Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 22 z 33 1 2 20 21 22 23 24 32 33
G
Inwestor
Inwestor
G Offline
Teraz rozmawiamy o Wieluniu.
Jak masz jakieś pytania do mnie to zapraszam na priv.
I przestań śmiecić w temacie.

Bonus: Unibet
M
Didżej
Didżej
M Offline
To proszę nie kasować postów. Ale po co na privie, jak pisaliśmy na poprzednich stronach i fajnie było, a teraz nagle jakieś bez sensowne kasowanie postów, przecież to też jest na temat smile

G
Inwestor
Inwestor
G Offline
Originally Posted by kazow
buahahaha to sie czlowiek oblowi na ostatniej kolejce smile

zaksa po 1.01 smile

wielun 1.2 -> to ja tu chyba ejdnak zagram na czewe po 4 bo bez jaj prosze... niby dlaczego taki kurs ma byc wysoki?

brawo unibet...ktos sie tutaj potlukl niezle
Dokladnie.
Moze nie tyle Czewa win co set 1.6 to mysle do gry...

M
Didżej
Didżej
M Offline
napisał: Giertyszek
Jak Wieluń wygra to jest w PlayOff bo 3 pkt za mecz z Czewą można już teraz im dopisać.

Janusz, to już lepiej CS na 3-1 dla Wielunia, a nie się pieprzyć po @1.6 smile

S
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
S Offline
Ja wlasnie pogralem Czewa ugra przynajmniej seta @1.6 bo to jakies nieporozumienie laugh Jak bedzie czysty mecz to Czewa nawet ten mecz wygra bo widzielismy w jakiej formie jest Wielun ostatnio w Radomiu...A jak nawet "fix" co wiekszosc osob sie dopatruje to nie wierze zeby bylo 3-0...Nawet wynik 3-2 dla wielunia powinien dac utrzymanie i wtedy bedzie wygladal na czysty mecz bo niby jakas tam walka byla smile

M
Didżej
Didżej
M Offline
Sławek, tylko nie widziałeś ich w spotkaniu u siebie z Mostostalem smile Jeżeli zagraliby coś takiego, to wygramy za te 3 pkt tongue

Tylko teraz gdybać można, który Pamapol zobaczymy smile

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Misiek
napisał: Giertyszek
Jak Wieluń wygra to jest w PlayOff bo 3 pkt za mecz z Czewą można już teraz im dopisać.

Janusz, to już lepiej CS na 3-1 dla Wielunia, a nie się pieprzyć po @1.6 smile

Misiek ... mysle ze jednak nie lepiej .. ja tu widze i szanse na wygrana Czewy albo przynajmniej dwa sety ...

bo chyba juz w fixy przestalismy wierzyc smile

M
Didżej
Didżej
M Offline
Kto przestał to przestał, co niektórzy chyba jeszcze nie potrafią się przyznać do dwóch poważnych błędów i kasują posty :>

S
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
S Offline
Wiadomo ze Wielun to inny zespol u siebie niz na wyjazdach...u siebie przynajmniej walcza i moze ta publicznosc dziala tak motywujaco...ale mimo wszystko nie wierze w wynik 3-0 dla Wielunia bo wtedy za duzo osob by sie zainteresowalo tym meczem ze nie byl czysty smile Czewa tez sie przeliczyla bo nabila za duzo punktow...i ostatnie 4 mecze przegrala liczac ze Bydgoszcz ich wyprzedzi...a tak przyjdzie im teraz grac z Resovia. Wczesniej jest mecz wlasnie Delecty z Jastrzebskim i jak Delecta nie zdobedzie punktow to Czewie bedzie juz obojetne czy wygraja czy przegraja, no chyba ze jakos sie dogadaja smile

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
jaj mam takie ogolne spostrzezenie dotyczace Resovii.. wszyscy sie spdoziewlai drugiego miejsca i ze zaczna grac dobrze... jak dla mnie to zwalili sezon i sa na prawidlowym miejscu w tabeli

jastrzebie np lepiej od nich wyglada i zasluguje na miejsce wyzej w tabeli

a jezlei Reska chce mi udowodnic ze jednak jest lepsza...to prosze bardzo ..ograc Skre i zalatwione smile

T
journeyman
journeyman
T Offline
Siema. Mam bardzo istotne pytanie: Co decyduje o wyższej lokacie w plus lidze jeśli dwa zespoły mają taką samą ilość pkt?

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Tfete
Siema. Mam bardzo istotne pytanie: Co decyduje o wyższej lokacie w plus lidze jeśli dwa zespoły mają taką samą ilość pkt?

Stosunek setów, a później stosunek małych punktów.

T
journeyman
journeyman
T Offline
Dziękować

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Promocja tygodnia, miesiąca (?) pomału dobiega końca... Unibet zrzucił kurs na beta Częstochowa +2,5 @1,60 na 1,50 i myślę, że będzie maleć i maleć do poziomu powiedzmy @1,20...

