|
|
a.k.a. "Appiah"
|
|
a.k.a. "Appiah"
Te forum w ostatnich czasach jest "szare jak ta pizda" cytujac klasyke. Pomyslalem, zeby podsumowac ogolnie swiadek bukmacherski naszego kraju. Czemu? Bo jest do dupy. Na tym forum nie ma osoby, na ktorej typach moge napisac "mega ziom, daje rade jest kur.wa pierd.olony richie rich". Sa same szmaty, ktore tylko daja dupy dla bukow. Kto jest wartosciowym na tym forum? Naprawde nie ma, a jesli tak to dawaj ziom! Kazdy praktycznie wartosciowy typer sprzedaje swojej dupy dla bukmacherow.
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
Nie wiem, czy nie oceniasz tego forum zbyt surowo. Uważam, że niejednokrotnie można było skorzystać z cennych wskazówek zamieszczanych przez użytkowników korzystających z niego.
|
|
|
|
|
a.k.a. "Appiah"
|
|
a.k.a. "Appiah"
A nie uwazasz mnie za najlepszego typera koszykowki w POlsce? Sam po tragicznym sezonie dostalem pogruszki z Chorwacji, ze zalegam 900 euro pewnemu gosciowi. Wkurzylem sie tym, bo nie mam tyle floty, a renome duzna. Ja wiem, ze jakies krajowe "mlode wilki" uwazaja, ze sa lepsze ode mnie. Jednak ja jestem z zarzadu i kto podskakuje moze zle skonczyc.
|
|
|
|
|
sottocapo
|
|
sottocapo
|
|
|
|
|
solus contra omnes
|
|
solus contra omnes
A nie uwazasz mnie za najlepszego typera koszykowki w POlsce? Sam po tragicznym sezonie dostalem pogruszkiz Chorwacji, ze zalegam 900 euro pewnemu gosciowi. Wkurzylem sie tym, bo nie mam tyle floty, a renome duzna. Ja wiem, ze jakies krajowe "mlode wilki" uwazaja, ze sa lepsze ode mnie. Jednak ja jestem z zarzadu i kto podskakuje moze zle skonczyc. o jakie gruszki Ci chodzi ??? 
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
Przykłady pożytecznych użytkowników dających cenne rady: muppet, goget, bet4life, Conrad.
Jeśli chodzi o gruszki, to przecież autor wiadomości wyraźnie napisał, że chodzi o PO gruszki, czyli takie, jakie lubi Tusku. Gruszki na wierzbie, innymi słowy.
|
|
|
|
|
Knockin' On Heaven's Door
|
|
Knockin' On Heaven's Door
Raffie.........Twój avatarowy Idol też opowiadał o Sobie,że jest gangsta raper prosto z pierdla a potem okazało się,ze ma wyrok w zawiasach a pudła na oczy nie widział  puente chuba "dojrzysz" 
|
|
|
|
|
a.k.a. "Appiah"
|
|
a.k.a. "Appiah"
Raffie.........Twój avatarowy Idol też opowiadał o Sobie,że jest gangsta raper prosto z pierdla a potem okazało się,ze ma wyrok w zawiasach a pudła na oczy nie widział  puente chuba "dojrzysz"  Tej, ziom. Kto obecnie ma wiecej hitOw od Akona? "Sexy Bitch", "We Don't Care", "Shut it Down" - rządza obecnie. Tyle w temacie  Jesli juz sobie wyobraziles dominacje Akona, to ja podobnie dominuje w bukmacherke.
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
Dziwny motyw z tymi 15 minutami przymusowej przerwy między postami. Przypomina mi to dowcip:
W pewnym klasztorze chińskim panuje zasada, że każdego roku, z całego zakonu może odezwać się tylko jeden mnich - i to jedynie raz. Podczas jednej z kolacji odzywa się mnich: - Ta zupa jest przesolna! Następnego roku, podczas kolacji odzywa się inny mnich: - Eee, przesada, moim zdaniem przydałoby się jeszcze trochę soli. Minął jeszcze jeden rok i w trakcie kolacji odzywa się mistrz zakonu - Jak się nie przestaniecie kłócić, to zaraz obu ze stołówki wypier*!&@#
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Tej, ziom. Kto obecnie ma wiecej hitOw od Akona? A chociażby Krzysztof Krawczyk... nie pal tyle
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ja uważam się za lepszego typera od Ciebie ...
|
|
|
|
|
a.k.a. "Appiah"
|
|
a.k.a. "Appiah"
Ja uważam się za lepszego typera od Ciebie ... A kim Ty ku.rwa jesteś?
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
A co myślicie o shawnie ze Szczecina? (na forach używał też nicków z liczbami)
|
|
|
|
|
Łódzki Klub Sportowy
|
|
Łódzki Klub Sportowy
czyń swoją powinność bo to za długo trwa 
|
|
|
|
|
a.k.a. "Appiah"
|
|
a.k.a. "Appiah"
A co myślicie o shawnie ze Szczecina? (na forach używał też nicków z liczbami) Gdyby gral dluzej u bukow moglby zostac milionerem. Byl jednak ciota i zrezygnowal. Pewnego dnia Mnich z Pruszkowa kazal go odpalic i tyle po Mareczku ze Szczecina. Teraz sapie sie skrzypo555, a zarzad moze w osobach - JA, Olisadebe, Wychowany na Bełcie, Feinduno, Moja Stara - mogą go odpalić w każdej chwili, bo kim on jest do cholery>?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
[ Linked Image] czaderski topic
|
|
|
|
|
a.k.a. "Appiah"
|
|
a.k.a. "Appiah"
Cieszę się Twoim szczęściem! [*]
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
W kuluarach mówi się, że wszystkiemu winni byli sportowcy, bo shawn dobrze obstawiał, tylko oni źle grali.
Ja chyba jestem niezłym typerem - przed chwilą wygrałem na zakładzie na żywo - under 155.5 w meczu koszykarskiej drużyny Barcelony. Tak więc licząc bilans wszystkich użytkowników tego forum począwszy od 22:00, byłbym w ścisłej czołówce.
Proponuję konkurs na najlepszy zakład live w meczu hokejowym kobiet: USA - Finlandia. Ja przed chwilą zagrałem Finlandia+6.5 @ 2.5.
Kurwa, USA właśnie strzeliły drugą bramkę.
|
|
|
|
|
a.k.a. "Appiah"
|
|
a.k.a. "Appiah"
W kuluarach mówi się, że wszystkiemu winni byli sportowcy, bo shawn dobrze obstawiał, tylko oni źle grali.
Ja chyba jestem niezłym typerem - przed chwilą wygrałem na zakładzie na żywo - under 155.5 w meczu koszykarskiej drużyny Barcelony. Tak więc licząc bilans wszystkich użytkowników tego forum począwszy od 22:00, byłbym w ścisłej czołówce. Ja tez kiedys wygrywalem. Dzis mnie chce mafia zabic  Ale chooj z tym - "easy come, easy go" 
|
|
|
|
|
Sparta Wrocław
|
|
Sparta Wrocław
|
|
|