nie ma bata, nie wierze w czysty sport obstawianie coraz bardziej mija się z prawdą 2 murowanych faworytow a austrii na tą kolejkę, wybrałem salzburg, okazuje sie ze obydwa nie wchodzą , wszystko moge zrozumiec ale to juz przesada. dziekuje koniec imprezy
bądź zdrów
stały element funkcjonujacy w rozumowaniu niektorych - jak nie weszlo to sprzedali...
najlatwiejsza wymowka bo nie mozna przeciez samemu zrobic bledu
nie mówiąc już nawet o słabszym dniu takich potęg jak Salzburg
hehe raczej Ty to co ja a tak poważnie, to widzę że dzisiaj faktycznie gramy podobnie Słowenia, Man Utd, Lyon, mnie na innym kuponie ZAKSA kończy kupon (ciekawe czy Ty ją masz) przegrywali 0:2 ale jest już 2:2 i walka w tie breaku będzie
nie ma bata, nie wierze w czysty sport obstawianie coraz bardziej mija się z prawdą 2 murowanych faworytow a austrii na tą kolejkę, wybrałem salzburg, okazuje sie ze obydwa nie wchodzą , wszystko moge zrozumiec ale to juz przesada. dziekuje koniec imprezy
bądź zdrów
stały element funkcjonujacy w rozumowaniu niektorych - jak nie weszlo to sprzedali...
najlatwiejsza wymowka bo nie mozna przeciez samemu zrobic bledu
co jak co ale ja bym tego nie nazwał " popełnionym błedem" bo zeby popełnic błąd to trzeba zrobić coś źle - co jest uzależnione od nas. błąd mogłbym popełnić wtedy kiedy postawił bym na to że salzburg nie wygra tego meczu - a wygrał by, ponieważ wszystkie dane jak i kursy wskazywały na salzburg.