Ponadto mają jeszcze jedną ciekawą opcje:
Wynik po 2 setach, X2 @1,98 Czewa, też ciekawe. grin

Ogólnie tak jak większość, złapałem się za głowę, gdy zobaczyłem @1,60 na seta Czewy. laugh

T
journeyman
journeyman
T Offline
A ja myślę tak: nikt z zespołów ZAKSA, Jastrzębie i Resovia nie chce zająć 4 miejsca więc:
1) ZAKSA ogrywa słaby Olsztyn 3:0, 3:1 czy 3:2 (bez znaczenia)
więc tu polecam +20,5pkt na Olsztyn .
I ZAKSA 4 miejsca już nie zajmie.

2)Później Jastrzębie by trzymać dystans nad Resovią wystarczy, że wygra 3:2 z Delectą na wyjeździe (która nie ma przecież zamiaru wygrywać). Delecta nie po przegrała ostatnie 5 meczy z 6 by nagle wygrać

3)Resovia nawet przy wygranej 3:0 nie awansuje na tak upragnione 3 miejsce rundy zasadniczej.
Więc według mnie można szukać niespodzianki w postaci WYGRANA WARSZAWY 2 7.50zł Unibet (Tobet 6.50zł).

Resovia w Delecie nie miała łatwo w poprzedniej kolejce...

19.03.2010 ZAKSA - Olsztyn godz 14.45
20.03.2010 Dalecta - Jastrzębie 14.45
20.03.2010 Resovia - Warszawa 17.00

Jakieś komentarze?

T
journeyman
journeyman
T Offline
Przepraszam na Warszawę mamy 7.75zł w Unibecie i już zagrałem za niską stawkę.

G
Inwestor
Inwestor
G Offline
2)Później Jastrzębie by trzymać dystans nad Resovią wystarczy, że wygra 3:2 z Delectą na wyjeździe (która nie ma przecież zamiaru wygrywać). Delecta nie po przegrała ostatnie 5 meczy z 6 by nagle wygrać

Ja tylko chcialbym zauwazyc, ze Delecta moze sobie "pozwolić" na wygraną 3-2 a i tak nie wyprzedzi drużyny z Częstochowy (gorszy bilans setów).

Pooh-Bah
Pooh-Bah
ok, mam pytanie jako powiedzmy laik odnośnie tego co napisał Tfete smile co jeżeli Wawa wygra, Wieluń wygra i Radom przegra? czy to będzie ta sama sytuacja o której pisało się przed poprzednią kolejką czyli otrzymamy taki sam rezultat o jakim pisał przez cały czas Giertyszek (fixy, spółdzielnie itp.) że Radom spadnie na ostatnie miejsce?

chodzi mi o to czy zwycięstwo Wawy (i za ile punktów) daje coś samej Warszawie (albo Wieluniowi :)) ?

bardziej śledzę kosza niż siatkę ale ostatnie teorie spiskowe w tym dziale są bardzo ..... interesujące wink

W
Wodzirej
Wodzirej
W Offline
Zwyciestwo Warszawy daje jej cos(piszę o awansie do playoffów) tylko wtedy kiedy Wielun zdobędzie mniej niż 2 punkty w meczu z Częstochową.

Zakładam, że Radom dostanie w Bełchatowie 0-3, wiec Jadar nie powiększy swoich zdobyczy punktowych. Skra im nie odpusci, pomoze w ten sposob Wieluniowi i Warszawie.

Nawet kiedy Warszawa nie awansuje na 8 pozycje - która zajmie Wielun i jestem tego pewny, to musi walczyć o 9 lokatę - dającą grę 3 razy u siebie na pierwsze 4 mecze barażowe z 10 pozycją. Także jest o co walczyć. 9 lokatę da im wygrana chociażby 3-2 w Rzeszowie.

Wielun naprawde musi zawalic sprawe, zeby nie awansowac do PO. Warszawa i Jarar w barażach raczej.

No ale poczekajmy.

S
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
S Offline
Originally Posted by Giertyszek

Ja tylko chcialbym zauwazyc, ze Delecta moze sobie "pozwolić" na wygraną 3-2 a i tak nie wyprzedzi drużyny z Częstochowy (gorszy bilans setów).

ale watpie zeby Delecta wolala grac z Rzeszowem w 1 rundzie smile Na papierze latwiejszy Jastrzebski i mysle ze beda chcieli z nimi grac wiec nie wygraja tego meczu...

Strona 22 z 33 1 2 20 21 22 23 24 32 33

Moderatorzy  rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
3 zarejestrowanych użytkowników (rafal08, betowiec, Sensei), 3,189 gości, oraz 6 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,300
Posty5,839,908
Użytkownicy24,790
Najwięcej online15,603
Jul 4th, 2026