Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 17 z 20 1 2 15 16 17 18 19 20
C
Viva Las Vegas!
Viva Las Vegas!
C Offline
wypłata zlecona przedwczoraj wieczorem doszła przed chwilą na inteligo, więc nie jest tak źle...

Bonus: Unibet
X
member
member
X Offline
a ja przedwczoraj wieczorem specjalnie dodałem nowe konto bankowe w mbanku zeby kasa szybciej doszła i kuwa do teraz kasy nie ma :/ fuck

X
member
member
X Offline
a specjalnie dodałem przedwczoraj wieczorem nowe konto mbanku zeby kasa niby szybciej była :/

C
Viva Las Vegas!
Viva Las Vegas!
C Offline
spoko
dzisiaj pewnie przyjdzie

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by xloremon
a specjalnie dodałem przedwczoraj wieczorem nowe konto mbanku zeby kasa niby szybciej była :/

aaaa jak nowe konto to moze byc problem

P
journeyman
journeyman
P Offline
Originally Posted by KUERTEN.

Ja tez czekam podobnie jak xloremon a zawsze kasa zlecona rano była wieczorem na koncie. Obawiam sie ze wina lezy po stronie mbanku niby normalnie pracuja dzis ale na kase bym nie liczyl przed poniedzialkiem.

old hand
old hand
Ma ktoś może taką sytuację, że po włacie większej sumy na MB z konta po 2-3 dniach ubywa pare złotych ?? Mam konto w mBanku i zauważyłem, że jak wpłacam czesto kase do MB to co jakis czas zabieraja mi potem z konta bankowego, nie wiem z czym jest to związane, konto w MB i bukach mam w złotówkach,jakies przewalutowanie ?? I jeszcze w historii transakcji kartą (e-kartą mBanku) wpłaty do MB na wyciągach sa dwojakiego rodzaju:

- MB*MONEYBOOKERS­.COM
ZAKUP PRZY UŻYCIU KARTY - INTERNET
-500,00 PLN
-500,00 PLN
oraz takie coś :

-
MONEYBOOKERS LTD
ZAKUP PRZY UŻYCIU KARTY - INTERNET
-107,24 EUR
-469,64 PLN

Wie ktoś od czego to zależy ??

P
journeyman
journeyman
P Offline
Originally Posted by pokermen
Originally Posted by KUERTEN.

Ja tez czekam podobnie jak xloremon a zawsze kasa zlecona rano była wieczorem na koncie. Obawiam sie ze wina lezy po stronie mbanku niby normalnie pracuja dzis ale na kase bym nie liczyl przed poniedzialkiem.

Jednak doszla wlasnie kasa z mb wiec powinienes tez miec smile

journeyman
journeyman
Nie masz czasem tej e-karty w mbanku rozliczanej w dolarach?

X
member
member
X Offline
kasa doszla po 18, wiec troche póżno, ale dobrze że wogóle doszła jeszcze przed tym długim weekendem. no to zdrowych i spokojnych smile

T
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
T Offline
Można jakoś zmienić walutę rozliczeniową na rachunku Moneybookers ?

C
Viva Las Vegas!
Viva Las Vegas!
C Offline
nie da rady... ta którą wybrałeś przy zakładaniu konta będzie ci towarzyszyć już na zawsze
wg. mnie to też jest nie fair..

T
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
T Offline
Faktycznie, to jakiś kanał... Your currency cannot be changed because your account has transaction history.

old hand
old hand
Mi kiedys pozwolono na otwarcie nowego konta w innej walucie, oczywiscie zglosilem chcec zamkniecia starego konta - wiec pisac, probowac.

S
enthusiast
enthusiast
S Offline
Przecież można zamknąć bieżące konto i otworzyć nowe w innej walucie nawet bez wysyłania jednego maila do nich.

A
stranger
stranger
A Offline
Mam takie pytanie gdyż założyłem ostatnio konto w moneybrokers w EUR i chce sie dowiedzieć z jakiego konta bankowego(oprócz mbanku) było by najlepiej korzystać przy przelewach do MB?
Następne pytanie mam do STIWI z jakiego ty korzystasz konta bankowego i w jakim banku??

S
addict
addict
S Offline
Panowie pytanie mam do was Ile trwa wysyłka czeku przez moneybookers? Zleciłem wypłatę i kiedy mogę się jej spodziewać? I jak będzie wyglądał taki czek? Przyjdzie listonosz i da mi kasę? Proszę o odpowiedź. Pozdrawiam

C
Viva Las Vegas!
Viva Las Vegas!
C Offline
Originally Posted by sebek2812
Panowie pytanie mam do was Ile trwa wysyłka czeku przez moneybookers? Zleciłem wypłatę i kiedy mogę się jej spodziewać? I jak będzie wyglądał taki czek? Przyjdzie listonosz i da mi kasę? Proszę o odpowiedź. Pozdrawiam

raczej jeśli dostajesz czek to sam będziesz musiał iść z nim do banku wymienić na kasę... musisz wiedzieć, który bank honoruje czeki od moneybookers, jeżeli czek będzie w innej walucie niż PLN, to ty również pokrywasz koszty przewalutowania i ostatnie i najważniejsze: jeżeli znajdziesz już bank który ci to zrealizuje to musisz się liczyć z tym, że to trochę potrwa. Jeszcze niedawno czeki z zagranicy wymieniano na gotówkę w ciagu 5-7 dni i trzeba było mieć konto w tym banku.
Z czekami są same kłopoty...

S
addict
addict
S Offline
A nie wie ktoś czy PKO honoruje czeki od moneybookers?

A
stranger
stranger
A Offline
Originally Posted by asda
Mam takie pytanie gdyż założyłem ostatnio konto w moneybrokers w EUR i chce sie dowiedzieć z jakiego konta bankowego(oprócz mbanku) było by najlepiej korzystać przy przelewach do MB?
Następne pytanie mam do STIWI z jakiego ty korzystasz konta bankowego i w jakim banku??

Pozdrawiam i ponawiam moje powyższe pytanie smile

Strona 17 z 20 1 2 15 16 17 18 19 20

Moderatorzy  rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
5 zarejestrowanych użytkowników (Szuman, burbon, betowiec, Sensei, 11kera11), 2,594 gości, oraz 4 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,274
Posty5,828,743
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025