|
|
Marcos Baghdatis
|
|
Marcos Baghdatis
Ja wypłacam z BF kartą do mbanku. Nigdy mi nic nie pobierało za jakieś przewalutowanie, dochodzi zwykle 3 dnia, czasami 2.
Nie przypominam sobie abym kiedykolwiek u nich czekał dłużej.
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Mozecie Panowie poinstruowac gdzie sie sprawdza premium charge we wlasciwosciach konta?
Klikalem wczoraj pol wieczoru, az mnie krew zalala i dalem sobie spokoj.
Z gory wielkie dzieki
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Podziekowal za pomoc. Nie mam zadnych ptaszkow tylko wiadomosc: "Your account has not incurred Premium Charges. If you become eligible to incur Premium Charges in the future, we will contact you before any charges are paid. If you require any further assistance, please contact..." Pewnie dlatego, ze ostatnio wyprowadzalem srodki z bf metoda konter i konto jest obecnie na minusie
|
|
|
|
|
Tenis Trader
|
|
Tenis Trader
Z ciekawości przelałem 2 euro na konto australijskie i wychodzi, że oprócz zabawy w notariusza są inne brzydkie niedogodności. Przez pierwsze 3 miesiące można wpłacić max 300$ miesięcznie na konto australijskie, a do czasu zakończenia weryfikacji prowizja wynosi 20% na rynkach australijskich. Eee oni mają ładny burdel w tym systemie wysyłania automatycznych wiadomości. Po przelaniu symbolicznej kwoty dostałem wiadomość o przesłaniu im potwierdzonych dokumentów na [email protected]. Po ok. 24h odpisali, że dziękują i zweryfikowali mi normalne konto. Te same dokumenty przesłałem na [email protected] i tym razem po 24h udało się zweryfikować konto australijskie. Przy okazji nie prawdą jest, że przez pierwsze 3 miesiące można przesyłać max 300 dolców, bo właśnie zrobiłem próbny transfer na 1000 euro w obie strony i nie było problemu. No mają szczęście, a Betdaq pecha 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
.... a do czasu zakończenia weryfikacji prowizja wynosi 20% na rynkach australijskich. Przy okazji nie prawdą jest, że ... W pomocy jest zniżka prowizji nie przekroczy 20% a nie, że prowizja wynnosi 20%.
|
|
|
|
|
Tenis Trader
|
|
Tenis Trader
Faktycznie jest tak jak piszesz, widocznie źle to odczytałem ostatnio. Z tymi 300 $ się zakręciłem. Limit oczzywiście obowiązuje tych co się nie zweryfikowali. Mnie już nie dotyczy. Jak ktoś jeszcze nie podesłał im tych papierów, a chce pograć na AO to radze to zrobić w ciągu najbliższych kilku dni, bo jak się wszyscy obudzą zaraz przed AO to się tam mogą nie wyrobić z weryfikacją. Chyba, że planujecie wydać max 300 $ przez te dwa tygodnie 
|
|
|
|
|
aka Schranzer
|
|
aka Schranzer
Zrobiłem podobnie do Ciebie Goget, zobaczymy co odpiszą 
|
|
|
|
|
Tenis Trader
|
|
Tenis Trader
Nici z grania dzisiejszej nocy : Planned Site Maintenance (all products) – Tuesday 12th January 00:01 - 09:00 (GMT)
Please be aware that there is a planned maintenance scheduled for Tuesday 12th January 00:01 - 09:00 (GMT) during which time the site will be unavailable.
The web site is being taken down as part of an essential database maintenance.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Lepiej dzisiaj, niż na AO 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
pieniadze na mBank idą mi czwarty dzień  czy aby grac na bf przez komorke trzeba pobrac jakies specjalen oprogramowanie czy poprostu logowac sie?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
mail od bf  'Dziękujemy za nadesłany email. Zgodnie z informacjami na Pańskim koncie środki już opóściły konto Betfair. Aby uzyskać więcej szczególowych informacji prosimy o kontakt na poniżej podany email/adres. Z poważaniem' Bez przesady 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Niestety pieniędzy dalej nie ma. Potrzebuje ich pilnie a jak potrzebuje to zawsze pod górę. Od piątku nie doszły... mBank tez nie potrafi nic powiedzieć.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Pewnie zleciłeś wypłatę w pt wieczorem? Jeśli tak to pieniądze na pewno wyszły wczoraj rano i dzisiaj powinieneś otrzymać. Tak uważam 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Pewnie zleciłeś wypłatę w pt wieczorem? Jeśli tak to pieniądze na pewno wyszły wczoraj rano i dzisiaj powinieneś otrzymać. Tak uważam  tak zrobiłem. o 18.15 ostatnia sesja w mBanku. Poczekamy...
|
|
|
|
|
Tenis Trader
|
|
Tenis Trader
Wczoraj jeszcze można było u nich oglądać bez problemu video z Auckland, a dzisiaj : Obstaw na ten mecz zakład o minimalnej wartości 5GBP w celu uzyskania dostępu do live video. Ewentualnie, możesz wpłacić 10GBP jednorazowej opłaty rejestracyjnej w celu uzyskania dostępu do WSZYSTKICH meczy Australian Open, bez obowiązku obstawiania zakładów. Zarejestruj się, wysyłając email ze swoją nazwą użytkownika konta Betfair do [email protected]. Dostęp do live video będzie uaktywniony w ciągu 24 godzin. 10GBP zostanie pobrane z Twojego konta Betfair. Biedaki za niedługo będę chcieli kasę za każde logowanie. Na szczęście w Bet365 streamy za 0 gr.
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Wczoraj jeszcze można było u nich oglądać bez problemu video z Auckland, a dzisiaj : Obstaw na ten mecz zakład o minimalnej wartości 5GBP w celu uzyskania dostępu do live video. Ewentualnie, możesz wpłacić 10GBP jednorazowej opłaty rejestracyjnej w celu uzyskania dostępu do WSZYSTKICH meczy Australian Open, bez obowiązku obstawiania zakładów. Zarejestruj się, wysyłając email ze swoją nazwą użytkownika konta Betfair do [email protected]. Dostęp do live video będzie uaktywniony w ciągu 24 godzin. 10GBP zostanie pobrane z Twojego konta Betfair. Biedaki za niedługo będę chcieli kasę za każde logowanie. Na szczęście w Bet365 streamy za 0 gr. nieźle :/ swoją droga ile wam trwa weryfikacja na australie ? w pon popołudniem wysłane i do teraz rzadnej odpowiedzi, chyba bedzie trzeba sie upomniec.
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|