|
|
veteran
|
|
veteran
Wyjątkowo długa to przerwa jak na Pinnacle
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
|
|
|
|
|
shaken not stirred 
|
|
shaken not stirred 
Teraz to już przestało być śmieszne...
|
|
|
|
|
Tenis Trader
|
|
Tenis Trader
Spokojnie panowie. Pinnacle ma licencję oraz serwery na egzotycznych wyspach (Antyle i Filipiny) i o taką awarię nie trudno. Na SBR ktoś potwierdził, że nie śmigają żadne strony na serwerach providera, który obsługuje Pinnacle na Antylach. Co ciekawe strony, z których nie można się logować trzymają na serwerach w Kanadzie i te działają normalnie - http://football.pinnaclesports.com/Polecam śledzić ten wątek na SBR - http://forum.sbrforum.com/players-talk/354493-pinnacle-website-down-p2.htmlMyślę, że tutaj najszybciej pojawi się jakieś info skąd awaria i ile potrwa.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
@Goget - No Thread specified. If you followed a valid link, please notify the administrator
trzeba się zalogować ?
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Nie trzeba się logować, temat skasowany, nie znam przyczyny.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Do klientów w odpowiedzi na maile z pytaniem co się stało rozsyłają takie coś:
Dear Sir,
Unfortunately, it is our Internet provider experiencing connectivity problems, not Pinnacle Sports. Our IT Department is in contact with the provider to learn when they will have this problem solved.
When this type of situation occurs, we understand your frustration. We too are frustrated since the business of Pinnacle Sports is to take wagers. This is certainly not in the best interest of our clients, or Pinnacle Sports.
We apologize for the inconvenience and appreciate your understanding.
Regards,
Customer Service Department Pinnacle Sports
Jeżeli to prawda, to dziwię się, że firma prowadząca w miarę duży biznes w oparciu o neta tylko, nie posiada łącz i providera awaryjnych.
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
U mnie już hula, ale zakłady z wczoraj są nierozliczone.
|
|
|
|
|
Ana <3
|
|
Ana <3
DENKO ZACZĄŁ GRAĆ W PINKU
---------------------
Rules Changes *Effective 25 February 2010 One full set must be completed for wagers to stand. If less than 1 set is completed, all wagers will be considered void. Please consult the rules section for Tennis, including Live Tennis, rules changes.
|
|
|
|
|
Ana <3
|
|
Ana <3
pfff, było na poprzedniej stronie 
|
|
|
|
|
a.k.a. "IcE22"
|
|
a.k.a. "IcE22"
Czy ktos pomoze? Dlaczego nie chca zlecic wyopłaty. Dear Pinnacle Sports Client, Your withdrawal request was declined. The reason we declined your withdrawal is you made a deposit and are now requesting a withdrawal without a minimum amount in wagers. Please see the information under the Cashier option Deposit Methods of our site. Any deposit made to an account without a minimum amount of wagers placed will incur both a deposit and withdrawal fee. Fees include those incurred by Pinnacle Sports that are normally absorbed and not charged to the client. In accordance with our policies, if you proceed with the withdrawal, your account will be charged the standard withdrawal fee. The fee is based on the withdrawal option selected. For the amount of your fee, please review the information on the Cashier information pages of our site, www.pinnaclesports.com. [ pinnaclesports.com.] In addition, you will also be charged for the fee paid by Pinnacle Sports to accept your deposit. The Moneybookers fee is 2.8%, the Moneybookers Direct Deposit fee is 4%, NETELLER fees are 2.3%, NETELLER 1-Pay fees are 4%, Credit or Debit card fees are 4%, the INSTADEBIT fee is 4% and myCitadel fees are 5%. If you choose to proceed, and accept the fees, please advise our Customer Service Department at [email protected]. Kind regards, Customer Service Department Pinnacle Sports
|
|
|
|
|
member
|
|
member
Nie zrobiłeś wymaganego obrotu depozytem przed wypłatą. Jeśli mimo to będziesz chciał wypłacić obciążą Cię dodatkowymi opłatami.
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Generalnie nie postawiłeś zakładów za odpowiednią kwotę. Możliwe, że wpłaciłeś więcej niż zdążyłeś postawić przed wypłatą.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Znowu mają problemy i to na weekend, nie moge nic postawić bo An error occurred on the server when processing the URL. Please contact the system administrator.An error occurred on the server when processing the URL. Please contact the system administrator.  pinnacle
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Chyba czytają forum  , bo zaraz po poście zaczęło chodzić bez zarzutów  (wcześniej godzine nic się nie dało postawić)
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Hehe, to ja chyba idealnie ominąłem tą feralną godzinę  Postawiłem zakłady o 10:42, 11:05 i 12:05 bez problemu.
|
|
|
|
|
journeyman
|
|
journeyman
Witam ! Na wstępie przepraszam za zaśmiecanie tematu,ale nie wiedziałem, gdzie mam zamieścic moje pytanie.Otóż na pasku zakładek widoczne są wszystkie oryginalne ikonki bukmacherów za wyjątkiem Pinaclesport,tzn. widoczna jest ikonka w kształcie prostokątu w środku pusta bez żadnego obrazka lub rysunku jak u pozostałych bukmacherów.Próbowałem już na różne sposoby coś z tym zrobic,włącznie ze zmianą przeglądarki,ale niestety bez efektu.Przyznam,że jestem szczegularzem i strasznie mi to przeszkadza.Gdyby ktoś zechciał mi pomóc,byłbym bardzo wdzięczny.Jeszcze raz przepraszam za zaśmiecanie tematu.Pozdrawiam!
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Zaloguj się. Będziesz miał ikonkę.
|
|
|
|
|
journeyman
|
|
journeyman
Zaloguj się. Będziesz miał ikonkę. Zawsze uważałem,że rzeczy najprostsze wydają się najtrudniejsze.Bardzo dziękuję!,powoli zaczynała zalewac mnie krew,takie to było podkreślam było irytujące.Jeszcze raz bardzo dziękuję i POZDRAWIAM !
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
zastanawiam sie nad zmiana waluty konta z euro na pln, czy wplacajac karta kredytowa lub debetowa w pln, na konto wplywa tyle samo srodkow czy sa jakies prowizje, przewalutowania ?
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|