|
|
Ice Hockey Champion
|
|
Ice Hockey Champion
Zgadzam się z przedmówcą, wraca Skroder oraz Naslund, powtarzam raz jeszcze że nie wyobrażam sobie PO bez Modo dlatego jestem niemal przekonany że dziś oraz w sobotę odniosą pewne zwycięstwa. Drugim warunkiem do powyższego jest strata punktów przez drużynę z Lulei, wydaje mi się że to może się stać właśnie dzisiaj. Kurs na Modo jest strasznie słaby jednak mimo to Forsberg i spółką są warci gry...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
modo wygra napewno. po pierwsze musi zeby wejsc do play offs. przeciwnik ma juz pewny spadek a do tego Södertälje SK dzis gra dodatkowo bez 4 kolejnych zawodnikow. do modo dzis powroci podstawowy napastnik. modo ogolnie w optymalnym skladzie . bardzo polecam zagrac na modo grube pieniadze. lulea bym nie ruszal W Eliteserien nie ma czegoś takiego jak "pewny spadek", jest mini liga z zespołami, które zajmą dwa ostatnie miejsca w elicie i 4 najwyższe miejsca w Allsvenskan i z tej mini ligi dwa najlepsze zespoły awansują/zostają w elicie a pozostałe grają w drugiej lidze...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
wszyscy mnie uprzedzili dzisiaj - natlok obowiazkow no ale Panowie jedziemy na tym samym wozku  nic juz dodac nie moge  MODO  MODO -1,5  - czemu niby nie ? Sodertajle sobie juz tylko jezdzi na lyzwach a MODO ostatni mecz bedzie mialo w pamieci , nie dopuszcza do takiej koncowki jak ze Skelefthea
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
pytanie mam, może ktoś się orientuje...
Czy w Eliteserien jest jakieÅ› losowanie kto z kim zagra w fazie play-off, czy grajÄ… pary 1-8, 2-7 itd. czy jest jakiÅ› inny ustalony schemat?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Pierwsza wybiera spomiędzy 7 i 8,druga wybiera z pozostałych dwóch najniższych,podobnie trzecia.Czwarta gra z tym kto pozostał.
|
|
|
Link skopiowany do schowka