|
|
veteran
|
|
veteran
Czyli generalnie 10 euro rocznie i mamy wypłaty tańsze niż zwykły przelew z moneybookers? Piękna sprawa 
|
|
|
|
|
Wujas
|
|
Wujas
Witam, mam kilka pytań dotyczących konta Moneybookers
1. Czy można zmienić walutę konta mb ? 2. Jeżeli konto mb byłoby w EUR to czy wypłacając pieniądze ich kartą Mastercard za pomocą bankomatu można wcześniej sprawdzić po jakim kursie byłyby one przewalutowane ? 3. Czy za przewalutowanie przy wypłacie za pomocą bankomatu i karty pobierają prowizję/opłatę ?
|
|
|
|
|
Viva Las Vegas!
|
|
Viva Las Vegas!
Witam, mam kilka pytań dotyczących konta Moneybookers
1. Czy można zmienić walutę konta mb ? nie, nie można zmienic waluty, możesz zlikwidować jedynie konto i założyć nowe w innej walucie
|
|
|
|
|
Wujas
|
|
Wujas
Dzięki za odpowiedź . Wobec tego pytanie 2. i 3. nieaktualne
Pozdrawiam
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
moglby mnie ktos oswieci co to za NRB (Numer Rozliczeniowy Banku)ktory trzeba wpisac przy wyplacie?
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
moglby mnie ktos oswieci co to za NRB (Numer Rozliczeniowy Banku)ktory trzeba wpisac przy wyplacie? NRB (Number Rachunku Bankowego)to jest 26 cyfrowy numer rachunku bankowego. NRB może być przekształcony na międzynarodowy numer IBAN (International Bank Account Number) poprzez dodanie na początku znaków PL.
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
moglby mnie ktos oswieci co to za NRB (Numer Rozliczeniowy Banku)ktory trzeba wpisac przy wyplacie? NRB (Number Rachunku Bankowego)to jest 26 cyfrowy numer rachunku bankowego. NRB może być przekształcony na międzynarodowy numer IBAN (International Bank Account Number) poprzez dodanie na początku znaków PL. sorry machnołem się NRB dla konta to są cyfry od 3 - 10 z numeru rachunku.
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
dzieki 
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
Witam. Wysylal ktos ostatnio dokumenty na ten adres [email protected] ? Ja wyslalem w weekend i do dzis nie ma kontaktu, raczej sie to nigdy wczesniej nie zdarzalo. Pisalem tez do nich bezposrednio z konta, jednak odzewu nie ma.
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
U mnie też bez odzewu. Od soboty.
|
|
|
|
|
Viva Las Vegas!
|
|
Viva Las Vegas!
Witam. Wysylal ktos ostatnio dokumenty na ten adres [email protected] ? Ja wyslalem w weekend i do dzis nie ma kontaktu, raczej sie to nigdy wczesniej nie zdarzalo. Pisalem tez do nich bezposrednio z konta, jednak odzewu nie ma. ja pisałem na ten adres i wszystko było w porządku... poczekaj może jeszcze trochę
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Pisałem przez serwis w dwóch językach, pisałem też na tego maila. Żadnego odzewu.
|
|
|
|
|
sottocapo
|
|
sottocapo
U mnie również cisza.
Sprawa miała być załatwiona w 2 dni robocze.
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Najlepiej zadzwonić do nich zeby popchnac sprawe
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Czyli generalnie 10 euro rocznie i mamy wypłaty tańsze niż zwykły przelew z moneybookers? Piękna sprawa  Przelew zwykły z mb, kosztuje dokładnie tyle samo - 1.80eur (przeliczane po aktualnym kursie). btw. list weryfikacyjny zamówiony w środę i wczoraj doszedł, nieźle  Były opinie, że do pl może iść i z 10dni roboczych, a tu miła niespodzianka i limit powiekszony do 60tys zł na 90dni, a pojedynczy przelew do 40tys zł.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Trochę mnie pozytywnie zszokowali - nie wiem czy to staje się standardem ,ale w pon. rano wypłata na konto bankowe zlecona - poniedziałek po południu pieniążek dotarł ( 8 godz. circa about ). We wtorek operacja skopiowana - czasokres ten sam. Zobaczymy czy dzisiaj będzie to samo.
U Was też piorunem?
|
|
|
|
|
|
|
Trochę mnie pozytywnie zszokowali - nie wiem czy to staje się standardem ,ale w pon. rano wypłata na konto bankowe zlecona - poniedziałek po południu pieniążek dotarł ( 8 godz. circa about ). We wtorek operacja skopiowana - czasokres ten sam. Zobaczymy czy dzisiaj będzie to samo.
U Was też piorunem? A to akurat zależy od Twojego banku ,nie od MB, czyli bank się stara
|
|
|
|
|
newbie
|
|
newbie
A to akurat zależy od Twojego banku ,nie od MB, czyli bank się stara Co ty gadasz za glupoty. Wszystko zalezy od tego kiedy MB zleci wyplate, bank nie musi sie starac, oni maja sztywno ustalone przychodzace i wychodzace sesje elixir wiec to juz nie od nich zalezy kiedy ty zlecisz przelew.
|
|
|
|
|
|
|
A to akurat zależy od Twojego banku ,nie od MB, czyli bank się stara Co ty gadasz za glupoty. Wszystko zalezy od tego kiedy MB zleci wyplate, bank nie musi sie starac, oni maja sztywno ustalone przychodzace i wychodzace sesje elixir wiec to juz nie od nich zalezy kiedy ty zlecisz przelew. A g..prawda.bo zrobiłem eksperyment,zlecając wypłaty z mb do 2 banków,(w tym samy czasie)i w jednym zajeło to 5 godzin a w drugim 3 dni
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Yanki ma racje, poprostu mogli zlecic jedna wyplate pozniej. Ja osbiscie posiadam konto w mBanku, i zawyczaj przychodzi nawet tego samego dnia, jesli zlece wyplate rano, ale nie raz zdarzalo sie czekac 2-3 dni.
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|