|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Ja raczej też się wybiorę i chętnie poznam ekipę mecz.pl Jestem miejscowy więc w razie czego też w miarę możliwości odpowiem na pytania.
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
Mam do Was pilną sprawę.  Otóż czy wiecie może czy karnety, które można kupić na strone ebilet czy jakos tak to sa na cale 2 dni imprezy czy tylko na 1? Bo zwykle jarnety obowiazuja na jkais dluzszy okres czasu i nie iwem czy tutaj też.. Bede wdzieczna za pomoc 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
Dzięki bardzo  Dla mnie tez to bylaby norma, ale wolalam sie upewnic  Dziekuje 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
hej ponownie.Wiec na ten moment jest nas 6 osob przyjezdnych.Hotelik zarezerwowany,Onda ma sie zatroszczyc o super miejsca na hali.I oczywiscie zapraszamy wszystkich chetnych na wieczorny pokerek do nas.P.S.patrzac na AO zapowiada sie uczta tenisowa w bydgoszczy:)
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Nie tylko tenisowa 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Hej, od ponad dwoch tygodni jestem na L4, najgorsze, ze nie wiadomo co mi jest i ciagle siedze w domu, badz jestem u lekarza. Nie wiadomo ile jeszcze to potrwa. Musze zrezygnowac z przyjazdu z tej przyczyny, ale mam nadzieje, ze widzimy sie w Spale w czerwcu, jesli bedzie zdrowie... Bawcie sie dobrze, i wygrywajcie tam duzo kasiory 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Bu  Szkoda. No, ale cóż. Do wypicia piwka z dobra ekipą nie jest mi potrzebna żadna Clijsters  Szkołę w sobotę kończę około 12:30 W niedzielę muszę być w Toruniu na 12:50 Trochę dramat, ale damy radę 
|
|
|
|
|
Tenis Trader
|
|
Tenis Trader
Dostałem maila od z biura prasowego :
"Szanowni Państwo, Zgodnie z wymogami ITF oficjalne składy reprezentacji muszą być podane 10 dni przed meczem Polska – Belgia w Fed Cup, ale nam udało się dowiedzieć już dzisiaj, kogo wyznaczyli do gry kapitanowie obu reprezentacji Tomasz Wiktorowski i Sabine Appelmans. Polki wystąpią w Bydgoszczy w następującym zestawieniu: Agnieszka Radwańska, Marta Domachowska, Klaudia Jans i Alicja Rosolska. Wcześniej pod uwagę brana była Urszula Radwańska, ale kontuzja kręgosłupa wykluczyła jej udział – w trybie nagłym została zastąpiona przez Domachowską. Nasze zawodniczki wracają właśnie z Melbourne, gdzie z różnym skutkiem startowały w Australian Open: starsza z sióstr Radwańskich przegrała w III rundzie, Jans i Rosolska opadły w I rundzie debla, Domachowska poległa w pierwszym meczu eliminacji. Od poniedziałku 1 lutego Polki będą trenowały w Bydgoszczy, by przyzwyczaić się do nawierzchni taraflex wyłożonej w hali Łuczniczka. W kadrze belgijskiej nominacje do gry przeciwko Polsce otrzymały: Yanina Wickmayer, Kirsten Flipkens, An-Sophie Mestach i Sofie Oyen. Zaskakuje brak Kim Clijsters, która po bolesnej porażce z Nadią Pietrową właśnie w Australian Open (0:6, 1:6) doszła do wniosku, że potrzebuje czasu na trening i pojawi się na korcie dopiero 1 marca. Wyklucza to jej występ w Fed Cup, choć wcześniej zgłaszała chęć gry w kadrze. Na podobne występ nie zdecydowała się też grająca ostatnio jak z nut Justine Henin: w Melbourne jest już w półfinale, po drodze pokonała Wickmayer. W tej sytuacji to właśnie Wickmayer staje się liderką Belgijek. A to znaczy, że szanse Polek rosną. Pozdrawiamy, --- Biuro Prasowe Fed Cup
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
hej.Onda i jak z biletami?? I jaka bedzie ekipa??Kto wie ze bedzie na 100%??
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
hej.Onda i jak z biletami?? I jaka bedzie ekipa??Kto wie ze bedzie na 100%??
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Nie wiem czy ATP i WTA mają te same wytyczne co do oficjalnych nominacji na mecze DC, ale w ATP podanie nominacji w praktyce nic nie oznacza  Na stronie daviscup.com ogłoszone nominacje to 4 najwyżej sklasyfikowanych w rankingu ATP z danego kraju. Kapitanowie mogą desygnować do gry innych zawodników. Ostatni dobry przykład to mecz Szwecja-Izrael. Powołano np. takiego Bertę, a wystąpił Vinciguerra.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dobra. Krótka piłka. KTO SIĘ POJAWI NA TURNIEJU? Czy to na dzień, dwa. Obojętnie. Pisać śmiało. Ja z Wami coś tam wypiję chociaż mam szkołę i kilka przedmiotów na których być MUSZĘ i nie ma opcji się urwać. 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
onda, mankiet. jak z Wami?
Fakty Terminarz spotkań: Sobota, 6 lutego, godz. 14.30: ceremonia otwarcia, pierwszy mecz singlowy, drugi mecz singlowy. Niedziela, 7 lutego, godz. 12.00, trzeci mecz singlowy, czwarty mecz singlowy, debel. Składy drużyn. Polska: Agnieszka Radwańska, Marta Domachowska, Klaudia Jans i Alicja Rosolska. Belgia: Yanina Wickmayer, Kirsten Flipkens, An-Sophie Mestach i Sofie Oyen.
|
|
|
|
|
Villain
|
|
Villain
Martusia <jupi>  tylko szkoda ze Belgia nie obsadzona lepiej...
|
|
|
|
|
Villain
|
|
Villain
nie wybiera sie ktos z Wroclawia ?? bo samemu to nieefektywnie...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
onda, mankiet. jak z Wami?
Fakty Terminarz spotkań: Sobota, 6 lutego, godz. 14.30: ceremonia otwarcia, pierwszy mecz singlowy, drugi mecz singlowy. Niedziela, 7 lutego, godz. 12.00, trzeci mecz singlowy, czwarty mecz singlowy, debel. Składy drużyn. Polska: Agnieszka Radwańska, Marta Domachowska, Klaudia Jans i Alicja Rosolska. Belgia: Yanina Wickmayer, Kirsten Flipkens, An-Sophie Mestach i Sofie Oyen. Shane Słonko ! Juz wysłałem news'a do mankieta - niestety,przedstawiciele nacji francuskiej wymusili moja obecność w sobotę w Krakowie - nie moge dojechać i jest mi bardzo przykro (abstrahując od składów...). Życzę wszystkim wspaniałej zabawy,i do zobaczenia na zlocie letnim.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Szkoda 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
hej i widze temat umarl..w tym momenci jest nas 3:) ja,mitul i moj szwagier...shane ty bedziesz na miejscu?jak z biletami??chyba nie bedzie problemu??Ja dzis wieczorem potwierdze na 100% czy przyjedziemy(jesli odwolaja mi sparing,to bedziemy,chyba ze pozostali(mitul i szwagier sie wykrusza)
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|