|
|
podwórkowy attaché
|
|
podwórkowy attaché
Panowie może wiecie jak rozwiązac ten problem z gra..po raz drugi w lidze angielskiej w trakcie 3 sezonu wywala mnie z gry(Wystąpił błąd,aplikacja zostanie zamknięta).Najpierw grałem Milwall a teraz MC.. wiecie gdzie leży tutaj problem?? mam nowego patcha z nowymi aktualnymi składami. Kiedyś miałem podobny problem ale tylko przez 1 albo 2 sezony przy dacie 19 czerwca bodajże jak ładuje się kolejny sezon gry i także wyłączała mi się gra, dlatego jeśli masz zapisaną grę przed przejściem w nowy sezon to skorzystaj z opcji że bierzesz urlop ale pamiętaj żeby przed opcja urlopu ponaznaczać żeby zarząd klubu nie mógł zakupić nowego gracza ani nie mógł sprzedawać obecnych ani ingerować w zmiany w zespole. Jak już załaduje się nowy sezon to odrazu przerwij urlop zrób znów zapisz grę i powinno dalej być ok, a jeśli przy kolejnym sezonie coś takiego znów się powtórzyło to postąp podobnie. Powinno raczej pomóc, mi pomogło 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ja mam inny problem, stworzylem serwer jednak kumpel za cholere nie mogl sie z nim polaczyc, podalem swoj IP i nic, na odwrot tez nie zadzialalo, mial ktos podobnie?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ok problem rozwiazalem, gra zainatslowana, ale dzis chce sobie wlaczyc gre w nowej lidzie i juz karze mi wlozyc plyte... jakiegos patcha trzeba doinstalowac? moze ktos podac ew. namiary ktorego najlepiej sciagnac?
|
|
|
|
|
Viva Las Vegas!
|
|
Viva Las Vegas!
ok problem rozwiazalem, gra zainatslowana, ale dzis chce sobie wlaczyc gre w nowej lidzie i juz karze mi wlozyc plyte... jakiegos patcha trzeba doinstalowac? moze ktos podac ew. namiary ktorego najlepiej sciagnac? http://www.gameburnworld.com/gp/gamefixes/championshipmanager20002001.shtml
|
|
|
|
|
Olimpijczyk
|
|
Olimpijczyk
ma ktos update skladow?. Sciagnalem te co pare stron wczesniej bylo podawane, ale antywirus mi wykrywa trojana w tym, wiec wole inny 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Podpinam się do prośby, bo linki nieaktywne są do tego update z ligą polską
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Gram sobie CM, walczę 2 sezon w Anglii i taki błąd mi wyskakuje uniemożliwiając dalszą grę [ Linked Image] Nawet opcja urlopu nie pomaga  Macie może jakąś radę ?
|
|
|
|
|
newbie
|
|
newbie
Zdarza się korzystając z usług Tapaniego. Zastanawia mnie dlaczego nie zainstalowałeś (a jeśli jednak to nie poprawnie) zozoa add-on. Zazwyczaj rozwiązuje wszystkie problemy. Podaj proszę jak najwięcej detali dotyczących zainstalowanych przez ciebie patch-ów. Bez tego nie będę w stanie za wiele doradzić.
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
witam ;] chłopacy POMOCY !! ma ktoś z was jeszcze ta kultowa gre na krążku CD ? ponieważ moja płyta odmowiła posłuszeństwa to prosiłbym was o przegranie płyty oraz wysyłke (oczywiscie pokryje koszta) moj adres @ [email protected] z góry wielkie dziekuje !!
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
CM 01/02 jest legalnie dostępne w internecie do pobrania, tak będzie łatwiej i szybciej 
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
pytlko ze pobralem z internetu i wyskakuje prosze wlozyc CD ale mi zalezy na krazku CD naprawde prosze o pomoc
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Musisz zamontować obraz płyty na wirtualnym napędzie np. Daemonem. Jak nie będziesz wiedział jak to wujek google pomoże.
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
Witam. Jestem nowym uzytkownikiem ale pierwszy raz w cm 01/02 gralem.. juz nawet nie pamietam kiedy:) niedawno znalazlem plytke i znow zaczalem grac  mile godziny( dni, tygodnie) spedzone przy tej grze, fajne wspomnienia hehe. Najdalej udalo mi sie dograc do 22 sezonu, niesttey pozniej save nie chcial sie wgrywac ( wiecie co z tym zrobic? milej gry! 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Da się odpalić Cema pod Windows 7?
|
|