|
|
stranger
|
|
stranger
mam pytanie jak wpłacic pieniadze na bet 365, mam gotówke nie mam konta w banku a chciałbym by pieniadze przeszły dosć szybko, przekaz pocztowy to chyba jakies 7 dni (za długo) Ukash - http://www.ukash.com/pl/pl/where-to-get.aspxJa tam nie wiem czemu każdy poleca to ukash, przecież paysafecard jest znacznie lepsze. Nie dość, że ma wyszukiwarke punktów w których można kupić ich piny to jeszcze zarówno obsługa jak i sama płatność jest szybsza 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
journeyman
|
|
journeyman
Gadałem dziś z Lilianą spoko babka, widac że chciała mi pomóc abym wpłacił.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
mam pytanie jak wpłacic pieniadze na bet 365, mam gotówke nie mam konta w banku a chciałbym by pieniadze przeszły dosć szybko, przekaz pocztowy to chyba jakies 7 dni (za długo) Ukash - http://www.ukash.com/pl/pl/where-to-get.aspxJa tam nie wiem czemu każdy poleca to ukash, przecież paysafecard jest znacznie lepsze. Nie dość, że ma wyszukiwarke punktów w których można kupić ich piny to jeszcze zarówno obsługa jak i sama płatność jest szybsza  odszukałem punkty gdzie moge kupic piny Ukasha i paysafecard i dupa poniewaz tam mają limity a problem jest ze ja chcialem wplacić 8 tys a dany punkt ma limit 500 zł, rozmawialem z info ukasha i faktycznie tak jest. Czy zna ktos inny sposob na wpalcenie 8 tys na bet 365, nie chce mi sie biegac po calym miescie wuszukujac punkty ukasha i paysefe card a dodam ze te adresy punktow sa nieaktualne, prosze o pomoc
|
|
|
|
|
aka Schranzer
|
|
aka Schranzer
Jesteś amiszem? Pytam serio, bo kto dzisiaj nie ma konta w banku.
|
|
|
|
|
sottocapo
|
|
sottocapo
Proste jest nie pełnoletni.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
mi to raczej wyglada na strach przed ustawa antyhazardowa
|
|
|
|
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
|
|
Hmmm, tylko skąd wtedy te 8 kafli?  Jeśli buk ma konto w polskim banku to w oddziale tego banku zawsze można gotówkę wpłacić.
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
Zawsze jest sposób aby wypłacić ~90% kwoty jaką mamy u buka tylko może to potrwać do 3 dni
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Jesteś amiszem? Pytam serio, bo kto dzisiaj nie ma konta w banku. Jeszcze nie tak dawno Jarosław Kaczyński trzymał swoje 'ciezko' zarobione pieniadze u mamy w skarpecie;)
|
|
|
|
|
|
|
mi to raczej wyglada na strach przed ustawa antyhazardowa Ale ta pewnie nigdy nie wejdzie w życie bo to jest dopiero pomysł i za jakiś czas opinię o tym ma wydać Komisja Europejska, tak więc raczej nie chodzi o coś co jeszcze nie istnieje. Pewnie brak konta i tyle.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jesteś amiszem? Pytam serio, bo kto dzisiaj nie ma konta w banku. Jeszcze nie tak dawno Jarosław Kaczyński trzymał swoje 'ciezko' zarobione pieniadze u mamy w skarpecie;) Ale nie 8 kafli  Niezła wkrętka i tyle.
