|
|
journeyman
|
|
journeyman
Za dużo piramidek bonusowych.
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Jak coś nagram i będe miał na MB to w ten sposób podejmę kase i zobacze czy będą jakieś koszty. Z tego co czytałem to transakcje bezgotówkowe są "free" - zobaczymy jak z przewalutowaniem No właśnie chyba nie jest tak łatwo ... Z karty Netka nie było można tak ściągnąć, a z tą może być podobnie.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Weryfikacja maila z użyciem dowodu i wyciągu z banko przeprowadzona w niedzielę w ciągu 4 godzin. Wielki + dla nich 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
A za co ten Plus? Że nie chcieli metryki urodzenia?
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
A za co ten Plus? Że nie chcieli metryki urodzenia? Chociażby za to że pracują w niedziele i nie robią żadnych problemów  I wpłata zgłoszona ranem już na koncie sobie siedzi 
|
|
|
|
|
a.k.a. "szpaqu"
|
|
a.k.a. "szpaqu"
panowie wiecie ile czasu się czeka na zmianę adresu mailowego w mb? (wysłany wniosek + skan dowodu),było to spowodowane włamaniem na konto i "profilaktycznie" chcę zmienić adres mailowy. p.s kumpel czeka już tydzień i zero odzewu ani potwierdzenia czy coś działają w tej sprawie...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
panowie wiecie ile czasu się czeka na zmianę adresu mailowego w mb? (wysłany wniosek + skan dowodu),było to spowodowane włamaniem na konto i "profilaktycznie" chcę zmienić adres mailowy. p.s kumpel czeka już tydzień i zero odzewu ani potwierdzenia czy coś działają w tej sprawie... przeciez to mozna zrobic na stronie automatycznie, dodajesz nowy adres i kasujesz stary
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Przy probie wyplaty karta MB z bankomatu pokazalo mi sie info brak autoryzacji, a na MB srodki sa zablokowane tak jakby to wyplaty doszlo, czy skoryguja to za kilka dni czy beda problemy?
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Weryfikacja maila z użyciem dowodu i wyciągu z banko przeprowadzona w niedzielę w ciągu 4 godzin. Wielki + dla nich  W jaki sposób można to zrobić? Lepiej kontaktować się z polskim czy angielskim supportem? Na jaki adres email można wysłać te dokumenty? Proszę o odpowiedź.
|
|
|
|
|
newbie
|
|
newbie
ja wyplacam bez problemow, jedna wyplata co 24 godz , nie jedna na dobę
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Weryfikacja maila z użyciem dowodu i wyciągu z banko przeprowadzona w niedzielę w ciągu 4 godzin. Wielki + dla nich  W jaki sposób można to zrobić? Lepiej kontaktować się z polskim czy angielskim supportem? Na jaki adres email można wysłać te dokumenty? Proszę o odpowiedź. Ja pisałem po polsku na [email protected] i odpowiedź otrzymałem po polsku o skierowaniu sprawy do odpowiedniego działu. Następnie po 2-3h przyszła kolejna wiadomość że dane potwierdzone i limit zwiększony o 5K euro. Pozdrawiam.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Tylko ja nie moge tej karty używać do internetowych przelewów ? np do doładowania telefonu opcją mastercard ?
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Weryfikacja maila z użyciem dowodu i wyciągu z banko przeprowadzona w niedzielę w ciągu 4 godzin. Wielki + dla nich  W jaki sposób można to zrobić? Lepiej kontaktować się z polskim czy angielskim supportem? Na jaki adres email można wysłać te dokumenty? Proszę o odpowiedź. Ja pisałem po polsku na [email protected] i odpowiedź otrzymałem po polsku o skierowaniu sprawy do odpowiedniego działu. Następnie po 2-3h przyszła kolejna wiadomość że dane potwierdzone i limit zwiększony o 5K euro. Pozdrawiam. Jak napisałem do polskiego supportu to dostałem odpowiedź, że nie ma możliwości na podstawie skanu dowodu. Później napisałem do angielskiego, to napisali, że w drodze wyjątku mogą zwiększyć limit tylko na podstawie dowodu.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Czy działa Wam serwis? Mi wyskakuje, że "zły numer turning" choć na 100% wpisuję prawidłowo.
|
|
|
|
|
newbie
|
|
newbie
|
|
|
|
|
Viva Las Vegas!
|
|
Viva Las Vegas!
Weryfikacja maila z użyciem dowodu i wyciągu z banko przeprowadzona w niedzielę w ciągu 4 godzin. Wielki + dla nich  W jaki sposób można to zrobić? Lepiej kontaktować się z polskim czy angielskim supportem? Na jaki adres email można wysłać te dokumenty? Proszę o odpowiedź. Ja pisałem po polsku na [email protected] i odpowiedź otrzymałem po polsku o skierowaniu sprawy do odpowiedniego działu. Następnie po 2-3h przyszła kolejna wiadomość że dane potwierdzone i limit zwiększony o 5K euro. Pozdrawiam. Jak napisałem do polskiego supportu to dostałem odpowiedź, że nie ma możliwości na podstawie skanu dowodu. Później napisałem do angielskiego, to napisali, że w drodze wyjątku mogą zwiększyć limit tylko na podstawie dowodu. spróbuj na adres [email protected], ja tam wysłałem skany dowodu i rachunku z moim adresem i wszystko było ok
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Czy działa Wam serwis? Mi wyskakuje, że "zły numer turning" choć na 100% wpisuję prawidłowo. juz dziala
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Jest jakiś adres, oprócz [email protected], pod którym można pogadać z ich supportem?
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
Zmieniał już ktoś PINA do karty mastercard? Z tego co słyszałem można to zrobić w bankomatach, które prowadzą serwisy PIN. Jakie to są bankomaty w Polsce? Drugie pytanie; rozumiem, ze opłata 1.8e przy wypłacie w bankomacie jest w każdym bankomacie krajowym czy niektóre banki biorą większą prowizje?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
rozumiem, ze opłata 1.8e przy wypłacie w bankomacie jest w każdym bankomacie krajowym czy niektóre banki biorą większą prowizje? dzis wyplata karta MB bankomat KB oplata 6,43PLN w niektorych moze byc wieksza!
|
|
|
Link skopiowany do schowka