|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
jeszcze z millenium : Palka-Cyl-Gwizdon najlepsza Palka kurs 1.80  9/10 Krystyna prawie minute przewagi ma nad nastepna Gwizdon, patrzac na slaba dyspozycje strzelecka naszych pozostalych zawodniczek, Krystyna moze sie pomylic moze nawet 2 razy a i tak bedzie najlepsza, bo nie wierze ze ionne Polki strzelac beda bez błednie
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
jeszcze z millenium : Palka-Cyl-Gwizdon najlepsza Palka kurs 1.80  9/10 Krystyna prawie minute przewagi ma nad nastepna Gwizdon, patrzac na slaba dyspozycje strzelecka naszych pozostalych zawodniczek, Krystyna moze sie pomylic moze nawet 2 razy a i tak bedzie najlepsza, bo nie wierze ze ionne Polki strzelac beda bez błednie  oczywiscie chodziło mi o dwa pudła więcej od pozostalych zawodniczek 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jay V.-Bjoerndalen O.E. 2 kurs 2.00 z millenium  kurs kusi, Ole tak slabego drugiego wystepu raczej nie bedzie mial, a Jay ? dla mnie najwiekszy przypadek i dzis juz wszystko wroci na swoje miejsce  po takim kursie to olewka, wolalbym juz zagrac na Francuza Leci z nr 1, trase bedzie mial najlepiej przygotowana, dodatkowo spora przewaga, a strzelac potrafi. Trzeba dzis znow grac na niespodzianki i bedzie kasiora 
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Wie ktoś, czy podzielili wyniki ze sprintu w biegu mężczyzn, czy biegną z tymi samymi? Nigdzie nie mogę znaleźć info. btw - gdyby to był zwykły puchar świata, to na 100% by organizatorzy podjęli tę decyzje od razu po wynikach sprintu, ale jako że igrzyska, dawno już tego nie robiono, to boją się pewnie afery, bo przesłanki ku zastosowaniu tego przepisu co do tego biegu są wszystkie :/
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Nikt nie myślał o Dorin ??? po @13 Francuzeczka chodzi...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Darya Domracheva - Helena Jonsson-2 k.1.55 Svetlana Sleptsova - Sandrine Bailly-2 k.1.80 AKO 2.79
Domrachevej udało się w ostatnich zawodach wyjść na zero(strzelanie), ale jest tak zdolna, że potrafi i siódemkę zaliczyć, więc biorę tę która w sezonie niejednokrotnie z nią wygrywała. Bailly widać mocna biegowo, przy dwóch pudłach, tylko niecałe dwie sekundy straty do Sleptsovej....a tej niech się przytrafi jakaś kula w płot... to wynik będzie wiadomy.
|
|
|
|
|
Mistrz Playoff Zima 2011 
|
|
Mistrz Playoff Zima 2011 
Panowie mam prośbę, potrzebuję znaleźć stronę na której będą statystyki biatlonistów(stek) w strzelaniu! ile dany zawodnik ma % w tym sezonie  będę wdzięczny za pomoc 
|
|
|
|
|
Na pełnejjj kurrr...
|
|
Na pełnejjj kurrr...
Emil H. Svendsen @ 1,66 Olek Bjoerndalen @ 11,0 + top3 @ 3,0 Madziulka Neuner @ 2,5
mysle ze warto przygladnac sie tym typom... jak dla mnie peffka jest Svendsen, mniej wiecej regularny na strzelnicy i swietny biegacz. Watpie aby Jay czy tymbardziej Fak mieli tu cos do powiedzenia. Grozny bedzie Deryzemlya, ale ja widze szanse Bjoerndalena. Tylko musi na pierwszych 2 strzeelaniach byc na 0. Ladny kurs na Madzie, watpie aby i ona miala jakies wieksze problemy.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Christoph Sumann - Evgeny Ustyugov-1 k.1.55 Ole Einar Bjørndalen - Björn Ferry-1 1.40 AKO 2.17
Sumann ma przewagę ok. 18 s. więc tyle ile mniej więcej jedna karna runda. Strzelać też potrafi, więc nie sądzę by gorzej wypadł niż Ustyugov. W drugiej parze to właściwie nie ma co porównywać(zawodników). Ferry na zero(strzelanie) a ma tylko niecałe 20 sekund przewagi nad Bjørndalen z czterema pudłami. Tak fatalnego strzelania Bjørndalen mam nadzieję już nie powtórzy.
