|
|
Luc Nilis
|
|
Luc Nilis
poszlo Lodra + Duque + Aza  no i taki fajny kupon i azarenka...eh 
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
o której Robert
w Tanger zaczyna???
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Zgoda wlodar wszystko sie zgadza....masz rację...lubisz łapać ludzi za słówka....tylko prosze nie stawiaj mnie do tablicy....i nie kaz pisać 1000 razy.....panie profesorze.........
|
|
|
|
|
Hard-hitter
|
|
Hard-hitter
Nie ironizuj nieudolnie, sprowadzając moją uwagę do "łapania za słówka", bo piszesz bzdurę o zawodniku, zmieniając zupełnie profil jego gry. Potem ktoś nie mający pojęcia o tenisie, czyta taki post i uczy się głupot. Zadaj sobie trochę trudu i zweryfikuj styl gry zawodnika, przed napisaniem analizy,a wtedy nie będzie potrzebny zwracać Ci uwagę.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
To może być irytujące gdy ktoś kogoś poprawia, ale nie chodzi włodarowi aby komukolwiek dogryźć (włodarek  to bardzo spokojny człowiek). Bogdanovic nigdy nie był, nie jest i nie będzie serwismenem, więc pisanie, że jego gra opiera się prawie tylko na serwisie jest dużym nadużyciem. Koniecznością jest przy pisaniu analiz aby przedstawiać sytuację taka jaka jest naprawdę, a nie upraszczać byle typ z opisem się zgadzał.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
To co Panowie w kategorii bet of the day rywalizacja wujka Sama z niezawodnym Llodrą?   taki on niezawodny jak podziurkowane prezerwatywy w kioskach  ale wygrają obaj  Mówiłem w kontekście tego turnieju, stawiam na niego od pierwszej rundy a efekty jakie są widzisz sam 
|
|
|
|
|
Lucio Fulci Forever
|
|
Lucio Fulci Forever
wiem wiem Jimmy  mimo wszystko za kasę w tym turnieju już na niego nie zagram, no chyba ze w finale będzie na niego powyżej @2,5  a może być , jeżeli Tsonga puknie Benka 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Robert 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
w sumie racja  miło się będzie wpatrywało w Tv jak goni czarną po korcie a przy tym daje zarobić  1.6 na venus fajny kursik warto zagrac i wtedy przed tv  w Twoim przypadku chyba jednak bardziej warto zmienic buka... w pinku i betfair prawie 1.8 na Venus
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
w sumie racja  miło się będzie wpatrywało w Tv jak goni czarną po korcie a przy tym daje zarobić  1.6 na venus fajny kursik warto zagrac i wtedy przed tv  w Twoim przypadku chyba jednak bardziej warto zmienic buka... w pinku i betfair prawie 1.8 na Venus chyba nie ma transmisji w tv, na ES2 bedzie bundesliga
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
wiem wiem Jimmy  mimo wszystko za kasę w tym turnieju już na niego nie zagram, no chyba ze w finale będzie na niego powyżej @2,5  a może być , jeżeli Tsonga puknie Benka  a puknie  
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ma ktos moze live do Tanger ???? bo nigdzie nie moge znalezc ?!
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Nie ironizuj nieudolnie, sprowadzając moją uwagę do "łapania za słówka", bo piszesz bzdurę o zawodniku, zmieniając zupełnie profil jego gry. Potem ktoś nie mający pojęcia o tenisie, czyta taki post i uczy się głupot. Zadaj sobie trochę trudu i zweryfikuj styl gry zawodnika, przed napisaniem analizy,a wtedy nie będzie potrzebny zwracać Ci uwagę. ja w przeciwienstwie do Ciebie tego co pisze nie nazywam analizami,tylko wskazaniem typu...nie raz skutecznie....odnosnie Twoich wielkich analiz przypomne Ci....EBDEN - ITO....po wielkich wywodach na temat wielkich zalet Ebdena..o ITO powiedziales,że o takim to nie warto pisac....wynik tej konfrontacji jakos zbyles milczeniem........
|
|
|
|
|
a.k.a. "Lyon"
|
|
a.k.a. "Lyon"
|
|
|
|
|
a.k.a. "Lyon"
|
|
a.k.a. "Lyon"
I pograne... Deszcz 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
dzieki 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Bogdanovic  bierze ten event
|
|
|
|
|
Hard-hitter
|
|
Hard-hitter
jesteś jednak jajcarz  w takim razie buduj dalej swoją wiarygodność wskazując typy i opierając się przy okazji na mających pokrycia w rzeczywiści faktach o zawodnikach. Co do drugiej części Twojego wywodu, nie skomentuje, bo zaraz odezwą się głosy, bym nie karmił trola. Ale przepraszam Cię, jeśli zagrałeś wtedy Ebdena. Pewnie Twoja frustracja jest tym większa, że to był chyba jedyny typ z mojego tematu, na którym się oparłeś 
|
|
|
|
|
Marat Safin 
|
|
Marat Safin 
Z całym szacunkiem dla Ciebie Broda, ale dla mnie ważnieszym argumentem dla typu jest znajomość gry, słabych i silnych stron danego zawodnika niż jakieś tam h2h, przeczucie czy to, że pokonał tego czy tamtego. Niestety, ale obawiam się, że większość grających tenis na formu często obstawia mecze zawodników, których nigdy na oczy nie widzieli co dla mnie zakrawa na kpinę, no ale to tylko moje zdanie. A na koniec powiem tylko tyle, że Włodar akurat biorąc pod uwagę jego wiedzę o zawodnikach z poziomu czelków absolutnie i bez ironii zasługuje na miano nazwania go Profesorem w tej dziedzinie i nie zmieni tego jeden czy drugi nietrafiony typ.
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|