|
|
old hand
|
|
old hand
Ja też juz dostałem, Ladbrokes odpisało mi , że opóźnieniu winne jest MB.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jestem mile zaskoczony, Expekt chyba w weekendy nie wyplacal a tu prosze kaska dzis na MB . BRAWO zawsze mowilem ze to dobry buk, kontakt z supportem w nowy rok pare minut po polnocy zadawalajacy
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Wygraj coś na livie - to od razu Ci skasują zakład i policzą po kursie 1.00. Żadnego błędu nie zagrałem, wątpię czy to był zawyżony kurs. Żadna bramka nie padła, nic się na boisku nie działo. Zagrałem under 1,5 pod koniec pierwszej połowy , wynik końcowy 0-0 Ale zakład rozliczony jako zwrot po godzinie od zakończenia meczu.
Napisałem do angielskiego supportu - i zapewne otrzymam odpowiedź czy kurs był zawyżony o 0,01....
Kpiny. dzisiaj mialem to samo.zagralem al jazerra -1 po kursie 3.7,zaklad wszedl,oczywiscie anulowali go ,napisalem do supportu.pan wilk takie cos mi odpisal Witam, Szanowny PAnie wie Pan dobrze ze wykorzystal Pan szybszy przekaz telewizyjny prosze by w przyszlosci Pan o tym pamietal inaczej zamkniemy Panskie konto gracza Dziekuje za kontakt i przepraszam za czas oczekiwania na odpowiedz. Z podrowieniami Marcin Wilk Customer Communications Liaison tylko ja tego meczu na oczy niewidzialem,live byl na futbol24.
|
|
|
|
|
journeyman
|
|
journeyman
walcz z tymi debilami a KUERTEN skończ już naganiać do tego Expekta, chyba że Ci płacą za to !
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Za samego takiego maila skierowałbym sprawę do SBR. Jak można takie coś wysłać do było nie było klienta...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
walcz z tymi debilami a KUERTEN skończ już naganiać do tego Expekta, sluchaj jesli buk jest dobry ma szybkie wyplaty, dobra oferte i dobry support to sie chwali i tak jest z Expektem BTW nic mi nie placa i ostatnio tez brak bonusow
|
|
|
|
|
sottocapo
|
|
sottocapo
Jeśli według Ciebie Expekt ma dobry, kompetentny support to gratuluje Ci poczucia humoru.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Witam,
Szanowny PAnie wie Pan dobrze ze wykorzystal Pan szybszy przekaz telewizyjny prosze by w przyszlosci Pan o tym pamietal inaczej zamkniemy Panskie konto gracza o kurna gorszego tlumaczenia buka nieczytalem 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Witam,
Szanowny PAnie wie Pan dobrze ze wykorzystal Pan szybszy przekaz telewizyjny prosze by w przyszlosci Pan o tym pamietal inaczej zamkniemy Panskie konto gracza o kurna gorszego tlumaczenia buka nieczytalem  hahahahahahahaha masakra... 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Exepkt to są kozaki. Zablokowałem sobie konto, a ci co jakiś czas mi przesyłają na meila jakies bonusu i to na spore kwoty, 400PLN nawet. Tylko co z tego jak konto jest zamknięte na zawsze?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jeśli według Ciebie Expekt ma dobry, kompetentny support to gratuluje Ci poczucia humoru. Tak ma! Pisalem do nich dokladnie o godz. 0.04 dnia 1.01.2010 i juz po paru minutach dostalem odpowiedz, pozniej drugi mail i znow szybka odpowiedz i rano pierwszego stycznia sprawa zalatwiona pozytywnie - problem byl na lini MB-Expekt. Support to support ja wybieram angielski
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Support angielski pełen profesjonalizm
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Support polski kompromituje sie na kazdym kroku. Jeszcze smia graczowi grozic zamknieciem konta. To sie normalnie do prasy nadaje. Moze chlopaki na live ogladaja mecze na sopcascie i dlatego z opoznieniem zawieszaja rynek. Ludzie zacznijcie pisac do organizacji wydajacych licencje (LGA). Mozna z nimi wygrac.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
zeby ten expekt szlak trafil... 4h czekam na rozliczenie kuponu i w dalszym ciagu wisi 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
