Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 7 z 20 1 2 5 6 7 8 9 19 20
Luc Nilis
Luc Nilis
dokładnie, jak juz pozycza sie kase na gre to jak pisza koledzy daj sobie spokoj, trzeba widziec delikatna linie miedzy zabawa, hobby i rozrywka a slepym klepaniem kuponow bo ma sie w głowie wizje zycia z bukow, nie ma czegos takiego albo inaczej tylko autentycznie najlepsi moga sobie na to pozwolic, pewnie jakis promil grajacych ludzi, skoro zaraz po fajnym miesiacu juz pozyczasz to albo ciulato bysponujesz budzetem albo jestes słaby, tak czy siak powiedz stop i przemysl sobie zycie na spokojnie wink
masz przykład amka najlepszy, czeste skany wygranych ktore działaja na wyobraznie ale on znajac sie na rzeczy nigdy by pewnie nawet nie pomyslal by grac za pozyczone choc wyplate jako medyk na obczyznie ma troszke wieksza niz ty, ucz sie i wyciagaj wnioski od madrzejszych, to mniej boli.
POWODZENIA !!!

Bonus: Unibet
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Widzę, ze tu jakas nagonka robi się na moją osobę smile. Panowie, moje problemy nie są notoryczne,znam umiar i wartość pieniądza. Praca mnie tego nauczyla, kiedy po miesiacu zap***ania w tartaku dostalem grosze w kwocie 1200zl i musialem za to przezyc miesiac, dodatkowo studiując. Zagalopowałem się drugi raz w zyciu (dlatego,ze mam duzo wolnego czasu i troche nie wiem co z nim zrobic), wyjde z tego raczej bez szwanku. Sprzedam to na co zarobilem dzieki zakladom. To nie są jakieś zawrotne sumy (mowimy teraz o kwocie mniejszej niz 500zl), takze wychodze na prostą i uczę sie na bledach.

* no chyba, ze wasze słowa są do Artka, bo cos chlopak ucichl grin (:P)

GRILL MASTER
GRILL MASTER
Originally Posted by kadus
* no chyba, ze wasze słowa są do Artka, bo cos chlopak ucichl grin (:P)
zawsze są do mnie, a ja tam nie będę się tłumaczył, bo większość ludzi tutaj zaszufladkowała mnie sobie i zawsze odkręcą kota ogonem i zinterpretują moją wypowiedź na swój sposób

A
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
A Offline
LOL co tu interpretować

nie ukrywam, że często mam ten sam problem, zawsze jak wygram pieniądze to później przegrywam drugie tyle i robie sobie długi

Wniosek prosty, długi narastaja w postepie geometrycznym, a kretyni "graja" dalej grin

GRILL MASTER
GRILL MASTER
mój błąd, nie wiem dlaczego napisałem "zawsze" tongue

AVE LAZIO
AVE LAZIO
ludziska neo

A
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
A Offline
Originally Posted by ArtekPotito

Naduzywasz tego słowa, to taka maniera tych, którzy za swoje błedy ZAWSZE smile winia cały swiat, u siebie zas przyczyn nie szukają.

zawsze są do mnie, a ja tam nie będę się tłumaczył, bo większość ludzi tutaj zaszufladkowała mnie sobie i zawsze odkręcą kota ogonem i zinterpretują moją wypowiedź na swój sposób

Reasumujac : NIGDY nie gra sie za pozyczone pieniadze, badz kase przeznaczona na zycie, to ZAWSZE prowadzi do wiekszego lub mniejszego, ale nieszczescia, rodzi kłopoty, łamie zycie.

Kto tak postepuje jest albo chory psychicznie (uzaleznienie w tak duzym stopniu kwalifikuje sie jako chorobe) albo jest kompletnym tepakiem, do którego nie docieraja najbardziej oczywiste prawdy.

PS. Jak gospodarowac budzetem po wygranej moge napisac Ci na PW, chociaz po tym, co tu przeczytałem smiem wnioskowac, ze w rozpalaniu grilla jesteś mistrzem, natomiast hazard to nie jest rzecz dla Ciebie.

Pozdrawiam

AVE LAZIO
AVE LAZIO
Originally Posted by Bezdomny
ludziska neo

wielu takich co nie przyzna się ale dla nich bonus :

GRILL MASTER
GRILL MASTER
Originally Posted by amkwish

Naduzywasz tego słowa, to taka maniera tych, którzy za swoje błedy ZAWSZE smile winia cały swiat, u siebie zas przyczyn nie szukają.

Reasumujac : NIGDY nie gra sie za pozyczone pieniadze, badz kase przeznaczona na zycie, to ZAWSZE prowadzi do wiekszego lub mniejszego, ale nieszczescia, rodzi kłopoty, łamie zycie.

