ktoś problemy z tym bukiem? Na przestrzeni 4-5 miesięcy współpraca przebiegała wzorowo, ostatnio jednak podejrzanie 'zniknęła' mi opcja wypłaty przez moneybookers (dostępne tylko przez przelew bankowy). Na moje pytania support odpowiada jakby nie wiedział o co chodzi, wklejając mi instrukcje wypłat przez mb. Co ciekawe problem ten pojawił się w tym samym czasie co fakt, iż konto zostało zlimitowane do kilku euro na beta... Kwota na koncie zebrała się ładna, stąd po prostu nie chciałbym narażać swojego konta bankowego na takie ryzyko (wiadomo Kapica i jego ekipa  ... ). Po drugie na stronie jest informacja, że przy przelewaniu na konto dochodzi do utraty sporej części kasy przez przewalutowania (z EUR -> USD -> PLN). Ktoś miał taką sytuację albo ma jakiś pomysł jak to rozwiązać? Bo na pomoc z supportu niestety liczyć nie mogę... Witam, Korver chcialbym sie dowiedziec jak rozwiazales ta sytuacje z fonbete. Mam prawie identyczna sytuacje z nimi (konto mam na kolezanke, zlecilem wyplate na moneybookers (wplacalem tez przez moenybookers) wyplata zostala anulowana a na konto fonbet wrocily pieniadze. Napisalem meila z zapytaniem czemu wyplata zostala anulowana to dostalem od nich tylko punkt regulaminu: 2.5.6 The withdrawal of funds, which was deposited in cash, to bank or payment systems is forbidden. Данные заявки Oczywiscie na konto bankowe nie chce wyplacac w obecnej sytuacji. Jak to mial podobna sytuacje lub wie jak to rozwiazac prosze o kontakt.
|
|
|
|
|
Inwestor
|
|
Inwestor
Mozecie sie zalogować do fonbetu?
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
mi od jakiegos czasu gdy chce wejsc na ich strone wyskakuje ostrzezenie ,ze to prawdopodobnie nie jest strona na ktora chce wejsc i abym zrezygnowal z wejscia na te strone ... nie podoba mi sie to
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Inwestor
|
|
Inwestor
OK już działa też u mnie, tylko kur.. limit 10 eur.
|
|
|
|
|
Hard-hitter
|
|
Hard-hitter
siema;)
Fonbet nie rozliczył mi kuponu. Próbuje zareklamować go,ale z maila ogólnego od 3 tygodni nie przychodzi odpowiedz, a gdy wchodzę w zakładkę "Requests" - "Write new request"- to w "request type" mam tylko "Withdrawal", bez innych opcji.
Jak z tymi gamoniami się skontaktować?
dzięki:)
|
|
|
|
|
Hard-hitter
|
|
Hard-hitter
kurde,mam jakby zablokowane konto, bo nawet nie ma żadnej opcji depozytu - pojawia się przy każdej komenda: You are not allowed to use system.
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Czy ktos wpalcal do nich ostatnio karta kredytowa? Bo mija mi juz 5 dzien od wplaty a srodki z karty kredytowej jeszcze nie zdjete...
|
|
|
|
|
a.k.a. "CDN23"
|
|
a.k.a. "CDN23"
Service unavailable WTF??
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Odradzam granie w tym buku! Zagrałem spotkanie tenisa, które u innych buków zleciało już sporo a oni ciągle trzymali kurs początkowy. Zakład przyjęty, rozliczony jako wygrany. Po kilku godzinach zmiana statusu na "cancelled" i tyle - brak wygranej! Teraz nie mogę niczego zagrać u nich. Napisałem właśnie maila na kontakt ze strony głównej - [email protected]. Coś czuję że odzewu nie będzie. Banda oszustów!
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
nie ma szans żeby ci odpisali, z nimi nie ma żadnego kontaktu.
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Witam,
mam pytanie, bo nie spojrzałem wpłacając pieniądze do tego buka.
Czy jak wpłaciłem kartą pieniądze to muszę obrócić 3 razy po kursie @2.0 depozytem przed jakąkolwiek wypłatą?
Bo właśnie chce wypłacić pieniądze i mocno mnie to zaskoczyło, ponieważ wypłątę na karte mam niekatywną..
Ktoś może się orientuje jak to ugryźć?
Z góry dzięki za pomoc.
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|