Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 18 z 33 1 2 16 17 18 19 20 32 33
Tak, zwycięstwo Wawki to nie jest value po 5,0, a overki po 1,50 i 2,20 lepsza opcja. Lepiej ryzykować stawką, gdzie przecież jeśli miałoby być czysto to może być 0-3, niż kursem, gdzie są dość poważne przesłanki, że może być niespodzianka?

Bonus: Unibet
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
nie ma juz @5 ..BAH zjechal na @4.2

Ja pograłem wczoraj w UB, więc odniosłem się tak tylko formalnie do samej istoty.

G
Tata
Tata
G Offline
Czas pokaże ... @8 jak piszą wyżej to jeszcze było do grania smile

Zobaczymy nie długo...

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
dobrze, że mecze o miejsca 2,3,4,5,6 odbywają się o tej samej porze w niedziele. Nie będzie oglądania się na rywali, tylko trzeba będzie grac to co najlepsze, a ładne kursy na drużyny walczące o 2,3 miejsce smile

Co ma do tego czas? Tu wystarczy ocena prawdopodobieństwa.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
taa Gib01 8 do grania a 5 juz nie laugh w tej rundzie najlepiej dała zarobić Delecta grając przeciwko niej ładne kursy wpadały smile Skra jaką ma motywację po wyczerpującym tygodniu we Włoszech dziś sparing z Modeną, jutro wylot i co będą się jakoś specjalnie przygotowywać do meczu z Politechniką kiedy i gdzie smile Oby wizje Giertyszka sięs sprawdziły tongue

H
veteran
veteran
H Offline
@5 zaoferował jeszcze betclic

G
Tata
Tata
G Offline
Originally Posted by sHybki20
taa Gib01 8 do grania a 5 juz nie laugh

No ja jesli grałbym za grubsze pieniadze to sory ale rożnica 3 jest kolosalna ... Wiec ten uśmieszek zostaw dla siebie ....

I po drugie zobaczymy jak bedzie i wtedy zapewnie Ci co grali te dużżżżżżżżżżże @5 powiedzą:

W razie wygranej Wawy:

mówiłem , trzeba było grać , beda wklejane kuponiki i orgazm PAŁER

W razie przegranej:

NAPISZECIE TYLKO TYLE: WARTO BYLO SPRÓBOWAĆ !!

A ja sobie wole ostrożnej overkami pograć ...

I jak mozesz nie wyśmiewaj kogoś zdania bo jak widze to QC rządzi.. .

No jak ostrożniej, skoro na overa musisz włożyć więcej pieniędzy, żeby uzyskać taki sam zysk? A przecież może być 0-3 gładkie.

G
Tata
Tata
G Offline
Ja nie bede z nikim sie spierał , każdy ma swoje zdanie i może je wyrażać.

Fakt , zeby osiagnać ten sam zysk trzeba włożyc wiecej pieniedzy ale jesli założymy ze Skra wygra 3-0 lub przegra 0-3 to szacunek dla tych ktorzy grali Wawe zwyciestwo.

Ale jesli juz cos sie wydarzy ciekawszego to moze byc roznie

W przypadku TB mnie juz wynik tego meczu zbytnio nie bedzie interesował.. Choć miło by było jak weszłoby każdemu... A TB lotteryyy

Prawdopodobienstwo ze mecz skonczy sie 0-3 dla Wawy jest jak dla mnie bardzo małe. A dla Was prawdopodobienstwo ze wygra Wawa jest duze wiec kazdy gra co chce...

Ja wyraziłem swoja opinie , i chcialbym zeby ja kazdy uszanował a nie pisał jakies smieszne komentarze laugh

M
Didżej
Didżej
M Offline
Zacznijmy od tego, że kursu @8 żadnego na Warszawę nie było, tylko @Korver dał do zrozumienia, że gdyby nie nasza wcześniejsza dyskusja, może byłoby np. @6.5 wink

Co do typu na to jakże szlagierowe spotkanie na naszym forum, do którego niektórzy się szykują i 2tyg, ja na razie nie mam pomysłu smile Tego czy Skra będzie chciała pomóc 'nam' [czyt. Wieluń] lub coś tam podarować Warszawie, tego nikt naprawdę nie wie i nie ma żadnych przesłanek póki co jak to miało miejsce z Delectą tongue

M
Didżej
Didżej
M Offline
Ale żeby nie było, to trzymam się jednak wersji, że Skra zgarnie tutaj zwycięstwo, szczerze nie sądziłem, że będzie całe @1.5 na -1.5, sądziłem, że będzie to @1.2 smile No... ale, jeżeli na Muszyniankę mamy kurs cały @1.2 ze Stalą Mielec, to do czego ja w ogóle piję tongue

