|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a co myslicie o parze Kristian Kjelling - Konrada Wilczynski warto 1 po 1,85 jest w betsafe
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a co myslicie o parze Kristian Kjelling - Konrada Wilczynski warto 1 po 1,85 jest w betsafe W związku z kontuzją Wilczyńskiego brać 1
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a co myslicie o parze Kristian Kjelling - Konrada Wilczynski warto 1 po 1,85 jest w betsafe W związku z kontuzją Wilczyńskiego brać 1 juz zdjęte z oferty 
|
|
|
|
|
The Famous McD
|
|
The Famous McD
Polacy wygraja?ale przyjdzie im to zdecydowanie trudniej, niz w meczu z Hiszpanami. Nasi taktycznie zjechali Hiszpanow i narzucili swoj sposob gry. Czechom sie nie udalo i w tamtym meczu Hiszpanie narzucili swoj styl i gry.. Za optymistycznie. Bedzie ciezko. I ten handicap jest zblizony do wyniku koncowego. wygramy: 2/3/4 W takim razie mam tu dla Ciebie fantastyczną opcję do pogrania - handi na Czechów -5 po 1,47 w Bet365. Idealnie ten typ się komponuje do Twoich założeń i jeszcze zawiera margines błędu , przegrasz tylko gdy Polacy wygrają 6ma. Powo
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a co myslicie o parze Kristian Kjelling - Konrada Wilczynski warto 1 po 1,85 jest w betsafe W związku z kontuzją Wilczyńskiego brać 1 juz zdjęte z oferty  Jest jeszcze ale trzeba wejść w oferty specjalne i jest po 1.72 na Krystiana
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Hiszpania - Niemcy over 56,5 bet365 /1.85/ 7/10
1)Hiszpanom dają zwycięstwa dobra gra w ofensywie, a oni cały czas walczą o awans. 2)Niemcy już poza walką o medale, ale na pewno nie odpuszczą. W takiej sytuacji spodziewałbym się bardziej efektownej(ofensywnej) gry z ich udziałem. 3)Ten mecz nie będzie meczem o stawkę dla Niemców, więc oni nie postawią obrony doskonałej. 4)Odwrotnie u Hiszpanów - muszą wejść mocno w mecz i narzucić ofensywną atmosferę w tym meczu. Bo w underowej walce mogą nie wygrać. A w ofensywie są lepsi. 5)Z takim bramkarzem to Hiszpanie niczego nie zwojują łysa mizerota jest w tej bramce jak firanka. 6)Niemcy z druzynami ofensywnie nastawionymi dostosowuja sie do ich gry i pokrywaja przewaznie linie postawiona przez bukow - overem. 7)... proszę wymieniać ZA tym typem :-)
Polska-Czechy +5 2/1.47 bet365 (leciutko, bo kurs słabiutki, 1/10 na przekonanie) To nie będzie łatwy dla nas mecz. Czesi Nam nie leżą. Ale pokazaliśmy charakter i wole walki. Powinniśmy z nimi wygrać. Ale już nie tak wyraźnie jak z Hiszpanią.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
No wczoraj pech z kontuzją Krystiana
Na dzisiaj:
Karabatic over 4,5 + Chorwacja - Austria 1 Ako 1.70 3/10 Bwin
Nikola poza mega underowym meczem z Czechami (21-20, 2/8) w każdym meczu przekraczał tę linie. Teraz grają ze Słowenią z którą będzie miał mnóstwo okazji do wykonania rzutów. Chorwacja na dokładke, po wczorajszym remisie z Islandią dzisiejsza strata punktów z gospodarzami może im bardzo skomplikować sytuacje gdyż kolejny mecz z Danią (która broni tytułu)
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
drfocus graty za dotychczasowy wkład w temat... pozwolę się nie zgodzić z Tobą co do typu na over Nico...być może powód prozaiczny ale - czyż to nie trener Słoweńców stworzył potęgę Kiloni opierając ją na Francuzie? Czyż wobec tego nie zna go jak syna prawie, wie co słabe (nie ma za dużo) i co mocne - i wie że kluczem w meczu osttaniej szansy trzeba Nico powstrzymać...Słoweniec tą mądry gość bałbym się tu grać zarówno over Nico (w formie on nie jest za bardzo) jak i - hc na Francje...pzdr
