|
|
a.k.a. "coolbet"
|
|
a.k.a. "coolbet"
A więc płyniecie na Ołówku. Reister  Nie bede sie z Toba wdawal w polemike ... bo nie warto z osoba co pisze w piatek czemu nie ma jeszcze dzis zadnych wynikow Fed Cup'a  ... zreszta juz kiedys mi nerwy puscily co do Twojej osoby i skonczylo sie banem dla mnie... Jakbym sie spytal czy masz jakies sensowne argumenty ze Reister to ma wygrac to pewnie bys zamilkl... nigdy zreszta pewnie nie widziales Reistera czy to na strymie czy na zywo... nie masz pojecia jak wyglada jego tenis ... czy ta nawierzchnia jest mu 'pisana' ... pewnie dla Ciebie Kamke Reister to nie ma roznicy wiec  szanse jakies tam male masz bo doszedl Reister do finalu ale na zwyciestwo ma male
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
podziekowal 
|
|
|
|
|
a.k.a. "coolbet"
|
|
a.k.a. "coolbet"
powodzonka 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Jeśli ktoś obstawia że wygra albo Aga albo Marta dziś to polecam do tego Bwina, bo można połaczyć to z wygrana Polski a że nasz debel wygra w razie potrzeby to jestem nie mal pewny  Kurs na Polske 1.85 przy 2-2 na 90 % wyjdzie Wiki/Flipkens Flipkens to dobra deblistka zreszta nawet w singlu duzo biega do siatki Zobaczymy jak sie bedzie czuc Filipinka + nasz debel też z nimi ma duże szanse System 2 z 3 Aga Marta Polska IZI :] mozesz napisac dlaczego grasz na Age ktora jest bez formy i meczyla sie z zawodniczka ktora tak naprawde nie posiada backhandu ?? Aga jakiś swój poziom jest to system 2 z 3 tak wiec jak sam piszesz Marta gra z zawodniczka bez backhandu tak wiec też ma szanse. Dla mnie w obu meczach po 50% szans tak więc statystycznie (wiem statystyka sucks:P) któraś Polka wygra :]
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
moje propozycje na dzis ....Przysiezny,Lopez i debel Bopanna/Quaresi.....
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
A więc płyniecie na Ołówku. Reister  Nie bede sie z Toba wdawal w polemike ... bo nie warto z osoba co pisze w piatek czemu nie ma jeszcze dzis zadnych wynikow Fed Cup'a  ... zreszta juz kiedys mi nerwy puscily co do Twojej osoby i skonczylo sie banem dla mnie... Jakbym sie spytal czy masz jakies sensowne argumenty ze Reister to ma wygrac to pewnie bys zamilkl... nigdy zreszta pewnie nie widziales Reistera czy to na strymie czy na zywo... nie masz pojecia jak wyglada jego tenis ... czy ta nawierzchnia jest mu 'pisana' ... pewnie dla Ciebie Kamke Reister to nie ma roznicy wiec  szanse jakies tam male masz bo doszedl Reister do finalu ale na zwyciestwo ma male Zapytałem luloku o Fed Cupa bo wszystkie strony na których byłem miały błędne dane. Widzisz już się boisz, że jakieś szanse mam bo niemiec doszedł do finału. On ten finał wygra i tyle. Ołówek w ostatnim czasie ładne postępy zrobił ale Reister ten poziom trzyma cały czas. Nie udawaj znawcy bo w uszach jesteś za słaby i płyniesz z kasa dziś jeśli zagrałeś w ogóle
|
|
|
|
|
a.k.a. "coolbet"
|
|
a.k.a. "coolbet"
 To po fajnych stronkach chodzisz.... To ze Fed Cup rozgrywany jest formula sobota-niedziela to sie wie koles... A lolka to sobie poszukaj w spodniach i wez zrob updejt swojego tematu "Superoferta" ... chyba ze nie masz jaj pajacku bez odbioru :papa
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
ale slaba jakosc jest na stronce sport.tvp.pl, ma ktos z was lepszy stream do aga-wicki ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ale slaba jakosc jest na stronce sport.tvp.pl, ma ktos z was lepszy stream do aga-wicki ? U mnie dość dobrze wygląda.
|
|
|
|
|
Lucio Fulci Forever
|
|
Lucio Fulci Forever
coolbet mistrzu mój  coolbet=lulok  jako że mam ból głowy spowodowany nadużyciem wczorajszego dnia sporej ilości C2H5OH czy jakoś tak uprzejmie proszę o znalezienie mi streamu do meczu naszego puloka dziękuję.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
ale slaba jakosc jest na stronce sport.tvp.pl, ma ktos z was lepszy stream do aga-wicki ? U mnie dość dobrze wygląda. to daj sobie na caly ekran, straszna pikseloza
|
|
|
|
|
Lucio Fulci Forever
|
|
Lucio Fulci Forever
to prawda jakośc tego streamu fatalna
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
eeee piłke widać, nasza w bieli, więc izi  na fromsport wczoraj był dobry stream, ale dziś brak 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
to prawda jakośc tego streamu fatalna do eurosport player lata swietlne, choc i na eurosport player nie jest super szczegolnie jesli chodzi o polski, bo angielski ma super jakosc
|
|
|
|
|
Na pełnejjj kurrr...
|
|
Na pełnejjj kurrr...
Lopez  masz byc dzisiaj Nasza forumowa peffka peff... witejcie
|
|
|
|
|
Lucio Fulci Forever
|
|
Lucio Fulci Forever
Lopez  masz byc dzisiaj Nasza forumowa peffka peff... witejcie nie graj go dziś
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
eeee piłke widać, nasza w bieli, więc izi  na fromsport wczoraj był dobry stream, ale dziś brak  nawet na sopcast tak samo wyglada jak na stronce tvp
|
|
|
|
|
Marcos Baghdatis
|
|
Marcos Baghdatis
Ciężko o dobry stream, bo nawet na tvp sport średnio to wygląda.
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|