|
|
pokakulka
|
|
pokakulka
Z tego co mi wiadomo, można zwracać bilety, ale potrącają sobie 10%. Najprawdopodobniej zwracać można najpóźniej na dzień przed planowanym odjazdem. I jesli dobrze mi sie wydaje to tylko tam, gdzie zaczyna sie podroz Ale to w sumie oczywiste 
Last edited by Da Bartek; 10/03/2010 07:39.
|
|
|
|
|
Tata
|
|
Tata
Panowie zajmował sie ktos łamaniem sieci WPA lub WPA2 ? Jesli tak , prosze o kontakt na gg: 10381655
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
a ja bym prosił o pomoc w odblokwaniu Prajvat Mesydż  ma ktoś taką władzę ? 
|
|
|
|
|
aka Schranzer
|
|
aka Schranzer
Panowie zajmował sie ktos łamaniem sieci WPA lub WPA2 ? Jesli tak , prosze o kontakt na gg: 10381655 jesteś pewien że interesuje cię łamanie WPA/WPA2? bo na dzień dzisiejszy jest to trudne zadanie. Może chodziło ci o stare zabezpieczenia WEP, które można w łatwy sposób łamać przy pomocy Backtracka.
|
|
|
|
|
Tata
|
|
Tata
Nie chodzi mi o WPA ... Wiem ze to mozliwe i znam nawet kogoś kto sprzedaje klucze wiec ... Tylko ma posiada ktos moze dobry słownik pod BT3 lub BT4 ... Wszystko da sie złamać 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Panowie szukam gry  Dawno, dawno temu grałem na commodore i stacji dysków w grę Striker. Było się zawodnikiem, wybierało drużynę z najniższej ligi angielskiej i się grało. Gra polegała na tym że w czasie meczu nasz zawodnik pojawiał się i miał 3 sekundy na oddanie strzału na bramkę. Czasami pojawiał się 3 razy w meczu a czasami nigdy  Było rozgrywanych 15 meczy i tak mijał sezon gdzie nasz gracz się starzał o rok, były kontuzje naszego grajka, można było awansować, nawet mieć transfer zagraniczny czy grać w reprezentacji. Kojarzy ktoś? A jeszcze lepiej wie skąd ściagnąć tą piękną grę ? 
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Panowie szukam gry  Striker. Kojarzy ktoś? A jeszcze lepiej wie skąd ściagnąć tą piękną grę ?  Klasyka Tu masz link do gry: GRA [ rom-gods.net] a tu do emulatora: EMU [ stare.e-gry.net] Jakbyś nie wiedział jak odpalić to napisz chętnie pomogę 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
O to chodziło  Dzięki wielkie, może po raz 1 uda mi się w końcu z reprezentacją 
|
|
|
|
|
rzut rozny
|
|
rzut rozny
Potrzebuję ``TEST INTELIGENCJI WECHSLERA`` w wersji zeskanowanej najlepiej, jakby ktoś z Was posiadał  z góry dzięki
|
|
|
|
|
Luc Nilis
|
|
Luc Nilis
witam, ostatnio przeczytałem sobie biografie Wojtka Kowalczyka, niezle napisana i ciekawa pozycja, mozna sie posmiac  kiedys miałem tez w rece podobna pozycje o Dudku... znacie inne ciekawe biografie sportowcow ? dzieki z gory za namiary. Marcin
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
witam, ostatnio przeczytałem sobie biografie Wojtka Kowalczyka, niezle napisana i ciekawa pozycja, mozna sie posmiac  kiedys miałem tez w rece podobna pozycje o Dudku... znacie inne ciekawe biografie sportowcow ? dzieki z gory za namiary. Marcin [ Linked Image] ja czytałem Pele całkiem fajna dobrze się czyta...mam jeszcze ksiąkę o moim IDOLU...ale niestety nie miałem kiedy przeczytać [ Linked Image]
|
|
|
|
|
Luc Nilis
|
|
Luc Nilis
dzieki, sciagne sobie obie 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
-Czy dostanę telefon w mix plusie jeśli mam umowę zlecene ? -Czy aby otrzymać zaświadczenie o tym że pracuję ( muszę mieć przepracowany jakiś okres ? np. 1 miesiąc ) -
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
mam jeszcze ksiąkę o moim IDOLU...ale niestety nie miałem kiedy przeczytać to coś marny ten IDOL 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
mam jeszcze ksiąkę o moim IDOLU...ale niestety nie miałem kiedy przeczytać to coś marny ten IDOL  oceniasz po 'byku' w meczu z Włochami czy po całej, zawodowej karierze i skillu jaki posiadał?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
 oceniam po tym, że @ john ma książkę o swoim IDOLU a nie miał czasu jej przeczytaćjak ja mam coś co uwielbiam/kocham/bardzo lubię to rzucam wszystko i się tym zajmuję lub gdy naprawde obowiązki są ważniejsze to robię to w pierwszej wolnej chwili ale widać dla @ john'a ważniejsze jest siedzenie na forum niż książka o jego IDOLU
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Panowie zakupilem konsole przez allegro Gosc mi bubel rozpieprzony wyslal, odeslalem na gwarancje i 2 tyg i cisza Tel nikt nie odbiera, na maile nie odpisuja Co robic?
Nie znam sie na tych procedurach allegro takze sie pytam
Nie dam sie zrobic w ch.uja na 1000 pln
Dzieki
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ale sie pospinaliscie, nie przeczytałem i tyle, jak kupisz sobie Ulubiony film na dvd to znaczy ze po przyjscu ze sklepu musisz bez sciagniecia butów zaczynac go ogladac, do jak nie... to znaczy ze nie jest on Twoim ulubiony,..??
Pany nie szukajcie dziury w cały...?
tylko jak cobra pyta to podajcie jakieś pozycje i juz...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Panowie zakupilem konsole przez allegro Gosc mi bubel rozpieprzony wyslal, odeslalem na gwarancje i 2 tyg i cisza Tel nikt nie odbiera, na maile nie odpisuja Co robic?
Nie znam sie na tych procedurach allegro takze sie pytam
Nie dam sie zrobic w ch.uja na 1000 pln
Dzieki http://allegro.pl/guides/guide_dspl.php?group=221&guide=265
|
|
|
|
|
pokakulka
|
|
pokakulka
Czy latał ktoś Wizzairem? Kupilem tam bilet i nie wiem czy trzeba tam robić jakas odprawe online tak jak w Ryanairze? Trzeba cos drukowac? Czy na lotnisko musze przyniesc tylko kod zapisany gdziestam i dowod? Dzieki za pomoc
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|