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Co myślicie o straciu krajów nordów?Mam na myśli Dania-Norwegia,wczoraj Dania zrobiła sieczke z Rosjii, i wydaje mi się że dzisiaj wygra z Norwegami.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Co myślicie o straciu krajów nordów?Mam na myśli Dania-Norwegia,wczoraj Dania zrobiła sieczke z Rosjii, i wydaje mi się że dzisiaj wygra z Norwegami. Rosja to dziwna ekipa...wyniki z nią nie są żadnym wykładnikiem moim zdaniem, a wcale Dania rewelacyjnie nie grała...dodatkowo Ege to jakby połączyć te dwie firnay ruskie w jedno i jeszcze trochę 
|
|
|
|
|
Live fast, die young
|
|
Live fast, die young
Kolcz Slowencow moze i znac Karabatica, ale oni nie maja argumentow by go zatrzymac, moga go co najwyzej ograniczyc. A to jednak mimo wszystko oznacza overek przy tej linii 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Na dziś narazie wybrałem jeden mecz drużyn conajmniej nieobliczalnych i tu typuję niespodziankę ROS-ISL 1 /5.50/ SB z delikatnym X /10.00/
i nieco na wyrost: ROSJA od 4-12 goli /kursy 18/70/100/Bet365
Dlaczego - wszystkie racjonalne przemawiają za Gejzerami - ale czy jest taka różnica w poziomach gry obu zespołów - dla mnie nie ma a sfera mentalna - Islandczycy muszą wygrać - Rosjanie grają o pietruchę - a luzik często pomaga
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
...Dlaczego - wszystkie racjonalne przemawiają za Gejzerami - ale czy jest taka różnica w poziomach gry obu zespołów ... Tak jest ogromna, na moje przepaść prawie we wszystkich elementach
|
|
|
|
|
Kania gostyń
|
|
Kania gostyń
Wiem, że mecz już trwa, ale wczoraj postawiłem na Rosję w meczu z Duńczykami i po tym co zobaczyłem, nie postawiłbym dzisiaj na Ruskich nawet złotówki. Statyczni w ataku, mający wiele strat, dodatkowo z bramkarzami tak jakby ich nie było.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
sebko przyznam szczerze, że nie pomyślalem o tym, co może mieć jakiś wpływ na ustawianie się bramkarza (do przerwy Nikola 1/6) . Za to na dzisiaj najfaniejszym typem jet zakład na jalepszego strzelca w meczu Polska - Czechy. Filip Jicha 1.60 8/10 Stawka gruba ale nie widze tu innej mozliwości. W meczu Polska - Cechy w listopadzie 9 bramek, tu też się rozstrzelał. U nas narazie najlepszy strzelec w meczu to 6 goli, a tyle to Jicha strzelił w underowym meczu z Francją
|
|
|
|
|
Oszust i... dzida!!!
|
|
Oszust i... dzida!!!
Na dzisiaj zostanie uruchomiony taki typ:
Konrad Wilczynski (Austria) under 5.5 @2.15
Ptaszki na miescie ćwierkaja, ze popularny Wilku lata z kontuzja. Wczoraj z Norwegia niby mogl sobie porzucac, a trafil 4razy z 8smiu rzutow. Rozegral 31min 32sek, czyli krotko. Z Chorwatami bedzie mu na pewno o wiele trudniej - dobra obrona i klasowy bramkarz. Do tego licze na szybki odjazd Croatii i rotacje w skladzie Austriakow, a szczegolnie Konrada ktory po ME ma miec operacje i nie ma co nadwyrezac bez potrzeby (oby tak bylo). Kurs wydaje mi sie troszke za wysoki, dlatego mysle ze warto pograc underka.
Do tego typu calkie sensowny wydaje mi sie jeszcze taki dziwolag:
Który zespół więcej razy nie strzeli rzutu karnego (7m)? Austria @1.65
Wczoraj gospodarze z linii 7m 1/4 - żal. A w calych mistrzostwach statystyka ta wyglada rowniez mizernie - 14/23. Dodatkowo nie ma u nich typowego gracza do karnych i strzelalo juz 5 zawodnikow.
Chorwacii w tej statystyce wygladaja nieco lepiej ale rowniez nie blyszcza. Jednak Cupic (15/20 na calych ME), czyli etatowy strzelec 'siodemek' to klasa sama w sobie. Wczoraj trafil 5/6.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Cendrus gdzie sa takie ciekawe zaklady ?
|
|
|
|
|
Oszust i... dzida!!!
|
|
Oszust i... dzida!!!
Cendrus gdzie sa takie ciekawe zaklady ? Na Tobecie, tam masz 85roznych zakladow na dane spotkanie 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Co tam slychac u Kjellinga? Co z kontuzja? Wiadomo cos czy bedzie gral w pelni sprawny?
Bo over 3,5 @1,50 mi tu ladnie wyglada.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Będzie grał Kjjeling, ja pobrałem ten over
Ivan Cupić over 4,5 1.50 w Bwin - do gry