|
|
|
|
|
Spójnia Świdwin
|
|
Spójnia Świdwin
Wkurzają mnie powoli, gram kurs 1.66 widzę,że zmiana kursu jest na żółto na 1.86, ale oczywiście przyjęli po 1.66, jak gram 1.5 i spada do 1.4 to oczywiście nie akceptują, co za gówno 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Wkurzają mnie powoli, gram kurs 1.66 widzę,że zmiana kursu jest na żółto na 1.86, ale oczywiście przyjęli po 1.66, jak gram 1.5 i spada do 1.4 to oczywiście nie akceptują, co za gówno  To nie jest tak. Zraziłes sie chyba do gry na live (wnioskuje z Twojego wpisu w innym topiku), zupełnie niepotrzebnie, moim zdaniem. Jezeli kurs zostaje podswietlony na zółto to zawsze najpierw kliknij "OK" ,a nie "Postaw". Nastepnie zobacz, jaki kurs jest oferowany, jezeli nizszy, nie stawiaj, poczekaj chwilke, badź zrezygnuj. Dziwna sprawa, bo czesto jak stawiam cos, to kurs miga na zółto i podswietlony zostaje nizszy (przykładowo over 1,5 z 2,37 na 2,20). Co prawda gram bardzo czesto ligi niszowe, ale nie sadzę, by 50 czy 100 euro było w stanie zachwiac kursem  Jak tak sie dzieje to klikam "Usuń" ,otwieram mecz raz jeszcze i z reguły mam te 2,37. Jeszcze jedno. Nie chce sie bawic w Wujka Dobra Rada, ale gra na live ma swoja specyfike. Oczywiscie Ameryki nie odkrywam, ale trzeba najpierw troche potrenowac, potem dopiero brac sie za powazniejsze granie. Na rozruch i zapoznanie sie wystarcza symboliczne stawki, pocwiczysz pare godzin i zobaczysz, ze to naprawde fajny sposób gry. Powodzenia !
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
Ja mam sytuacje taka: Zalozylem konto w bet365. Zlozylem depozyt 200 zl. Otrzymalem bonus 200 zl. Zaczolem gre. Przegralem swoje srodki. I nie ma mozliwosci grania dalej. Stan konta jest 200 zl. Ale nie pozwala postawic zakladu. Komunikat ze trzeba zrobic depozyt. Nie zabardzo rozumiem o co chodzi. Moze ktos zna odpowiedz.
|
|
|
|
|
Spójnia Świdwin
|
|
Spójnia Świdwin
Amk, owszem gra przyjemna, ale czasami dostaję baraniego rozumu i gram byle co i błędne decyzje podejmuje, brak chłodnej głowy.
A z kursem to było tak, dałem kurs 1.66 i potwierdź, zakład był akceptowany i po 3-4s zauważyłem, że kurs zmienił się (w kuponie) na 1.86, lecz po sekundzie patrzę a tu potwierdzenie kuponu z kursem 1.66, na pewno tak było, bo nie klikałem "OK" i potwierdź jeszcze raz i mi się taka praktyka nie podoba, na czacie oczywiście dostałem odpowiedź,że nie mogą nic z tym zrobić.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Normalna sprawa z tymi kursami przy live... jak się zmienia na naszą korzyść to blokują kupon a jak w drugą stronę to akceptują...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
tzn. normalna w przypadku bet365 zawsze tak robią czyli w jakiś sposób nas oszukują.
|
|
|
|
|
Profesor
|
|
Profesor
Ja mam sytuacje taka: Zalozylem konto w bet365. Zlozylem depozyt 200 zl. Otrzymalem bonus 200 zl. Zaczolem gre. Przegralem swoje srodki. I nie ma mozliwosci grania dalej. Stan konta jest 200 zl. Ale nie pozwala postawic zakladu. Komunikat ze trzeba zrobic depozyt. Nie zabardzo rozumiem o co chodzi. Moze ktos zna odpowiedz. Jakiekolwiek zakłady zawierające selekcje z kursami niższymi niż 1,50 nie będą wliczane do wymaganego obrotu. Zakłady postawione na handicapy azjatyckie, azjatycką sumę goli i zakład na zwycięstwo w baseballu, zarówno w zakładach przedmeczowych, jak i na żywo, nie liczą się do jakichkolwiek wymagań obrotu. Jak grałeś zgodnie z reg to poprostu wejdz na czat i zapytaj o co chodzi 
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
Ok. Juz wszystko wiem. Jeden zaklad byl po kursie 1.25 i sie nie wlicza go. Dzieki
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|