7. Polska - tutaj nawet kryzys się nie udał. 12. -Mamo, co to znaczy orgazm? -Ja nie wiem, zapytaj taty 11. Mleko na gazie tylko czeka, aż się odwrócisz. heheehehe
W ubiegłym roku zmieniłamCHŁOPAKA na MĘŻA i zauważyłam
znaczny spadek wydajności działania, wszczególności w aplikacjach KWIATY i BIŻUTERIA, które działały dotychczas bez zarzutu w CHŁOPAKU. Dodatkowo MĄŻ - widocznie samoistnie - odinstalował kilka bardzo wartościowych programów takich jak ROMANS i ZAINTERESOWANIE, a w zamian zainstalował zupełnie przeze mnie niechciane aplikacje PIŁKA NOŻNA i BOKS. ROZMOWA nie działa zupełnie, a aplikacja SPRZĄTANIE DOMU po prostuzawiesza system. Uruchamiałam aplikacje wsparcia KŁÓTNIA aby naprawić problem, ale bezskutecznie. /-/Desperatka.
ODPOWIEDŹSERWISU
Droga Desperatko! Na wstępie pragniemy zwrócić Twoją uwagę, iż CHŁOPAK jest pakietem rozrywkowym, podczas gdy MĄŻ jest systemem operacyjnym. Spróbuj wprowadzić komendę: C:\\MYŚLAŁAM_ŻE_MNIE_KOCHASZ, ściągnąć ŁZY oraz zainstalować WINĘ. Jeśli wszystko zadziała jak powinno, MĄŻ powinien automatycznie włączyć aplikacje BIŻUTERIA i KWIATY. Pamiętaj jednak, iż nadużywanie tych aplikacji może doprowadzić MĘŻA do wystąpienia błędu GROBOWA_CISZA lub PIWO. PIWO jest bardzo nieprzyjemnym programem, który w pewnych sytuacjach może włączać plik GŁOŚNE_CHRAPANIE.MP3 Cokolwiek byś robiła, pamiętaj jednak, żeby nie instalować TEŚCIOWEJ. Nie próbuj też instalować nowego programu CHŁOPAK. To nie są współpracujące aplikacje i zniszczą MĘŻA. Sumując: MĄŻ jest wspaniałym programem, ale ma ograniczoną pamięć i nie może szybko włączać nowych funkcji. Musisz przemyśleć możliwość zakupu dodatkowego oprogramowania dla poprawienia pamięci i wydajności.. Ja osobiście polecam GORĄCE_JEDZENIE lub SEX_BIELIZNĘ . Powodzenia, /-/ Serwis techniczny.
Chyba głupoty. Tam jest taki znak informujący o ostrym wzniesieniu, jak ktoś nieprzygotowany podjeżdża bez odpowiedniego przygotowania auta to sam sie naraża
bo okazuje się że to nie przypadek tylko Ci goście tam specjalnie stoją z kamerą
meeeeeega
szczerze mowiąc to nie widze w tym nic smiesznego. co wiecej: trzeba chyba miec troche nierowno pod sufitem, zeby smiac sie z cudzego nieszczescia.
Poczucie humoru - rzecz subiektywna. Ciesze sie, ze goscie z mojego rodzinnego Szczecina (sadzac po rejestracjach) mieli darmowy ubaw. Cos trzeba robic jak stocznie zamkneli.