|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
no przeciez w regulaminie jest wyraznie napisane, ze nie mozna podawac typow zastepczych "tak w razie czego", a tym samym te typy Twojego rywala są zupelnie niewazne
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
"8. Typy zastępcze można podać tylko w momencie, gdy typ został anulowany w Unibet."
|
|
|
|
|
!!Visca el Barça!! 
|
|
!!Visca el Barça!! 
Odpowiem Ci ja
Oczywiście, że możesz i będzie on typem ważnym.
|
|
|
|
|
!!Visca el Barça!! 
|
|
!!Visca el Barça!! 
no przeciez w regulaminie jest wyraznie napisane, ze nie mozna podawac typow zastepczych "tak w razie czego", a tym samym te typy Twojego rywala są zupelnie niewazne Ok, więc jak np. w mecz Giquela mam hcp setowy, a któryś z zawodników skreczuje to kiedy wg Ciebie mam podać typ zastępczy. W dwudniowych rundach trzeba podawać w razie czego, bo inna opcja nie wchodzi w rachubę.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
shaggyr juz niewazne.. podalem inne typy..
|
|
|
|
|
2fast 2furious
|
|
2fast 2furious
Można podawać typy zastępcze, nawet jeśli aktualnie nie ma takiej potrzeby, jednak wchodzą one w życie dopiero, gdy jest taka potrzeba zaistnieje. Jednak jeśli podajemy na zapas typ zastępczy, np. zwycięstwo Federera z Nadalem, to nasz przeciwnik ma prawo podać ten sam typ jako regulaminowy (czyli od #1 do #5) i wtedy ten typ nie jest już naszym typem zastępczym. Tak było zawsze, jest i będzie 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
"8. Typy zastępcze można podać tylko w momencie, gdy typ został anulowany w Unibet." po prostu umiem czytac. a co do tego, ze powinna byc mozliwosc dawania typów "na zapas" sie oczywiscie zgadzam, gdyz nie mamy wplywu na to czy jakies spotkanie nie zostanie odwolane, zawodnik nie skreczuje itd. pełna zgoda co do tego. jednak ja pierwszy raz od dluuuuugiego czasu biore udzial w tym konkursie, i nie jestem na bierząco z "niepisanymi" zasadami tu obowiązującymi, i po prostu bazuje na tym co jest jednoznacznie napisane w regulaminie
|
|
|
|
|
!!Visca el Barça!! 
|
|
!!Visca el Barça!! 
"8. Typy zastępcze można podać tylko w momencie, gdy typ został anulowany w Unibet." po prostu umiem czytac. a co do tego, ze powinna byc mozliwosc dawania typów "na zapas" sie oczywiscie zgadzam, gdyz nie mamy wplywu na to czy jakies spotkanie nie zostanie odwolane, zawodnik nie skreczuje itd. pełna zgoda co do tego. jednak ja pierwszy raz od dluuuuugiego czasu biore udzial w tym konkursie, i nie jestem na bierząco z "niepisanymi" zasadami tu obowiązującymi, i po prostu bazuje na tym co jest jednoznacznie napisane w regulaminie No problemo senior Carlos M.  (chyba, że ja nie umiem patrzeć ;))
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
W drabince jestem z Walwerde,jako jeszcze nieroztrzygnieta pierwsza runda,ale On chyba nie podal typow,przynajmniej ja nie widze,wiec jak to jest...
|
|
|
|
|
2fast 2furious
|
|
2fast 2furious
Tak to jest, że nie miałem czasu podliczyć całej pierwszej rundy. kompletne wyniki będą dopiero jutro z rana. Jeśli ktoś jest pewny awansu, to oczywiście może podawać typy na II rundę.
|
|
|
|
|
Fanatycy ze Szklanego Zagłębia
|
|
a co w przypadku, gdy ktos edytuje typ?
|
|
|
|
|
Marcos Baghdatis
|
|
Marcos Baghdatis
Oprócz majnera nikt nie ma takich możliwości, zresztą każdą edycje widać. A kto według Ciebie edytował typy?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
W temacie jest napisane, że II runda od 20.01 do 21.01 , a w terminarzu, że do 22.01. Jaka jest prawda? Mogę podać jeszcze typy na dzisiejszą noc ?
|
|
|
|
|
2fast 2furious
|
|
2fast 2furious
Terminarz jest podany dla 32 uczestników, natomiast ta edycja została zorganizowana dla 64 graczy i terminarz jest inny. II runda zakończyła się już.
mlody wilk, tylko ja mogę tutaj edytować posty. Napisz o co chodzi ?
|
|
|
|
|
|
|
Nic takiego, to nic już nie wnosi do tematu tylko się tak zastanawiam, oczywiście Piostar był lepszy i wygrał... gratki za to... w meczu Falla - Granrollers wydawało mi się, że jak wczoraj patrzyłem to widziałem kurs 1,77 a dziś 1,85 to tyle. Niczego nie neguje, Piostar wygrał tylko tak z ciekawości zapytałem, bo wydało mi się to trochę dziwne.
|
|
|
|
|
Marcos Baghdatis
|
|
Marcos Baghdatis
Wczoraj kilka razy w Unibecie zmieniał się kurs na to spotkanie sam bodajże grałem po 1,75. No chyba że chodzi Ci że widziałeś w temacie z typami, a to już Twoja pomyłka i przeoczenie 
|
|
|
|
|
|
|
Nic się nie dzieje, tak tylko wydawało mi się hehe. Gratulacje i do zobaczenia w następnym turnieju, być może rewanż  powodzenia
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Stich/shaggy3: 4,2 - 4,04
awans: Stich
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
wnioskuje o przesuniecie tej rundy o kolejny dzień jesli strone unibet nie bedzie uruchomiona dziś do 19.00 ja nie bede w stanie podac 4 brakujacych typow do jutra rana a nie chcialbym wybierac z 2-3 poranych meczy
|
|
|
|
|
Marcos Baghdatis
|
|
Marcos Baghdatis
|
|
|