|
|
veteran
|
|
veteran
nigeria - ghana..będzie multi kartkowo  kijowy mecz zapowiada się  ale sądzę,że Zieloni pykną Ghanę  ale na zimno tak  niewiem  no i niech coś tam strzelają  pewnie..zawsze to lepiej 
|
|
|
|
|
AVE LAZIO
|
|
AVE LAZIO
U Egiptów hanele świeże rany po Chartumie...Algierczyki też pamiętają Kair...czekajmy spokojnie na linie - ale 7,5 pedalstwo na pewno minimum wystawi... Egipt ich pyknie  a co do goli to under 2.5 jak najbardziej wskazany nawet chodzi mi o under 1.5 lub DW 1:0 dla Egiptu
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
AVE LAZIO
|
|
AVE LAZIO
no i niech coś tam strzelają  pewnie..zawsze to lepiej  w innym wypadku ruletka na facebooku na nerwy 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
U Egiptów hanele świeże rany po Chartumie...Algierczyki też pamiętają Kair...czekajmy spokojnie na linie - ale 7,5 pedalstwo na pewno minimum wystawi... Egipt ich pyknie  a co do goli to under 2.5 jak najbardziej wskazany nawet chodzi mi o under 1.5 lub DW 1:0 dla Egiptu Moze i pyknie ,może i 1-0 ,może i 1-0 po dogrywce,albo w karnych(tych jeszcze nie przerabialismy) Ja wolę spokojnie na kartki huknąć...i delektować sie gnoceniem na bardzo wysokim poziomie...
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
no i niech coś tam strzelają  pewnie..zawsze to lepiej  w innym wypadku ruletka na facebooku na nerwy  iiii z pinezki ich 
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
U Egiptów hanele świeże rany po Chartumie...Algierczyki też pamiętają Kair...czekajmy spokojnie na linie - ale 7,5 pedalstwo na pewno minimum wystawi... Egipt ich pyknie  a co do goli to under 2.5 jak najbardziej wskazany nawet chodzi mi o under 1.5 lub DW 1:0 dla Egiptu Moze i pyknie ,może i 1-0 ,może i 1-0 po dogrywce,albo w karnych(tych jeszcze nie przerabialismy) Ja wolę spokojnie na kartki huknąć...i delektować sie gnoceniem na bardzo wysokim poziomie... dokładnie ...na gole szkoda czasu...a jak wpadna jakieś, to jako premium dla duszy 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Nie widziałem Ghana w akcji ale to co dzisiaj grała Nigeria to porazka. Przeciez oni sklecili 2-3 w miare składne akcje w 90 min. Jezeli tak zagraja z Ghana to mysle ze polegna z kretesem
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
tfu...karne właśnie przerobilismy 
|
|
|
|
|
AVE LAZIO
|
|
AVE LAZIO
ale wiadomość reprezentanta Paragwaju postrzelono w głowę w Meksyku w ciężkim stanie jest 
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
tfu...karne właśnie przerobilismy  ale po 90' 
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
ale wiadomość reprezentanta Paragwaju postrzelono w głowę w Meksyku w ciężkim stanie jest  mój Boże 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Nie widziałem Ghana w akcji ale to co dzisiaj grała Nigeria to porazka. Przeciez oni sklecili 2-3 w miare składne akcje w 90 min. Jezeli tak zagraja z Ghana to mysle ze polegna z kretesem trudna sprawa...cholera ich wie jak zagrają...trenera mają jełopa potwornego(jak słusznie zauważył Bezdomny) - 60 minut syfu a on robi pierwszą zmianę...defensywny pomocnik za defensywnego... Ale tutaj to się sprężą potwornie...w ogóle tego jełopa nie będą słuchać tylko zagrają najlepiej jak potrafią...dlatego tylko kartki...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Nie widziałem Ghana w akcji ale to co dzisiaj grała Nigeria to porazka. Przeciez oni sklecili 2-3 w miare składne akcje w 90 min. Jezeli tak zagraja z Ghana to mysle ze polegna z kretesem trudna sprawa...cholera ich wie jak zagrają...trenera mają jełopa potwornego(jak słusznie zauważył Bezdomny) - 60 minut syfu a on robi pierwszą zmianę...defensywny pomocnik za defensywnego... Ale tutaj to się sprężą potwornie...w ogóle tego jełopa nie będą słuchać tylko zagrają najlepiej jak potrafią...dlatego tylko kartki... Uważam i zdania długo nie zmienie ze trener i bramkarz nie moze byc czarny 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
aker - Angola miała białych i padła...
poza tym używaj słówka murzynek...to znacznie lepiej brzmi niż czarny...(człowiek koloru skóry i nazwiska przy narodzinach nie wybiera...)
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Czekolada
Wybrzeże Kości Słoniowej, Ghana, Kamerun i Nigeria dostarczają na światowy rynek trzy z każdych czterech worków ziarna. Te kraje produkują też najczęściej spotykaną odmianę forastero, z której powstaje 85 proc. wyrobów czekoladowych.
|
|
|
|
|
AVE LAZIO
|
|
AVE LAZIO
Nigeria to już nie ta reprezentacja co kilka lat temu defensywa cała do wymiana.Yobo nie gra a Zambia robiła z nimi co chciała.A w ataku to już  Nie rozumiem czemu Yakubu gra wysuniętego napastnika.Cztery mecze i nic nie gra.Co gola z karnego strzelił tylko.W klubie też gra nici.Martins od pierwszych minut powinien grać albo nawet w parze w/w zawodnikiem w ataku.A jak nie to Kanu więcej szans dać do gry.Doświadczony jest i przy stałych fragmentach zaskoczyłby nas nieraz.A trener mi się tak wydaje nie wystawia go od pierwszych minut bo w klubie mało gra.Wziął go tylko dlatego bo nie miał zbyt wielkiego wyboru.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
aker - Angola miała białych i padła...
poza tym używaj słówka murzynek...to znacznie lepiej brzmi niż czarny...(człowiek koloru skóry i nazwiska przy narodzinach nie wybiera...) W woli wyjasnienia nie jestem rasistą chociaz jak moja narzeczona mi opowiadała jak bogate "murzynki" traktuja biednych białasków nad ktorymi maja jakas władze to mam lekkie wahania. No ale z drugiej strony troche ich rozumiem.
|
|
|
|
|
AVE LAZIO
|
|
AVE LAZIO
Nie widziałem Ghana w akcji ale to co dzisiaj grała Nigeria to porazka. Przeciez oni sklecili 2-3 w miare składne akcje w 90 min. Jezeli tak zagraja z Ghana to mysle ze polegna z kretesem trudna sprawa...cholera ich wie jak zagrają...trenera mają jełopa potwornego(jak słusznie zauważył Bezdomny) - 60 minut syfu a on robi pierwszą zmianę...defensywny pomocnik za defensywnego... Ale tutaj to się sprężą potwornie...w ogóle tego jełopa nie będą słuchać tylko zagrają najlepiej jak potrafią...dlatego tylko kartki... Uważam i zdania długo nie zmienie ze trener i bramkarz nie moze byc czarny  tu nie chodzi o konteksty rasistowskiej Ja za murzynami nie przepadam I jakoś musiałem się przyzwyczaić,że muszę z nimi pracować a coś o czarnoskórych ludziach to Ci powiem z własnego doświadczenia bo mieszkałem nawet z Afrykańcami to są lenie i by chcieli pieniądze z nieba 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Panowie - jedno jest pewne - wszystkie 4 druzynki w tych parach będą wypruwały flaki... golików i zmasowanych ataków to bym nie oczekiwał,ale rzeźba w środku pola będzie duża.
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|