|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Brat prosił aby pomóc mu w giercehttp://classic.playforyourclub.com/play16.phpwybieramy druzyne CD CHIVAS <ma najwięcej tytułów-za jego sprawą> no i trzaskamy ile sie da.Zobaczył że na forum jest naprawde dużo osób wiec mnie poprosił aby tu coś takiego napisać.... Gra banalna ale w przerwach w śledzeniu wyników można pograć Jeśli ktoś ugra jakieś punkty prosze o nick i ilość pkt. KONIEC KOLEJKI śRODA 21:00 Witam.Jak co tydzień prosze o wsparcie ekipe Mecz.plOd 11:00 
|
|
|
|
|
Sparta Wrocław
|
|
Sparta Wrocław
Czy latał ktoś Wizzairem? Kupilem tam bilet i nie wiem czy trzeba tam robić jakas odprawe online tak jak w Ryanairze? Trzeba cos drukowac? Czy na lotnisko musze przyniesc tylko kod zapisany gdziestam i dowod? Dzieki za pomoc Jeeśli lecisz z Polski to wystarczy Ci sam dowód albo paszport. Jeśli lecisz do Polski to wypadałoby mieć kod rezerwacji bo często się pytają o niego.
|
|
|
|
|
Huachipato
|
|
Huachipato
Witam Wie moze ktos w jakich miesiącach jest nabór do Straży Ochrony Kolei ??? Interesuje mnie Kraków Z góry dzięki za pomoc
|
|
|
|
|
pokakulka
|
|
pokakulka
Czy latał ktoś Wizzairem? Kupilem tam bilet i nie wiem czy trzeba tam robić jakas odprawe online tak jak w Ryanairze? Trzeba cos drukowac? Czy na lotnisko musze przyniesc tylko kod zapisany gdziestam i dowod? Dzieki za pomoc Jeeśli lecisz z Polski to wystarczy Ci sam dowód albo paszport. Jeśli lecisz do Polski to wypadałoby mieć kod rezerwacji bo często się pytają o niego. Czyli nie musze niczego potwierdzac, jedynie zapisac gdzies i wziac numer, ktory dostalem na maila?
|
|
|
|
|
Sparta Wrocław
|
|
Sparta Wrocław
Czy latał ktoś Wizzairem? Kupilem tam bilet i nie wiem czy trzeba tam robić jakas odprawe online tak jak w Ryanairze? Trzeba cos drukowac? Czy na lotnisko musze przyniesc tylko kod zapisany gdziestam i dowod? Dzieki za pomoc Jeeśli lecisz z Polski to wystarczy Ci sam dowód albo paszport. Jeśli lecisz do Polski to wypadałoby mieć kod rezerwacji bo często się pytają o niego. Czyli nie musze niczego potwierdzac, jedynie zapisac gdzies i wziac numer, ktory dostalem na maila? tak jest
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
witam, ostatnio przeczytałem sobie biografie Wojtka Kowalczyka, niezle napisana i ciekawa pozycja, mozna sie posmiac  kiedys miałem tez w rece podobna pozycje o Dudku... znacie inne ciekawe biografie sportowcow ? dzieki z gory za namiary. Marcin Jesli chodzi o biografie sportowcow, to kilka ladnych lat temu czytalem Armstronga: Moj powrot do zycia, czy jakos tak. Jak bylem w gimnazjum to mi sie podobala. Super byly tez wspomnienia Stanislawa Terleckiego. Nie pamietam gdzie to czytalem, ani czy byly to fragmenty jakiejs wiekszej publikacji czy cotygodniowa pisanina, ale historie opisywal nieziemskie 
|
|
|
|
|
Tata
|
|
Tata
Panowie mam malutki (dla mnie gigantyczny) problem z zainstalowaniem Windowsa a raczej z sformatowaniem dysku.
Wkładam płyte instalacyjna i nagle nie wykrywa mi dysków.. Mam dysk SAMSUNG HD160JJ i sciagnalem sterowniki z strony producenta i wrzuciłem na dyskietkę ...
Problem w tym ze dalej nic nie wykrywa ;/
Ktoś pomoże? Z góry dzieki...
|
|
|
|
|
AVE LAZIO
|
|
AVE LAZIO
Panowie mam malutki (dla mnie gigantyczny) problem z zainstalowaniem Windowsa a raczej z sformatowaniem dysku.
Wkładam płyte instalacyjna i nagle nie wykrywa mi dysków.. Mam dysk SAMSUNG HD160JJ i sciagnalem sterowniki z strony producenta i wrzuciłem na dyskietkę ...
Problem w tym ze dalej nic nie wykrywa ;/
Ktoś pomoże? Z góry dzieki... jaki windows masz zainstalowany ?
|
|
|
|
|
Tata
|
|
Tata
Witam panowie...
Mam mały problem z zainstalowaniem Windowsa a raczej z sformatowaniem. Otóż po włożeniu płyty instalacyjnej nie wykrywa mi ona żadnych dysków. Mam dysk SAMSUNG HD160JJ. Pobralem sterowniki ze strony producenta i wgralem na dyskietke.... Jednak tez to nic nie daje ...
Pojawia sie komunikat ze nie znaleziono pliku txtsetup.oem
Ktoś pomoże?
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Gib:
po pierwsze jaka plyta glowna, po drugie bios, po trzecie jaka winde instalujesz?
|
|
|
|
|
Tata
|
|
Tata
Hmmm , instaluje Windowsa XP , płyta główna (spisane z paragonu bo sie nie znam) płyta Mikrostar K9UMG-V / VIA K8M890 /VGA /
A jeśli chodzi o Bios to zbytnio nie rozumiem pytania ;/
Odezwij sie @Majtikroko jak mozesz na gg : 10381655
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ile kosztuje wyslanie listu jako "ostrożny" ?
|
|
|
|
|
Tata
|
|
Tata
@Majtikroko WIELKIE DZIEKI !!! JESTES WIELKI 
|
|
|
|
|
Viva Las Vegas!
|
|
Viva Las Vegas!
Ile kosztuje wyslanie listu jako "ostrożny" ? co to za kategoria? w cenniku poczty polskiej nie ma takiej pozycji...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ile kosztuje wyslanie listu jako "ostrożny" ? co to za kategoria? w cenniku poczty polskiej nie ma takiej pozycji... I dlatego pyta tutaj.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Poszukuję stronki z wynikami spotkań, ale z uwzlędnieniem kursu na dane zdarzenie. Dotyczy piłki nożnej, tenisa, koszykówki, właściwie wszystkich dyscyplin. Pilne.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Goget, wielkie dzięki. 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
czy warto powoływac na swiatka osobe, ktorej zeznania zawarlyby sie doslownie w 3-4 zdaniach, ale mysle, ze dosyc kluczowych jesli chodzi o cala sprawe?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
pytanie oczywiscie skierowane do kogos kto ma lub mial cos wspolnego z sadem jak dotychczas, a nie, jak sie komus wydaje 
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|