|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
obydwa ferrari mają wymienione silniki !!!!!!!!!!! bez konsekwencji
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
w bet365 na Senne jest 1.40 że nie będzie sklasyfikowany, chyba dosyć wysoki kurs prawda?
|
|
|
|
|
#1 WorldSpeedway
|
|
#1 WorldSpeedway
----------------- Senna nie zostanie sklasyfikowany 1.70 Chandhok nie zostanie sklasyfikowany 1.55 Ako. 2.64 buk sts
Żadko gram w ziemniakach, ale podobne propozycje w necie są po kursach 1.4,1.35nawet 1.3. Znamy problemy zespołu HRT. Nie brali udziału w przedsezonowych testach. W treningach udało się odpalic tylko jeden bolid Senny, ktory i tak nie dał rady ukończyć piątkowego drugiego treningu. Kwalifikacje udowodniły jaką przepaść dzieli nowy niesprawdzony samochód od reszty stawki( około ponad 10 sek straty per lap ). Wyscig to inna bajka czy samochod wytrzyma trudy wyścigu z dużym prawdopodobieństwem nie.
|
|
|
|
|
1
|
|
1
... wolę taką sytuację gdy wszyscy mają tyle samo paliwa i te same gumy, czyli teoretycznie równe szanse, niż sytuację, w której przy stole podjęto decyzję że tego tankujemy w kwalu na 15 kółek, a tamtego na pół wyścigu i ja jako stawiający nie mam zielonego pojęcia jakie te decyzje zostały podjęte. Trudno powiedzieć która sytuacja była lepsza. IMO poprzednia ponieważ w większości przypadków czołowe zespoły wybierały bardzo zbliżoną strategię a kierowcy jechali na maksimum możliwości samochodu i opon. Teraz jak widać tak może nie być i różnice mogę być stosunkowo większe. No to tomo czekamy na 1 typy z F1 Jako znawca i jako fanatyk tej dyscypliny widac nawet po avatarze  Moze napiszesz pare zdan jak widzisz ten wyscig, wlasnie co uwazasz na temat safe car ?? Zamiast wchodzić w tyłek nawet bez pomocy wazeliny następnym razem dorzuć kilka słów od siebie jak Ty widzisz sytuację. Nawet jak nie jesteś znawcą i fanatykiem Twoje opinie też mogą być pomocne. Chciałem coś fajnie rozruszać ale czasami ręce opadają ...
|
|
|
|
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
|
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
Damy radę Jiro.  Podsumujmy ten weekend, Jiro i Kuerten dobrze przewidzieli dominację Alonso/Ferrari, a Kyrszko ładnie walnął STS po dobrym kursie. 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
No to tomo czekamy na 1 typy z F1 Jako znawca i jako fanatyk tej dyscypliny widac nawet po avatarze  Moze napiszesz pare zdan jak widzisz ten wyscig, wlasnie co uwazasz na temat safe car ?? Zamiast wchodzić w tyłek nawet bez pomocy wazeliny następnym razem dorzuć kilka słów od siebie jak Ty widzisz sytuację. Nawet jak nie jesteś znawcą i fanatykiem Twoje opinie też mogą być pomocne. Chciałem coś fajnie rozruszać ale czasami ręce opadają ... [/quote] Rece opadaja ale po wlasnie takim komentarzu jak ty napisales... Jak masz cos do mnie to pisz na priv. A jesli chodzi oto co napisalem do tomo. Tomo osobiscie znam i chcialem wlasnie z nim wymienic poglady na temat wlasnie safe cara bo ja bylem za tym ze nie wyjedzie bo tor dosc prosty i ogolnie chcialem znac jego opinie, poza tym dla mnie on F1 ma w jednym paluszku, i tak jak ci napisal "zamilcz" to chyba bylo bardzo dobrze trafne slowo Ps.Ale ogolnie dzieki za rozkrecenie tematu... Oby wiecej takich na tym forum. Powodzenia w dalszych startach 
|
|
|
Link skopiowany do schowka