|
|
GRILL MASTER
|
|
GRILL MASTER
[video:youtube]tutaj wstawiasz link z youtube'a[/video] nie wiem jak z innymi 
|
|
|
|
|
Viva Las Vegas!
|
|
Viva Las Vegas!
dzięki  działa 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
na vbulletinie wystarczy wkleić link
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
co jest wkur#%#jace niezmiernie bo jak Ci naladuja cala strone takich filmikow to firefox ma ochote wyjsc z kompa i Ci wpierdol spuscic  nigdy nie sadzilem ze o to tu zapytam, ani tez nie spodzuewam sie, ze ktos sie zgodzi  ... ale kupilem konto na RS i teraz problem w tym, ze ja mam inteligo koles ma wbk/mbank i kasa dojdzie jutro, a konto trzeba mi na teraz... wiec kto reflektuje za mnie zalozyc ?:P moge np jesli ktos ma dwa konta wplacic na jego inteligo / pko (powinno pojsc w ciagu minuty) a wplate zrobi z drugiego -mbankowego pozdr
|
|
|
|
|
shaken not stirred 
|
|
shaken not stirred 
Lelu na allegro jest tylu sprzedawców kont na rapidshare że znalezienie takiego z kontem w banku tam gdzie ty masz to naprawdę żaden problem.
A jak potrzebujesz na szybko, to kup sobie przez SMS-a.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
no wlasnie wiem, ale ze ma wbk/mbank okazalo sie dopiero po zakupie. Nie chce sie bawic w odwolywanie itp bo pewnie dostane znowu jakies ostrzezenie tak jak wczesniej bylo  Troche sie pospieszylem, a sms jednak odpada, bardziej juz oplacalne jest poczekanie do jutra
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Lelu ja mam konta do sprzedania  Tyle, że mam konto w ING ale jak wyślesz mi screen z potwierdzenia to myślę, że się dogadamy albo jeszcze lepiej kasa na MB  Jak chcesz to gg: 2973522
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
wlasnie w inteligo nie da sie screena wyslac  tzn da sie ale nikt w go nie uwierzy Inteligo ma to do siebie, ze dopoki przelew nie pojdzie to mozna go anulwoac/zmienic wiec nikt nie uwierzy w takie cudaa:P ale juz ogarnalem sprawe 
|
|
|
|
|
Karpaty 1928 Krosno
|
|
Karpaty 1928 Krosno
Trapi mnie jedna rzecz, mianowicie czy wygrywając taką kwotę jak ten koleś w kasynie w bah Jackpot – 3.015.906,28 euro! może to normalnie jakoś wybrać bez płacenia podatku i czy w Polsce też by to było to możliwe. Heh może to i dziwne ale zawsze mnie to zastanawiało i nie daję mi to spokoju  Byłbym wdzięczny jakby jakiś spec się wypowiedział w tym temacie  Jak manna z nieba spadła wygrana na naszego Gracza Georgiosa A. Stawiając w kasynie bet-at-home.com jedyne 2,50€ Grek uzyskał "Mega-Fortune-Jackpot" i zgarnął fantastyczną wygraną w wysokości 3.015.906,28€.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Trapi mnie jedna rzecz, mianowicie czy wygrywając taką kwotę jak ten koleś w kasynie w bah Jackpot – 3.015.906,28 euro! może to normalnie jakoś wybrać bez płacenia podatku i czy w Polsce też by to było to możliwe. Heh może to i dziwne ale zawsze mnie to zastanawiało i nie daję mi to spokoju  Byłbym wdzięczny jakby jakiś spec się wypowiedział w tym temacie  Jak manna z nieba spadła wygrana na naszego Gracza Georgiosa A. Stawiając w kasynie bet-at-home.com jedyne 2,50€ Grek uzyskał "Mega-Fortune-Jackpot" i zgarnął fantastyczną wygraną w wysokości 3.015.906,28€. jakis czas temu polak na Betway coś wygrał 1mln zł chyba czy coś i wiem tylko ze kase odbierał w Kasynie w UK chyba Londynie. A jesli chodzi o wygranie w kasynach naziemnych w europie to nie płacimy nic  Ale nie wiem czy to pod to podciągnęli 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Istnieje apteka internetowa, w ktorej moge zamowic lek na recepte wysylkowo, a nie przez osobisty odbior ? jeszcze pół roku temu na 100% były wysyłasz recepte faksem czy jej skan
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Kretol dzieki. wlasnie ja tylko chce pozassysac wiec lykam to za 11staka  Nie polecam. Jeśli konto jest kradzione to prawdopodobnie albo już jest zablokowane albo za kilka dni będzie. Więc kasa wyrzucona w błoto.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Kretol dzieki. wlasnie ja tylko chce pozassysac wiec lykam to za 11staka  Nie polecam. Jeśli konto jest kradzione to prawdopodobnie albo już jest zablokowane albo za kilka dni będzie. Więc kasa wyrzucona w błoto. Dokładnie mi w lutym koleś ukradł konto na którym miałem punkty i sprzedał z mojego konta 8 nowych kont na allegro. Napisałem maila do rapidshare i oddali mi moje konto i tamte 8 kont zablokowali więc ktoś kto kupił miał konto przez max 2 dni... Ja sprzedaje po 19.99zł więc więcej niż 11zł ale jest pewność, że będzie działać 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
pilnie potrzebuje materialow na temat etyki dziennikarskiej
problematyka etyki dziennikarskiej w mediach
jakby sie komus nudzilo i cos by wykopal, bede bardzo bardzo wdzieczny
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
yhm, chyba zle sie wyrazilem ... wielkie dzieki za te linki, ale ... no wlasnie jest jedno ale chodzi przede wszystkim, nie o samo pojecie etyki jako etyki, a raczej o problem z nia zwiazany tzn. przydalby sie jakis przyklad: np. zlamania etyki dziennikarskiej, taki dosc znany, do ktorego moglbym znalezc jakies materialy i go szerzej opisac
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
witam potrzebuje film Ścigani z 2008, ma ktoś może linki ale nie rapido
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
yhm, chyba zle sie wyrazilem ... wielkie dzieki za te linki, ale ... no wlasnie jest jedno ale chodzi przede wszystkim, nie o samo pojecie etyki jako etyki, a raczej o problem z nia zwiazany tzn. przydalby sie jakis przyklad: np. zlamania etyki dziennikarskiej, taki dosc znany, do ktorego moglbym znalezc jakies materialy i go szerzej opisac Tak na szybko, Kazia Szczuka u Wojewódzkiego obraziła niepełnosprawną dziewczynkę. Było o tym dosyć głośno. Poszukaj, na pewno znajdziesz sporo materiału.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
witam potrzebuje film Ścigani z 2008, ma ktoś może linki ale nie rapido wpisz w google: scigani site:peb.pl wejdz w pierwszy link i znajdziesz tam pelno linkow, nie wszystkie z rapida, ale i tak najprosciej byloby torrentem 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
mam takie pytanko, czy jesli ktos jest zarejestrowany jako bezrobotny czy moze w tym czasie pracowac na umowe zlecenie, jesli tak to do jakiej kwoty? Moze ktos wie?
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|