|
|
|
|
|
Mistrz Playoff Zima 2011 
|
|
Mistrz Playoff Zima 2011 
thx 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Nikt nie myślał o Dorin ??? po @13 Francuzeczka chodzi... Warte zainwestowania paru złotówek biorąc pod uwagę strzelanie Madzi 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Nikt nie myślał o Dorin ??? po @13 Francuzeczka chodzi... Warte zainwestowania paru złotówek biorąc pod uwagę strzelanie Madzi  Dorin win??  nie no bez jaj panowie 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Malo czasu wiec narazie napisze tylko jedno : dzis jedynym zawodnikiem ktorego omijam jest paradoksalnie Bjoerdalen !! dlaczego ?? ano dlatego ze uwazam ze dzis Olek bedzie bardzo duzo ryzykowal bo tylko to daje mu nadzieje na medal a przy tej klasie zawodnika kazde inne rozwiazanie nie bedzie go satysfakcjonowalo. Co za tym idzie moze byc na podium albo bardzo daleko  Kazdy z zawodnikow walczy o jak najlepsza pozycje ale jest kilku dla ktorych 4 miejsce znaczy tyle samo co 20 (oczywiscie pisze to w przenosni ) Olek jest takim zawodnikiem, bierze wszystko albo nic i tego sie boje dlatego sobie odpuszcze
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Nie smialbym sie z takich zawodnikow/czek jak Fak , Jay czy Dorin bo wszystko jest mozliwe. Przejrzalem dzis sobie tegoroczne wystepy tych wszystkich niespodziewanych zawodnikow i nie wyglada to tak zle jak myslalem Taki Fak potrafil sie kilka razy umocnic ze swojej pozycji ze sprintu, tak samo Dorin ktora moze spokojnie zaliczyc 20/20 a wtedy nawet mocno przecietny bieg moze dac sukces Rownie dobrze moze ja sparalizowac sukces bo tu bedzie miala przeglada sytuacji z trasy gdyz wygrywa ten do pierwszy dobiega do mety  Takze z czolowki najwiekszym wynalazkiem wsrod pan jest dla mnie Khrustaleva a u panow mimo wszystko Leguellec a jak bedzie zobaczymy 
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Nie ma zagrożenia, że Emil z drewutni powtórzy taką szopkę, jaką wczoraj odstawił Northug?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ciekawe czy Szwedki lepiej posmaruja narty... Jonsson i Olofsson zenujaco slaby bieg w sprincie.. Ja rekreacyjnie uwazam ze wartosciowy jest kurs na Kuzmina.. @6 w bet365 chociazby, na Neuner za malo, widac ze Kuzmina albo megaforme zlapala.. albo duzo lekow na astme zazywala.. ups.. to nie ja napisalem Tak jak piszecie, po pierwszych biegach obstawianie tutaj to loteria niestety.. Kuzmina @6 2/10
|
|
|
|
|
Kania gostyń
|
|
Kania gostyń
Na oficjalnej stronie igrzysk jest lista startowa biegu masowego mężczyzn, na której jest Sikora. Trochę to jednak dziwne, bo przecież pewni udziału są medaliści, a przed nami jeszcze bieg na 20km. Pewnie to nie jest ostateczna lista.
|
|
|
|
|
Live fast, die young
|
|
Live fast, die young
Pewnie na biezaco robia klasyfikacje...tak czy siak na razie Tomek sie lapie, ale zeby miec 100% pewnosc trzeba przybiec w pierwszej 20-ce w dlugim.
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|