co za pojeb... firma. 5h i ciagle kupon wisi. 2 maile poslane a te barany mi jeszcze kit wciskaja ze przypadkowo mecz zaksiegowali jako cancelled co oczywiscie jest nieprawda. Godzine temu odpisali ze juz sa w trakcie update i ciagle kupon wisi 
|
|
|
|
|
Luc Nilis
|
|
Luc Nilis
co za pojeb... firma. 5h i ciagle kupon wisi. 2 maile poslane a te barany mi jeszcze kit wciskaja ze przypadkowo mecz zaksiegowali jako cancelled co oczywiscie jest nieprawda. Godzine temu odpisali ze juz sa w trakcie update i ciagle kupon wisi  ale problem, jak daja kase za 6 godzin to sie cos stanie ? nie masz juz za co postawic, grasz all in ze sie tak rzucasz ? jak zaczynałes gre w ziemniakach dzien czekales i korona z głowy nie spadła 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
co za pojeb... firma. 5h i ciagle kupon wisi. 2 maile poslane a te barany mi jeszcze kit wciskaja ze przypadkowo mecz zaksiegowali jako cancelled co oczywiscie jest nieprawda. Godzine temu odpisali ze juz sa w trakcie update i ciagle kupon wisi  ale problem, jak daja kase za 6 godzin to sie cos stanie ? nie masz juz za co postawic, grasz all in ze sie tak rzucasz ? jak zaczynałes gre w ziemniakach dzien czekales i korona z głowy nie spadła  Co na to pan Expert?? Co na to Conrad?? Przeciez to dyskwalifikuje tego buka i obniza do 0 moje zaufanie do nie?go. Próbowałes uzyskac odpowiedz z angielskiego supportu?
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Wygraj coś na livie - to od razu Ci skasują zakład i policzą po kursie 1.00. Żadnego błędu nie zagrałem, wątpię czy to był zawyżony kurs. Żadna bramka nie padła, nic się na boisku nie działo. Zagrałem under 1,5 pod koniec pierwszej połowy , wynik końcowy 0-0 Ale zakład rozliczony jako zwrot po godzinie od zakończenia meczu.
Napisałem do angielskiego supportu - i zapewne otrzymam odpowiedź czy kurs był zawyżony o 0,01....
Kpiny. dzisiaj mialem to samo.zagralem al jazerra -1 po kursie 3.7,zaklad wszedl,oczywiscie anulowali go ,napisalem do supportu.pan wilk takie cos mi odpisal Witam, Szanowny PAnie wie Pan dobrze ze wykorzystal Pan szybszy przekaz telewizyjny prosze by w przyszlosci Pan o tym pamietal inaczej zamkniemy Panskie konto gracza Dziekuje za kontakt i przepraszam za czas oczekiwania na odpowiedz. Z podrowieniami Marcin Wilk Customer Communications Liaison tylko ja tego meczu na oczy niewidzialem,live byl na futbol24. Chodziło mi o ten post;) Co na to pan Expert?? Co na to Conrad?? Przeciez to dyskwalifikuje tego buka i obniza do 0 moje zaufanie do nie?go. Próbowałes uzyskac odpowiedz z angielskiego supportu?
|
|
|
|
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
|
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
Jak się zakończyła sprawa AH? No i o jakim kursie mówimy skoro na to powołuje się buk (pomijając te niby 0,01)?
Jeśli user Margaret zagrał w chwili padnięcia bramki to buk mógł cofnąć zakład, tak się często dzieje jak gol pada a kurs się nie zmienił. Tak oczywiście nie powinno być, ale w regulaminach często można spotkać takie zapisy. Buk zawsze powinien mieć dobry przekaz i co najwyżej możliwość cofania anulowania zakładów na 15-sekund wstecz jeśli pada bramka a jest wolny przekaz z ich strony (tylko po co się wtedy pchać z oferowaniem zakładów live skoro transmisja jest do kitu).
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jak się zakończyła sprawa AH? No i o jakim kursie mówimy skoro na to powołuje się buk (pomijając te niby 0,01)?
Jeśli user Margaret zagrał w chwili padnięcia bramki to buk mógł cofnąć zakład, tak się często dzieje jak gol pada a kurs się nie zmienił. Tak oczywiście nie powinno być, ale w regulaminach często można spotkać takie zapisy. Buk zawsze powinien mieć dobry przekaz i co najwyżej możliwość cofania anulowania zakładów na 15-sekund wstecz jeśli pada bramka a jest wolny przekaz z ich strony (tylko po co się wtedy pchać z oferowaniem zakładów live skoro transmisja jest do kitu). bramka padla za 2,3 min ,dzisiaj juz niemam czasu,ale jutro wrzuce maile od pana wilka.a live sledzilem na futbol 24 ,a oni raczej szybko po golu aktualizuja
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|