Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 1 z 10 1 2 3 9 10
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Temat poświęcony dyskusji dotyczącej oprogramowania do tradingu.

Dedykowane oprogramowanie jest niezbędne dla każdego short-term tradera pozwalając zawrzeć zakład na Betfair jednym kliknięciem. Sercem każdego programu jest ladder (drabina) przedstawiająca kursy w bardziej przyjazny dla tradera sposób niż Betfair'owy grid i ułatwiająca obserwację ruchów góra-dół kursów.

W obecnej chwili na rynku mamy trzech głównych graczy:

BetAngel
http://www.betangel.com/download/
7 dni za darmo, 30-dniowy trial 15Ł, 30-dniowa full wersja 29.9Ł

[Linked Image]

BetTrader
http://racingtraders.co.uk/download/
7 dni za darmo, 30-dniowa wersja 14.99Ł
Po wygaśnięciu triala można korzystać nadal korzystać z pełnej wersji BetTradera, ale refresh rate jest ograniczony do 5 sekund.

[Linked Image]

The Geeks Toy
www.geekstoy.com [geekstoy.com]
Całkowicie za darmo do końca 2010 roku.

[Linked Image]

Osobiście korzystam z BetAngela, ale od nowego miesiąca przesiadam się na GeeksToy, o którym można usłyszeć wiele pozytywnych opinii głównie pod kątem szybkości i możliwości spersonalizowania widoku.

Ciekaw jestem jak wygląda sytuacja ze stabilnością, bo BetAngel lubi się od czasu do czasu kompletnie zawiesić na Viście (trzeba zabić proces).

Zapraszam do dyskusji smile

Bonus: Unibet
C
addict
addict
C Offline
Osobiście z the toy nie mam żadnych problemów, używam od ponad tygodnia dość często. Można dodać jeszcze to stwierdzenie twórcy softu: All Betfair approved software { Gruss, BetAngel, BetTrader, Fairbot, GeeksToy, etc} is secruity tested & approved by Betfair.

S
newbie
newbie
S Offline
Darmowy, ale bez laddera, jest Betfair Rapid, lepsze to niż interfejs strony betfair.
http://promo.betfair.com/rapid/

Na horyzoncie pojawia się zgoła odmienna aplikacja przeznaczona dla rynków betfair. Nie do handlu, a do zaawansowanej analizy rynków z wykorzystaniem wskaźników technicznych używanych w analizie rynków finansowych. Ma kosztować 8Ł/m. Aplikacja jest w fazie testów bf security...
http://quantsports.co.uk/
zobaczcie sami:

veteran
veteran
zobaczcie na wymagania dysku betfair rapid lol 20gb

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
W obecnej chwili na rynku mamy trzech głównych graczy:

Kolego a Fairbot?? Jest to chyba najbardziej przejrzysty program,szczegolnie dla "świeżych" graczy papa

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Lamerskie pytanie odnośnie The Geeks Toy:

jak zamienić w ladderze pozycje back i lay ? Chcę żeby back było po lewej, a lay po prawej. W domyślnym ustawieniu jest odwrotnie.

Tenis Trader
Tenis Trader
W tym pierwszym wierszu pod nazwą drużyny/zawodnika klikasz prawym przyciskiem na pierwszą komórkę od góry w kolumnie z kursami Back i dajesz "column position" i wybierasz, gdzie ma się znajdować. To samo z kolumną z kursami Lay.

Obejrzyj sobie przy okazji wszystkie te filmiki - http://www.youtube.com/user/GeeksToy#p/u/5/6AVq9MHgHIQ

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Ok, jeszcze jedno pytanie, reszty dowiem się z filmików. Kolumny back i lay są już na wybranych przeze mnie miejscach, ale pozostaje problem z widokiem kwot na poszczególne kursy.

Otóż po stronie back widzę kwoty na kursy w górę, począwszy od kursu wyjściowego, a po stronie lay na kursy w dół, począwszy od wyjściowego. Chciałbym, żeby wyglądało to tak, jak na widocznym tutaj screenie z Bet Angel. Da się to zrobić ?

old hand
old hand
głupie pytanie, ale ktoś słyszał o jakimś sofcie na maca ?, chyba nie?

R
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
R Offline
@Szewa

Cofnij to co kazał Ci zrobić Goget i zrób tak:kliknij prawym ->advanced betting->bet submission->włacz market take

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
O to chodziło, dzięki piwo

B
Pooh-Bah
Pooh-Bah
B Offline
jak sie zalogowac do geeks toy?
Mam New User validation error - please try again - trzeba gdzies cos zglaszac....np. w betfair?

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Dobra ziomy, a jakie opcje mamy dla smartfonow? Sa jakies appsy do tradingu dostepne na telefon komorkowy?

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Podpowiedzcie chłopaki, co w tym Geeks Toy, znaczy to co zaznaczyłem w czerwonym kółku?

[Linked Image]

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
To jest wskaźnik WOM - pokazuje po której stronie (back czy lay) jest więcej pieniędzy i jaki jest ich stosunek.

H
Pooh-Bah
Pooh-Bah
H Offline
Czy w The Geek Toy widać w którym momencie w "kolejce" jest aktualnie moja stawka do przyjęcia? Chodzi mi oczywiście o pozycje w danym koszyku, bo często tuż przed przyjęciem zdarza mi się uciekać rynku, zamiast poczekać jeszcze chwile.

stranger
stranger
witam mam taki problem od wczoraj przy probie logowania GT wyskakuje mi takie coś:[Linked Image]
natomiast gdy loguje sie rpzez przeglodarke to jest ok o co chodzi ?

old hand
old hand
Originally Posted by Wychowany_Na_Nalewce
Dobra ziomy, a jakie opcje mamy dla smartfonow? Sa jakies appsy do tradingu dostepne na telefon komorkowy?

trochę się podepne do tematu, czego generalnie używacie do "obsługi" betfaira przez kom? stronka lite.betfair.com u mnie praktycznie nie działa, konieczne jest ciągłe logowanie, ten soft od nich jest znośny- używał ktoś ?/ew. jest coś innego ?

chodzi mi nawet o sam podgląd kursów i ewentualną gre w podstawowych opcjach, na przyciski do greenowania nawet nie licze;-)

z gory dzieki za odp. piwo

D
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
D Offline
Dobry topic toast

Krótkie pytanie ode mnie. Znacie jakąś możliwość szybkiego podglądu (może na jednym ekranie?) wszystkich zakładów, które w danej chwili "tradujecie"? Czasami kiedy mam wiele "pootwieranych" zakładów jednocześnie to nie mogę sprawnie tego wszystkiego ogranąć? Pls advise piwo

V
newbie
newbie
V Offline
W betangel jest taka opcja BetAngel-Guardian tam mozesz miec wszytkie obserowowane zaklady w jednej zakladce

Strona 1 z 10 1 2 3 9 10

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
5 zarejestrowanych użytkowników (Sensei, burbon, latajaca_holenderka, rafal08, 11kera11), 2,201 gości, oraz 4 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,274
Posty5,828,395
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025