G
Inwestor
Inwestor
G Offline
Originally Posted by Misiek
ale, jeżeli na Muszyniankę mamy kurs cały @1.2 ze Stalą Mielec, to do czego ja w ogóle piję tongue

Bo z Muszynianką jest podobna sytuacja jak ze Skrą tutaj. Muszyna gra z Mielcem, który potrzebuje punktów, tak samo jak rok temu i wtedy Mielec 3-2 wygrał i żeby nie było, w tym roku też pograłem na Mielec po kursie @4, ale to nie temat o PlusLidze Kobiet.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Najwyższy kurs na Warszawę widziałem wczoraj, bodajże w betclicu było @6,5. Mimo to nie skusiła mnie ta oferta. Ja pogram jakieś DW, żeby ewentualnie nie pluć sobie w brodę, a zagorzałym fanatykom fixów życzę powodzenia. Prawdziwy fix to był w meczu Delecta-Wieluń, tam przynajmniej były solidne przesłanki. Co do Warszawy nie mam aż takich argumentów, co choćby Giertyszek, ale jak wiadomo jemu bliżej do tego co się dzieje w Warszawie niż mnie... wink

Całość wygląda komicznie. Na wszystkich forach grzmią, że Skra się podłoży i będzie piękny fix. Analitycy zdaje się też zaczynają w to coraz bardziej wierzyć. Pojawiają się nawet artykuły, podważające czystość ligi. Za dużo tego wszystkiego, za łatwo to wygląda...

Btw, jak Wawa to wygra 3-0 to do końca rundy nie napiszę ani posta w temacie o polskiej lidze. Dla mnie taki wynik to czysta abstrakcja. Skra to nie Delecta, by w tak qrewski sposób oddawać mecz., przynajmniej mam nadzieję.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Dla uściślenia - będę polował na DW 3-1 i 3-2 dla Wawki, bo niejasno się wyraziłem. Póki co widziałem w naziemnych, ale to jeszcze za mało jak dla mnie. tongue

G
Inwestor
Inwestor
G Offline
Originally Posted by _Korver_
Btw, jak Wawa to wygra 3-0 to do końca rundy nie napiszę ani posta w temacie o polskiej lidze. Dla mnie taki wynik to czysta abstrakcja. Skra to nie Delecta, by w tak qrewski sposób oddawać mecz., przynajmniej mam nadzieję.
Do konca rundy to zostanie jedna kolejka więc to tyle co nic - idź Pan z taką deklaracją grin

3-0 czy 3-1 nieważne, 3 pkt się liczą.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
a co jezeli Wielun rozprawi sie z Jadarem za 3 pkt? jaki sens w fixie wtedy? raczej zaden

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Giertyszek
Originally Posted by _Korver_
Do konca rundy to zostanie jedna kolejka więc to tyle co nic - idź Pan z taką deklaracją grin

3-0 czy 3-1 nieważne, 3 pkt się liczą.

Niech będzie do końca play offów. tongue

A co do pozostałych spotkań? W zasadzie bardzo 'oczywista' kolejka się zapowiada. Sam się zastanawiam co wybrać, bo dużo tego:

Wawa-Skra - fix, ja już się wypowiedziałem na ten temat, ale niech będzie.

Czewa-ZAKSA - pewne 2, może nawet -1,5seta, w Czewie szpital, wprost mówią, że będą oszczędzać zawodników. ZAKSA ma 1pkt przewagi na J.W i na pewno powalczy o drugą lokatę, by nie trafić na Skrę i dostać słabszy zespół w I rundzie play offów.

Delecta-Resovia - Reska walczy o 3 lokatę i ominięcie Skry, Bydgoszcz w zasadzie o nic. I co znowu wygląda na 2, a nawet z -1,5 seta.

Olsztyn-Jastrzębski Węgiel - j.w.

W zasadzie jedyny mecz, który nie wiem jak ugryźć jest spotkanie Jadaru z Wieluniem.

Gdzie będzie mina? Możliwe, że nigdzie. Dlatego ja, dla świętego spokoju puszczę ładne AKO za drobne, tak jakby przypadkowo cała kolejka się potoczyła dokładnie tak jak wszyscy przewidują. wink

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Korver .. no zapowiada sie latwo ..ale zawsze sie tak zapowiada a potem dupa smile

co do Wielunia.. no jednak nadal obstaje przy swoim ze powinni wygrac

Strona 18 z 33 1 2 16 17 18 19 20 32 33

Moderatorzy  rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
13 zarejestrowanych użytkowników (rymoholik, 11kera11, aker, $-man, Sensei, rafal08, bukma, alfa, latajaca_holenderka, forty, betowiec, Kretol, Akhu), 1,438 gości, oraz 7 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,297
Posty5,839,857
Użytkownicy24,790
Najwięcej online15,603
Jul 4th, 2026