|
|
|
|
Tak, zwycięstwo Wawki to nie jest value po 5,0, a overki po 1,50 i 2,20 lepsza opcja. Lepiej ryzykować stawką, gdzie przecież jeśli miałoby być czysto to może być 0-3, niż kursem, gdzie są dość poważne przesłanki, że może być niespodzianka?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
nie ma juz @5 ..BAH zjechal na @4.2
|
|
|
|
|
|
|
Ja pograłem wczoraj w UB, więc odniosłem się tak tylko formalnie do samej istoty.
|
|
|
|
|
Tata
|
|
Tata
Czas pokaże ... @8 jak piszą wyżej to jeszcze było do grania Zobaczymy nie długo...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
dobrze, że mecze o miejsca 2,3,4,5,6 odbywają się o tej samej porze w niedziele. Nie będzie oglądania się na rywali, tylko trzeba będzie grac to co najlepsze, a ładne kursy na drużyny walczące o 2,3 miejsce 
|
|
|
|
|
|
|
Co ma do tego czas? Tu wystarczy ocena prawdopodobieństwa.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
taa Gib01 8 do grania a 5 juz nie  w tej rundzie najlepiej dała zarobić Delecta grając przeciwko niej ładne kursy wpadały  Skra jaką ma motywację po wyczerpującym tygodniu we Włoszech dziś sparing z Modeną, jutro wylot i co będą się jakoś specjalnie przygotowywać do meczu z Politechniką kiedy i gdzie  Oby wizje Giertyszka sięs sprawdziły 
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
@5 zaoferował jeszcze betclic
|
|
|
|
|
Tata
|
|
Tata
taa Gib01 8 do grania a 5 juz nie  No ja jesli grałbym za grubsze pieniadze to sory ale rożnica 3 jest kolosalna ... Wiec ten uśmieszek zostaw dla siebie .... I po drugie zobaczymy jak bedzie i wtedy zapewnie Ci co grali te dużżżżżżżżżżże @5 powiedzą: W razie wygranej Wawy: mówiłem , trzeba było grać , beda wklejane kuponiki i orgazm PAŁER W razie przegranej: NAPISZECIE TYLKO TYLE: WARTO BYLO SPRÓBOWAĆ !! A ja sobie wole ostrożnej overkami pograć ... I jak mozesz nie wyśmiewaj kogoś zdania bo jak widze to QC rządzi.. .
|
|
|
|
|
|
|
No jak ostrożniej, skoro na overa musisz włożyć więcej pieniędzy, żeby uzyskać taki sam zysk? A przecież może być 0-3 gładkie.
|
|
|
|
|
Tata
|
|
Tata
Ja nie bede z nikim sie spierał , każdy ma swoje zdanie i może je wyrażać. Fakt , zeby osiagnać ten sam zysk trzeba włożyc wiecej pieniedzy ale jesli założymy ze Skra wygra 3-0 lub przegra 0-3 to szacunek dla tych ktorzy grali Wawe zwyciestwo. Ale jesli juz cos sie wydarzy ciekawszego to moze byc roznie W przypadku TB mnie juz wynik tego meczu zbytnio nie bedzie interesował.. Choć miło by było jak weszłoby każdemu... A TB lotteryyy Prawdopodobienstwo ze mecz skonczy sie 0-3 dla Wawy jest jak dla mnie bardzo małe. A dla Was prawdopodobienstwo ze wygra Wawa jest duze wiec kazdy gra co chce... Ja wyraziłem swoja opinie , i chcialbym zeby ja kazdy uszanował a nie pisał jakies smieszne komentarze
|
|
|
|
|
Didżej
|
|
Didżej
Zacznijmy od tego, że kursu @8 żadnego na Warszawę nie było, tylko @Korver dał do zrozumienia, że gdyby nie nasza wcześniejsza dyskusja, może byłoby np. @6.5  Co do typu na to jakże szlagierowe spotkanie na naszym forum, do którego niektórzy się szykują i 2tyg, ja na razie nie mam pomysłu  Tego czy Skra będzie chciała pomóc 'nam' [czyt. Wieluń] lub coś tam podarować Warszawie, tego nikt naprawdę nie wie i nie ma żadnych przesłanek póki co jak to miało miejsce z Delectą 
|
|
|
|
|
Didżej
|
|
Didżej
Ale żeby nie było, to trzymam się jednak wersji, że Skra zgarnie tutaj zwycięstwo, szczerze nie sądziłem, że będzie całe @1.5 na -1.5, sądziłem, że będzie to @1.2  No... ale, jeżeli na Muszyniankę mamy kurs cały @1.2 ze Stalą Mielec, to do czego ja w ogóle piję 
|
|
|
|
|
Inwestor
|
|
Inwestor
