Nie wiem czy ktoś pomoże, z reguły takiej muzyki nie słucham- ale jest taki, chyba trance'owy kawałek - kończy się wokalem "i hate you, i love you, i hate you i love you"
najwyższych lotów to to nie jest, ale byłbym wdzięczny jakby komuś się coś przypomniało
Panowie szukam kawałka nazwy melodi która leciała w przerwach miedzy rundami na SGP Bydgoszcz 2009. Ktoś kojarzy? nie moge nawet znaleźć zeby filmiku gdzie jest kawałek tego utworu.
Nie wiem czy ktoś pomoże, z reguły takiej muzyki nie słucham- ale jest taki, chyba trance'owy kawałek - kończy się wokalem "i hate you, i love you, i hate you i love you"
najwyższych lotów to to nie jest, ale byłbym wdzięczny jakby komuś się coś przypomniało
I ja mam prośbę:) W dniu wczorajszym miałem służbę i w okolicach godz.10-11 w TVN bądź Polsacie(chyba TVN) grała i śpiewała polska piosenkarka---podobno jakaś nowość i rewelacja.Babka ok.30 lat,czarne włosy. Więcej nic nie spamiętałem zatem prawdopodobieństwo odnalezienia małe ale może ktoś oglądał tv w tym czasie?