|
|
+
|
|
+
Mozna, a nawet zaleca sie wowczas reczne wpisanie slowa all na koncu adresu za znaczkiem = a w miejsce cyferki (oznaczajacej numer strony)
Przyklad: mecz.pl/....page=2 na => mecz.pl/....page=all
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Co się stało z tematem "Wklej kuponika" ? Usunięty bezpowrotnie, czy gdzieś w archiwum można go znaleźć?
|
|
|
|
|
solus contra omnes
|
|
solus contra omnes
usunięty ???  wczoraj pisałem, że to może być najlepsze rozwiazanie - to niepotrzebne ognisko zapalne a ci co wklejali beda to robic nadal w qc pewnie...
|
|
|
|
|
Knockin' On Heaven's Door
|
|
domaitis]usunięty ???  wczoraj pisałem, że to może być najlepsze rozwiazanie - to niepotrzebne ognisko zapalne a ci co wklejali beda to robic nadal w qc pewnie... w wielu tematach były i będą spięcia i co je też polecasz zamknąć 
|
|
|
|
|
solus contra omnes
|
|
solus contra omnes
domaitis]usunięty ???  wczoraj pisałem, że to może być najlepsze rozwiazanie - to niepotrzebne ognisko zapalne a ci co wklejali beda to robic nadal w qc pewnie... w wielu tematach były i będą spięcia i co je też polecasz zamknąć  gdybyś czytał moj wczorajszy post z tamtego tematu, wiedzialbys, że chodzi mi tutaj o pewnego naciagacza, ktory ostatnio zlapał kilku klientow dzieki temu... i po kasie najprawdopodobniej...
|
|
|
|
|
AVE LAZIO
|
|
AVE LAZIO
domaitis] domaitis]usunięty ???  wczoraj pisałem, że to może być najlepsze rozwiazanie - to niepotrzebne ognisko zapalne a ci co wklejali beda to robic nadal w qc pewnie... w wielu tematach były i będą spięcia i co je też polecasz zamknąć  gdybyś czytał moj wczorajszy post z tamtego tematu, wiedzialbys, że chodzi mi tutaj o pewnego naciagacza, ktory ostatnio zlapał kilku klientow dzieki temu... i po kasie najprawdopodobniej... ale po co temat usuwać jak ktoś naiwny i ładuję pieniądze tam gdzie nie trzeba to nie problem
|
|
|
|
|
|
|
a tam pier.dolenie kotka za pomoca młotka  zamiast tego wystarczy po prostu trzymać się zasady : w temacie wklejamy tylko kupony a za pozostałe posty po prostu od razu kasować a autorów karać wg uznania  ale ku.rwa nie zamykać tematu z powodu Mara,przecież jest full innych sposobów by ustrzelic jeleni.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Co się stało z tematem "Wklej kuponika" ? Usunięty bezpowrotnie, czy gdzieś w archiwum można go znaleźć? Szukaj go w nowym dziale "Co nas wqrwia ?" 
|
|
|
|
|
Comfortably Numb
|
|
Comfortably Numb
Mozna, a nawet zaleca sie wowczas reczne wpisanie slowa all na koncu adresu za znaczkiem = a w miejsce cyferki (oznaczajacej numer strony)
Przyklad: mecz.pl/....page=2 na => mecz.pl/....page=all no debil jestem  Nie wpadłem na to  danke 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Co się stało z tematem "Wklej kuponika" ? Usunięty bezpowrotnie, czy gdzieś w archiwum można go znaleźć? Szukaj go w nowym dziale "Co nas wqrwia ?"  Nie było mnie cały dzień przy kompie, więc ciekaw jestem jak się dyskusja rozwinęła.  Można to gdzieś znaleźć?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
na googlach się jeszcze ustało swego czasu, ale teraz wątpie żebyś gdzieś znalazł... podobno niektórzy mają print screeny całego 'zajscia' 
|
|
|
|
|
Ana <3
|
|
Ana <3
podobno jutro w wiadomościach będzie. skoro piszesz: Mnie to wali, czy on na tym zarabia czy nie. Jego sprawa. Jeżeli to prawda - chwała mu za to i koniec tematu. to ło co chodzi? 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Na pewno jakiś troll nie odpuścił i napisał uszczypliwy komentarz, vide podteksty do Hagiego, że jest gejem.  Zwykła ludzka ciekawość, nie mam zamiaru odpisywać.  @Llama podziel się. 
|
|
|
|
|
Live fast, die young
|
|
Live fast, die young
Llama wyskakuj z temaciku 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Link wyżej nie działa dla wszystkich, ale już się dowiedziałem co się działo później. Kupa śmiechu ogólnie. 
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
Pytanie do pana Liamy. Za co ban dla mojej osoby? czy zgodnie z regulaminem nie powiniem dostac jak juz cos ostrzezenia? czemu ban akurat na tydzien? generalnie mialbym to gdzies ale przez to nie moglem dokonczyc konkursu playoff expekt ;/
|
|
|
|
|
Ana <3
|
|
Ana <3
1. za prowokacje 2. od nie pamiętam kiedy nie ma ostrzeżeń, są czasowe bany. 3. generalnie też mam to gdzieś, ale żeby przez własną głupotę wylecieć z konkursu? :/
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
jestem bardzo ciekawy co to za prowokacja byla. a tu dowód na twoja hipokryzje: [ Linked Image]
|
|
|
|
|
Ana <3
|
|
Ana <3
Hagii to dzikusek, co czasem se bluzgnie, nie mam energii ganiać za każdym jego bluzgiem.
prowokacje, spamowanie i wyjątkowo obelżywe odzywki w kierunku sportowców/userów to elementy na które jestem przeczulony.
a skoro jesteś bardzo ciekawy, to zerknij w historię swych postów, przeanalizuj i wyciągnij wnioski.
serdecznie pozdrawiam.
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|