ale, jeżeli na Muszyniankę mamy kurs cały @1.2 ze Stalą Mielec, to do czego ja w ogóle piję  Bo z Muszynianką jest podobna sytuacja jak ze Skrą tutaj. Muszyna gra z Mielcem, który potrzebuje punktów, tak samo jak rok temu i wtedy Mielec 3-2 wygrał i żeby nie było, w tym roku też pograłem na Mielec po kursie @4, ale to nie temat o PlusLidze Kobiet.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Najwyższy kurs na Warszawę widziałem wczoraj, bodajże w betclicu było @6,5. Mimo to nie skusiła mnie ta oferta. Ja pogram jakieś DW, żeby ewentualnie nie pluć sobie w brodę, a zagorzałym fanatykom fixów życzę powodzenia. Prawdziwy fix to był w meczu Delecta-Wieluń, tam przynajmniej były solidne przesłanki. Co do Warszawy nie mam aż takich argumentów, co choćby Giertyszek, ale jak wiadomo jemu bliżej do tego co się dzieje w Warszawie niż mnie...  Całość wygląda komicznie. Na wszystkich forach grzmią, że Skra się podłoży i będzie piękny fix. Analitycy zdaje się też zaczynają w to coraz bardziej wierzyć. Pojawiają się nawet artykuły, podważające czystość ligi. Za dużo tego wszystkiego, za łatwo to wygląda... Btw, jak Wawa to wygra 3-0 to do końca rundy nie napiszę ani posta w temacie o polskiej lidze. Dla mnie taki wynik to czysta abstrakcja. Skra to nie Delecta, by w tak qrewski sposób oddawać mecz., przynajmniej mam nadzieję.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dla uściślenia - będę polował na DW 3-1 i 3-2 dla Wawki, bo niejasno się wyraziłem. Póki co widziałem w naziemnych, ale to jeszcze za mało jak dla mnie. 
|
|
|
|
|
Inwestor
|
|
Inwestor
Btw, jak Wawa to wygra 3-0 to do końca rundy nie napiszę ani posta w temacie o polskiej lidze. Dla mnie taki wynik to czysta abstrakcja. Skra to nie Delecta, by w tak qrewski sposób oddawać mecz., przynajmniej mam nadzieję. Do konca rundy to zostanie jedna kolejka więc to tyle co nic - idź Pan z taką deklaracją  3-0 czy 3-1 nieważne, 3 pkt się liczą.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a co jezeli Wielun rozprawi sie z Jadarem za 3 pkt? jaki sens w fixie wtedy? raczej zaden
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Btw, jak Wawa to wygra 3-0 to do końca rundy nie napiszę ani posta w temacie o polskiej lidze. Dla mnie taki wynik to czysta abstrakcja. Skra to nie Delecta, by w tak qrewski sposób oddawać mecz., przynajmniej mam nadzieję. Do konca rundy to zostanie jedna kolejka więc to tyle co nic - idź Pan z taką deklaracją  3-0 czy 3-1 nieważne, 3 pkt się liczą. Niech będzie do końca play offów.  A co do pozostałych spotkań? W zasadzie bardzo 'oczywista' kolejka się zapowiada. Sam się zastanawiam co wybrać, bo dużo tego: Wawa-Skra - fix, ja już się wypowiedziałem na ten temat, ale niech będzie. Czewa-ZAKSA - pewne 2, może nawet -1,5seta, w Czewie szpital, wprost mówią, że będą oszczędzać zawodników. ZAKSA ma 1pkt przewagi na J.W i na pewno powalczy o drugą lokatę, by nie trafić na Skrę i dostać słabszy zespół w I rundzie play offów. Delecta-Resovia - Reska walczy o 3 lokatę i ominięcie Skry, Bydgoszcz w zasadzie o nic. I co znowu wygląda na 2, a nawet z -1,5 seta. Olsztyn-Jastrzębski Węgiel - j.w. W zasadzie jedyny mecz, który nie wiem jak ugryźć jest spotkanie Jadaru z Wieluniem. Gdzie będzie mina? Możliwe, że nigdzie. Dlatego ja, dla świętego spokoju puszczę ładne AKO za drobne, tak jakby przypadkowo cała kolejka się potoczyła dokładnie tak jak wszyscy przewidują. 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Korver .. no zapowiada sie latwo ..ale zawsze sie tak zapowiada a potem dupa  co do Wielunia.. no jednak nadal obstaje przy swoim ze powinni wygrac
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|