|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
chociaż może letko Doi pogramy...wypisałem laluchnę rano...hm.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Panowie pytanie, anulowano mi beta mayer-grosjean, miałem mayera z handi, wiadomo ze groszek wygrał, kasa dalej na koncie jest, kupon jako wygrany (combo z orlando). co robić? wypłacać jak najszybciej? Żal mi Ciebie... niestety Dzięki za szybką i wyczerpującą odpowiedź.
|
|
|
|
|
Luc Nilis
|
|
Luc Nilis
czesc onda, widze ze sie rozkreciles z tenisem 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
czesc onda, widze ze sie rozkreciles z tenisem  no trzeba...laluchny dupcie ruszyły...to ja też...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Witam, poleci mi ktos bukmacherka z podobną ofertą do betsafe? Ogolnie potrzebuje buka z szeroka oferta i zeby typki byly duzo wczesniej a nie godz przed meczem Z góry dzieki
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Witam, poleci mi ktos bukmacherka z podobną ofertą do betsafe? Ogolnie potrzebuje buka z szeroka oferta i zeby typki byly duzo wczesniej a nie godz przed meczem Z góry dzieki Pasowałby bet365 ale tam typków nie ma, same kursy..
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Witam, poleci mi ktos bukmacherka z podobną ofertą do betsafe? Ogolnie potrzebuje buka z szeroka oferta i zeby typki byly duzo wczesniej a nie godz przed meczem Z góry dzieki Pasowałby bet365 ale tam typków nie ma, same kursy.. heh Dzieki 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Witam, poleci mi ktos bukmacherka z podobną ofertą do betsafe? Ogolnie potrzebuje buka z szeroka oferta i zeby typki byly duzo wczesniej a nie godz przed meczem Z góry dzieki Pasowałby bet365 ale tam typków nie ma, same kursy.. A jeszcze cos innego ? 
|
|
|
|
|
Luc Nilis
|
|
Luc Nilis
czesc onda, widze ze sie rozkreciles z tenisem  no trzeba...laluchny dupcie ruszyły...to ja też... grasz takie cusik ? no ja sie nie znam tak na tenisie by obstawiac zawodniczki tego typu, jedynie moge wyszperac cos od Was... kiedy jakis zlocik ? moze maj ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Panowie pytanie, anulowano mi beta mayer-grosjean, miałem mayera z handi, wiadomo ze groszek wygrał, kasa dalej na koncie jest, kupon jako wygrany (combo z orlando). co robić? wypłacać jak najszybciej? Żal mi Ciebie... niestety Dzięki za szybką i wyczerpującą odpowiedź. Spoko, michałek jeszcze przeżywa poprzednie bany.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
czesc onda, widze ze sie rozkreciles z tenisem  no trzeba...laluchny dupcie ruszyły...to ja też... grasz takie cusik ? no ja sie nie znam tak na tenisie by obstawiac zawodniczki tego typu, jedynie moge wyszperac cos od Was... kiedy jakis zlocik ? moze maj ? słonko - cofnij się o stronkę - tam parę zdań o paru laluchnach napisałem... zlocik...no na czerwiec ma być(inauguracja MŚ...może tym razem od czwartku do niedzieli,żeby kierowcy wqrwieni na drugi dzień nie siedzieli... :p) przyjedź w lutym na Clijsters do Bydgoszczy...
|
|
|
|
|
Tenis Trader
|
|
Tenis Trader
Witam, poleci mi ktos bukmacherka z podobną ofertą do betsafe? Ogolnie potrzebuje buka z szeroka oferta i zeby typki byly duzo wczesniej a nie godz przed meczem Z góry dzieki Pasowałby bet365 ale tam typków nie ma, same kursy.. A jeszcze cos innego ?  http://tennisbios.com/view/tennis-bookmakersI obok zasad w przypadku kreczu masz listę zakładów jakie dany buk oferuje lub oferował ostatnio na spotkania ATP (pod tabelką jest legenda, albo najeżdżasz myszką na piłeczkę i pisze jaki to zakład).
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
w mixie kwali babriczek chyba się nie doczekamy 
|
|
|
|
|
Luc Nilis
|
|
Luc Nilis
czesc onda, widze ze sie rozkreciles z tenisem  no trzeba...laluchny dupcie ruszyły...to ja też... grasz takie cusik ? no ja sie nie znam tak na tenisie by obstawiac zawodniczki tego typu, jedynie moge wyszperac cos od Was... kiedy jakis zlocik ? moze maj ? słonko - cofnij się o stronkę - tam parę zdań o paru laluchnach napisałem... zlocik...no na czerwiec ma być(inauguracja MŚ...może tym razem od czwartku do niedzieli,żeby kierowcy wqrwieni na drugi dzień nie siedzieli... :p) przyjedź w lutym na Clijsters do Bydgoszczy... w lutym nie dam rady, w srodku lutego daje wypowiedzenie i od marca poprowadze soj interesik, ale czerwiec fajnie by sie spotkac na meczyki  pop. strone czytałem, siedze na L4, zapalenie płuc to czasu od groma, nic nie robie tylko kase wtapiam, ups... znaczy wygrywam, zawsze lekki plus 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Witam, poleci mi ktos bukmacherka z podobną ofertą do betsafe? Ogolnie potrzebuje buka z szeroka oferta i zeby typki byly duzo wczesniej a nie godz przed meczem Z góry dzieki Pasowałby bet365 ale tam typków nie ma, same kursy.. A jeszcze cos innego ?  http://tennisbios.com/view/tennis-bookmakersI obok zasad w przypadku kreczu masz listę zakładów jakie dany buk oferuje lub oferował ostatnio na spotkania ATP (pod tabelką jest legenda, albo najeżdżasz myszką na piłeczkę i pisze jaki to zakład). Juz kiedys mialem ta stronke ale chodzi mi ogolnie o wszystkie zaklady nie tylko tenis 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
cobra - dam dubla fuji+scheepers , single ze 3-4 - bez szaleństwa.
jakieś wirtualne mają kwale laluchn żeńskich ?
|
|
|
|
|
Luc Nilis
|
|
Luc Nilis
powodzenia onda i reszta bandy, bedzie wam potrzebne, nie dosc ze tenis babek loteryjny to jeszcze jakies same pokemonki  ale co tam, jest tu paru gosci z wiedza o tenisie godna pozazdroszczenia to chyba wiedza co czynia 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ogladal ktos moze wczoraj niemca z Beluccim? Dobrze gral czy mlody odpuscil?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
widze ze pelno expertow od WTA sie narodzilo
|
|