|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jaka pogoda dzisiaj w Porsmouth i Manchesterze? Bo to może mieć znaczenie dla overków
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a jakie sa twoje wrazenia? taka sobie baśń SF ..... caly film ratuje kwestia 3D 3D pozamiatało, Pandora też niesamowita. Fabularnie - po amerykańsku  Pocahontas mi się przypomniało 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a jakie sa twoje wrazenia? taka sobie baśń SF ..... caly film ratuje kwestia 3D 3D pozamiatało, Pandora też niesamowita. Fabularnie - po amerykańsku  Pocahontas mi się przypomniało  no tak sekwencje akcji na wysokim poziomie ...momenty dla dziewczynek tez sa  poza tym raz sie odsunalem odruchowo jak cos "lecialo" w moja strone 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Al Ittihad vs Juventus Selam Alejkum panowje  over 2.5 
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
panowie gdzie mozna placic laserem oprocz bet365 i paddypowersa?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a jakie sa twoje wrazenia? taka sobie baśń SF ..... caly film ratuje kwestia 3D 3D pozamiatało, Pandora też niesamowita. Fabularnie - po amerykańsku  Pocahontas mi się przypomniało  no tak sekwencje akcji na wysokim poziomie ...momenty dla dziewczynek tez sa  poza tym raz sie odsunalem odruchowo jak cos "lecialo" w moja strone  pop corn?  Pewnie przy akcji z granatami, bo u mnie to cała sala się wzdrygneła jakby wszyscy oberwali  Arsenal izi, coś jeszcze? ;> Siwy jakieś pewki wymodził przed wyjściem by się najebać w remizie?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ale jaja teraz zeby wejsc na efortuna.pl trzeba sie zalogowac 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
[quote=Kameleon]eses, jak tam Avatar? ;> 3D pozamiatało, Pandora też niesamowita. Fabularnie - po amerykańsku  Pocahontas mi się przypomniało  no tak sekwencje akcji na wysokim poziomie ...momenty dla dziewczynek tez sa  poza tym raz sie odsunalem odruchowo jak cos "lecialo" w moja strone  pop corn?  Pewnie przy akcji z granatami, bo u mnie to cała sala się wzdrygneła jakby wszyscy oberwali  Arsenal izi, coś jeszcze? ;> siwy sie malo odzywal i nie ujawnial swoich zamiarow dzisiejszych a propo kanonierki ...dzis nie wygraja  Siwy jakieś pewki wymodził przed wyjściem by się najebać w remizie?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
pusto mam :] tylko ze wysylac nie moge nie wiem dlaczego :/
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ja do ciebie tez ok uderz na gg 1100136
|
|
|
|
|
Na pełnejjj kurrr...
|
|
Na pełnejjj kurrr...
3D pozamiatało, Pandora też niesamowita. Fabularnie - po amerykańsku dobre podsumowanie  ja się przez te prawie 3h nie znudziłem. Jedynie co mnie lekko wkurzało, fabuła - typowo amerykańska. Dziwne też te zakończenie, zdrada ludzkiej rasy na rzecz ratowania innej. Ale w sumie wiadomo dlaczego. Avatar w sumie polecam obejrzeć. Widoki tej planety ho hoohoh... Neyirii lachon jak się patrzy 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
DDrugi z rzędu taki słaby mecz jak z Villą się nie zdarzy i już wejście Fabregasa potrzebne nie będzie 
|
|
|
|
|
tkliwy nihilista
|
|
tkliwy nihilista
1 Baxter - Lloyd (Wygra Ronnie Baxter @ 1.43)  2 Wade - Hamilton (Wygra James Wade @ 1.23)  3 Wolfsburg - Straubing (Wygra Grizzly Adams Wolfsburg @ 1.54)  4 Man Utd - Wigan (Wygra Manchester United @ 1.2)  5 Anderlecht - Zulte-Waregem (Wygra Anderlecht @ 1.39) 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
3D pozamiatało, Pandora też niesamowita. Fabularnie - po amerykańsku dobre podsumowanie  ja się przez te prawie 3h nie znudziłem. Jedynie co mnie lekko wkurzało, fabuła - typowo amerykańska. Dziwne też te zakończenie, zdrada ludzkiej rasy na rzecz ratowania innej. Ale w sumie wiadomo dlaczego. Avatar w sumie polecam obejrzeć. Widoki tej planety ho hoohoh... Neyirii lachon jak się patrzy  dobry wieczor ojro ale u wos w zabrzu wyswietlali podobno ocenzurowano wersje....bez seksu
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
DDrugi z rzędu taki słaby mecz jak z Villą się nie zdarzy i już wejście Fabregasa potrzebne nie będzie  zrobisz jak uwazasz.... ale zebys w nowym roku nie plakal na czacie 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
3D pozamiatało, Pandora też niesamowita. Fabularnie - po amerykańsku dobre podsumowanie  ja się przez te prawie 3h nie znudziłem. Jedynie co mnie lekko wkurzało, fabuła - typowo amerykańska. Dziwne też te zakończenie, zdrada ludzkiej rasy na rzecz ratowania innej. Ale w sumie wiadomo dlaczego. Avatar w sumie polecam obejrzeć. Widoki tej planety ho hoohoh... Neyirii lachon jak się patrzy  Jop, fajna laska Ten knypek co wydawał rozkazy do ataku troche taki Bush, było pare tekstów odnoszących się do "interwencji" w Iraku 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
eeee leon a ile razy wysylali do was informacje zebys nie zapomnial oddac okularow ... he he he troche jak w dzikim kraju jakims
|
|
|
|
|
Na pełnejjj kurrr...
|
|
Na pełnejjj kurrr...
dobry wieczor ojro ale u wos w zabrzu wyswietlali podobno ocenzurowano wersje....bez seksu Ojro przez duze OOO to kurrr... nedzy. Nie wiem co sie tak wszyscy z malej nauczyli  =/ moze byc ze ocenzurowano. Bo ja tam nie widzialem jak sie Jake z Neyiri stykali, no chyba ze tymi wlosami =/ hmm... Na`vi maja jakie 3metry, to ich peniole z jakie min. 30cm dlugosci... taka moja szybka analka wyszla
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
dobry wieczor ojro ale u wos w zabrzu wyswietlali podobno ocenzurowano wersje....bez seksu Ojro przez duze OOO to kurrr... nedzy. Nie wiem co sie tak wszyscy z malej nauczyli  =/ moze byc ze ocenzurowano. Bo ja tam nie widzialem jak sie Jake z Neyiri stykali, no chyba ze tymi wlosami =/ hmm... Na`vi maja jakie 3metry, to ich peniole z jakie min. 30cm dlugosci... taka moja szybka analka wyszla ojro ...z duzej to ja moge do kobiety mowic a wszyscy widzieli zblizenie ...tylko w zabrzu nie pokazali
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|