Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 23 z 23 1 2 21 22 23
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
...Pamięta ktoś stare czasy Detroit...Dennis Rodman z wygolonym napisem "Alexis" z tyłu głowy,Orlando Woolridge w okularkach,trójki Joe Dumarsa,crossovery Isaiah Thomasa,kłotnie Laimbeera...to były czasy...

Bonus: Unibet
Mistrz Playoff Zima 2011
Mistrz Playoff Zima 2011
Originally Posted by Pistacjowy
Marianie,
proszę nie kompromituj się analizowaniem czegoś, czego - jak widać - kompletnie nie rozumiesz i nie masz zielonego pojęcia. Oczywiście Pistons mogą wygrać z Bucks, ale Twoja analiza jest o kant pośladka potłuc.

Zakładanie, że Bogut gra słabiej, bo ma mniej punktów jest z gruntu intrygujące. Ma mniejszą średnią, bo zmienił się styl Bucks o czym w Milwaukee trąbi się mniej więcej od jesieni. Po tym, jak jest Jennings, dużo więcej piłek ma przechodzić przez niego, a Bogut dość pokornie zszedł w cień.

Kadra Pistons mocniejsza? Możliwe. Ale właśnie przez absencje - kompletnie niezgrana. Widać to było w meczu przeciwko absolutnie przeciętnej Indianie. Choć akcje Pacers rozgrywały wtedy dwa ogórki, które wydawały się do połknięcia dla Stuckey'a, choć Hamiltona zmieniał Gordon, a zdrowy był już Prince, Pistons byli bezradni. Nie wiedzieli, jak przekazywac - i czy w ogóle to robić - picki, nie wiedzieli co zagrać w ataku poza jakimiś rozpaczliwymi jumperkami Prince'a, który skończył mecz z jakąś przedziwną skutecznością. Nazwiska na razie nie grają.

I jeszcze jedna sprawa. Bez żartów, takie zestawienie nazwisk jakie podałeś jest godne Ani Mru Mru. I oby tylko nikt się nie dał na to nabrać.
Jennings jest PG nie SG.
Mbah a Moute nie jest SF a PF i na pewno nie będzie krył Prince'a smile
Delfino (195) nie jest na pewno PF i tym bardziej nie będzie się masował z większym o głowę Jerebko smile

Powtarzam: być może Pistons wygrają. Ale nie ze względu na argumenty przytoczne wyżej.
oj Pistacjowy Pistacjowy... Detroit wygrało, ale nie o tym chcę pisać. Wiesz pisałem tą "analizę" wieczorem, byłem już zmęczony, jeśli Ci nie przypadła- trudno Twój problem, może nie była to jakaś wyśmienita analiza, ale chciałem nią choć trochę nakierować ludzi, że nie warto stawiać po takim kursie na BUCKS, a wręcz obowiązkiem jest spróbowanie po takim kursie PISTONS! ja zagrałem i nie żałuje wink Jeśli chodzi o ustawienia SF i PF i PG to może i masz racje, ale korzystałem z ustawień za pośrednictwem yahoo i mogłem się ograniczyć do oznaczeń G i F (wtedy byś się nie przyczepił). Bo tak na prawdę widzę że popełniłem mały błąd ustawiając przy SG nazwisko Jennings (no ale każdy ma prawo popełniać błędy, każdy kto choć trochę interesuje się NBA wie że ten Pan gra tak jak pisałeś na PG) więc to był dziecinny, niewinny błąd. Napisałeś że się skompromitowałem tą analizą, no cóż bez obrazy ale to jest tylko Twoje zdanie smile jak podpisze się pod Twoim zdaniem jeszcze co najmniej 5 osób, to może zacznę brać sobie Twoje słowa do serca i nie będę pisał już tych pseudo analiz.

kończąc chciałbym napisać: Detroit Pistons dziękuje za miły poranek aplauz
a teraz chciałbym się z Tobą pożegnać Pistacjowy papa

old hand
old hand
graty Marian, swietny typ

K
addict
addict
K Offline
Denver-San Antonio
Typ: San Antonio Under 100 pkt

Na 20 pojedynków pomiędzy tymi drużynami tylko 3 razy San Antonio przekroczyło barierę 100 zdobytych punktów.
San Antonio gdy przekracza 100 pkt w meczu to zwykle wygrywa tak mówią statystyki. Zakładając że dziś wygra Denver, które już dwa razy w tym sezonie wygrało w San Antonio uważam że warto zagrać Under 100 San Antonio w tym meczu

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
czytając analizę wyżej cos mi się przypomniało:

"gdy Detroit rzuca powyżej 100 pkt, a ich rywale poniżej 100 pkt, wtedy Detroit praktycznie zawsze wygrywa.."

grin

pamiętacie?

shaken not stirred
shaken not stirred
Doug Collins smile

Żeby coś weekend "gwiazd" urozmaicić, to konkurs trójek widzę tak:
D. Gallinari @5.39
Stephen Curry @4.52
pinn

Jak dla mnie zwycięzca będzie właśnie z tej dwójki. Billups i Pierce może w meczach ładnie trafiają, ale mają za wolny release żeby tu rządzić (choć kulawy Pierce podobno chce się zrewanżować za swój nieudany wystep przed laty). Podobnie Frye, który do tego jest "produktem" ofensywy Suns. Został jeszcze Cook, ale on w tym roku nie imponuje - 32%, zresztą czy on kiedykolwiek imponował?

Tak więc mamy Gallo i Stepha Curry'ego, obaj potrafią trafiać seriami, i obaj są po dobrych kursach nawet przy odjęciu tego, że gramy ich obu...

K
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
K Offline
Czy Ch.Bosh dzisiaj zagra? Różne strony podają sprzeczne informacje. Czy ktoś może ma jakieś sprawdzone informacje?

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Na oficjalnej stronie Raptors jest informacja, że nie zagra.

shaken not stirred
shaken not stirred
Nie zagra.

Bosh will not travel with the team for Friday's game against New Jersey after suffering a sprained ankle in Wednesday's loss to Memphis, Holly MacKenzie of Slam Online reports.
Spin:
The Raptors return home for a Saturday tilt against the Wizards before having three days off. No timetable has been announced for Bosh's return, but it wouldn't come as a surprise if the team erred on the side of caution and let him rest over the weekend.

Strona 23 z 23 1 2 21 22 23

Moderatorzy  rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
5 zarejestrowanych użytkowników (rafal08, latajaca_holenderka, $-man, 11kera11, Lukasz111), 2,251 gości, oraz 4 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,278
Posty5,830,306
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025