Kto tak postepuje jest albo chory psychicznie (uzaleznienie w tak duzym stopniu kwalifikuje sie jako chorobe) albo jest kompletnym tepakiem, do którego nie docieraja najbardziej oczywiste prawdy.

PS. Jak gospodarowac budzetem po wygranej moge napisac Ci na PW, chociaz po tym, co tu przeczytałem smiem wnioskowac, ze w rozpalaniu grilla jesteś mistrzem, natomiast hazard to nie jest rzecz dla Ciebie.

Pozdrawiam
możliwe, że masz rację, chociaż z tym, że winię cały świat się nie zgodzę, a i ostatnie zdanie mogłeś sobie darować, jak masz chwilę czasu to bardzo chętnie dowiem się jak powinno się dysponować dużym budżetem, pozdrawiam papa

L
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
L Offline
od wczoraj napieprza mnie zoladek.. na poczatku myslalem, ze to dlatego, ze cos zjadlem, ale zeby dwa dni ? tym bardziej, ze rano dzisiaj mnie nie bolal, zaczal kolo 14. Bol na tyle nieznosny, ze boli troche ale da sie funkcjonowac a czasem boli tak, zetylko sie zwinac i kwiczec ;///

GRILL MASTER
GRILL MASTER
Originally Posted by lelu
od wczoraj napieprza mnie zoladek.. na poczatku myslalem, ze to dlatego, ze cos zjadlem, ale zeby dwa dni ? tym bardziej, ze rano dzisiaj mnie nie bolal, zaczal kolo 14. Bol na tyle nieznosny, ze boli troche ale da sie funkcjonowac a czasem boli tak, zetylko sie zwinac i kwiczec ;///
w górnej części w okolicach mostka ? jeśli tak to mógłbym pomóc

aka Schranzer
aka Schranzer
postęp ślimaka w pracy mgr puke

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by amkwish

Pozdrawiam

Artek jeszcze młody, nauczy się. wink Najlepiej na swoich błędach, aczkolwiek to trochę dłużej trwa.

Bez obrazy Artek. piwo

Blade Runner
Blade Runner
od wczoraj napieprza mnie zoladek.. na poczatku myslalem, ze to dlatego, ze cos zjadlem, ale zeby dwa dni ?

Wrzody?

Tak czy siak lepiej iść do gastrologa smile

L
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
L Offline
Artek - dokladnie to tak pod samym mostkiem(nadbrzusze ?). Wlasnie spodziewalem sie ze wrzody, kurwa taki mlody a takie dolegliwosci ;]

Moze wiecie ile takie cos moze trwac jesli jest leczone ? I czego unikac a co jest wskazane
pozdro

L
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
L Offline
ech.
Artek- nadbrzusze, czy jak to okreslic, pod samym mostkiem. Mam wrazenie ze nazbieralo mi sie tam powietrze ;P
Myslalem wlasnie nad tym ze to wrzody, taki mlody a takie dolegliwosci ;]
reszte wiadomosci znacie wink

E
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
E Offline
Witaj w klubie!

Też mi się zbiera powietrze i za cholerę tego nie potrafię wyeliminować. Byłem na USG i innych badaniach, wrzodów brak, po prostu tak jest.

Espumisan codziennie i da się żyć smile

Ale obowiązkowo się przebadaj, bo w twoim przypadku to mogą być wrzody.

K
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
K Offline
Artek mnie napieprza ten zoladek w tym miejscu co napisales... Momentami straszny ból, ale przechodzi po pewnym czasie. Dzisiaj wyjatkowo zero bolu(odpukac). Cos polecasz?

K
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
K Offline
A i jeszcze jendo, strasznie burczy ciągle ;D

Y
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Y Offline
Artek - dokladnie to tak pod samym mostkiem(nadbrzusze ?). Wlasnie spodziewalem sie ze wrzody, kurwa taki mlody a takie dolegliwosci ;]

Moze wiecie ile takie cos moze trwac jesli jest leczone ? I czego unikac a co jest wskazane
pozdro

pewnie wrzody... ja je w wieku 19 lat juz mialem laugh

kup sobie w aptece Helico Test, cos kolo 30 zeta kosztuje i zobaczysz czy masz wrzody czy nie, lepszy sposob niz gastroskopia, ktorej nie polecam smile

a jak test wyjdzie pozytywny to czeka Ci 7-10 dni leczenia dwoma antybiotykami, nizbyt mily to bedzie dla Ciebie tydzien

Strona 7 z 20 1 2 5 6 7 8 9 19 20

Moderatorzy  Biszop, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
9 zarejestrowanych użytkowników (aker, burbon, Sensei, Lukasz111, latajaca_holenderka, alfa, betowiec, 11kera11, Szuman), 3,091 gości, oraz 6 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,283
Posty5,833,795
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025