|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Oryginalnie wysłał Qbol: [qb]Mam jeszcze krotkie pytanko do osob grajacych juz troche w GB. Czy im mozna zaufac?? Tzn. czy nie odpierdzielaja czasami numerow ze zwrotami stawek, przy wyplatach itp...???[/qb] Anuleja zaklady gdzie ewidentnie pomylili kurs (np dali 4 1,25 a powinno byc 1,25 4. Anuluja tez zaklady gdzie pomylili godzine/date rozpoczecia meczu. Wg mnie jest to do przyjecia. Nie mialem powodow do narzekan na tego bucka. Plusem jest bardzo sprawna obsluga klienta - sredni czas odpowiedzi na mail ponizej 3 godzin. Mi nie zdarzylo sie czekac dluzej niz godzine. Z tym, ze trzeba pisac po angielsku. Wojtek
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Oryginalnie wysłał butthead: [qb]Mam pytanko do osób grających w gamebookers. Czy jest możliwa wymiana pieniędzy między kontem w Inteligo a Gamebookers ? Chodzi mi o to czy mogę wpłacać i wypłacać pieniądze używając tego banku.[/qb] Niecaly tydzien temu probowalem wplacic do nich pieniadze po kilku(nastu) probach, mailach i denerwowaniu sie zrezygnowalem. Na dzien dzisiejszy mi sie nie udalo wplacic na do gb i zapewne jest tak ze wszystkimi kontami Inteligo.
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
|
|
|