baby to nie chuje, tu sie mylicie , to poprostu zmije, jest nawet taka ciekawa pozycja literacka 350 sposobow na wyzyskanie faceta, polecam goraco, łatwiej sie bronic
co by tu nie pisać baby...są Nam potrzebne bez nich marnie sie żyje.Kazdy w końcu trafi na taką która sprawi, że życie bedzie lepsze mam taką na oku
tylko jezeli trafisz na taka bedac z inna to zycie nie bedzie juz takie extra no ale ty masz biała karte młodziencze hahhaa pzdr Skorpion, fajnie bylo by sie znowu spotkac
he he gdzie tam ja młodzieniec ?? fakt białą karte mam ale na mojej drodze staneła "ta wyjatkowa" więc na inne sie nie oglądam A pewnie że byłoby dobrze znowu sie spotkać i pogadać
Od poniedziałku będę musiał zrezygnować z picia całkowicie, jestem najmłodszy na firmie i coż wyszło na mnie że będę kierowcą, bo najlepiej doświadczony i bystry. I cóż całkowicie trzeba przestać pić bo 1, 2 piwa to nie ma sensu dla mnie takie picie!!! Jak pić to pić! Za to jeszcze dzisiaj na maxa jak zwykle do nieprzytomności, chyba że coś ważniejszego się trafi heh Przynajmniej załatwi się więcej swoich osobistych spraw na trzeźwości. Nie ma co płakać w sumie..
Jakiego tam playboya, ja jestem bardzo nieśmiały i tak cud, że je miałem chociaż na oku hehe. No, ale wszyscy mi mówią, że raz się żyję i trzeba walić śmiało no to próbowałem coś tam zagaić, ale wszystkie trzy nie dały mi nawet żadnej szansy się wykazać.