|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
A ja się zastanawiam czy mogę sprzedać swojego Call Of Duty MW2 wersja na PC. Bo sprawa wygląda tak, że jakby nie było zarejestrowałem klucz z tej gry na swoje dane na steamie. I nie wiem czy teraz jeśli bym sprzedał grę komuś na allegro to czy ten ktoś utworzy sobie swoje nowe konto na ten sam klucz.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
A ja się zastanawiam czy mogę sprzedać swojego Call Of Duty MW2 wersja na PC. Bo sprawa wygląda tak, że jakby nie było zarejestrowałem klucz z tej gry na swoje dane na steamie. I nie wiem czy teraz jeśli bym sprzedał grę komuś na allegro to czy ten ktoś utworzy sobie swoje nowe konto na ten sam klucz. POmyśl logicznie  ,chyba ze sprzedaż MW2 razem z kontem steam to będzie cacy. Co do Multi BioShock2 to fakt nie jest to MW2 czy BF2 ale też bez przesady ze to walka ślimaków . Da się pograć chociaż by tylko dla samych aczków 
|
|
|
|
|
Ana <3
|
|
Ana <3
no, kurwa. znalazłem.
jak się przedstawia aktualny rynek konsol? w co warto pójść?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
no, kurwa. znalazłem.
jak się przedstawia aktualny rynek konsol? w co warto pójść? Ze jak ? o co Ci chodzi ? Chcesz mieć PL market na konsoli ? To musisz zrobić migrację konta jak obecnie masz np na UK to na xbox.com logujesz się na swoje konto. W zakładce accaunts setting robisz migrację z UK na PL i w tedy w konsoli bedziesz miec PL market .
|
|
|
Link skopiowany do schowka