|
|
old hand
|
|
old hand
12 kwietnia 2007 ... został zatrzymany i aresztowany przez policję na polecenie Prokuratury Okręgowej we Wrocławiu  To jakaś szara ta owca.  Ja z najczarniejszą sędziowałem. 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
nie czesi chcą zrozumiec cyagnow a poprawniacy chccą na sile im wcisnac to bajki
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Gorbaczow_nie_wierzyl_w_upadek_komunizmu [ rp.pl] Jeśli coś odegrało rolę w destabilizacji systemu, to reformy, które Gorbaczow wprowadził. Gorbaczow zresztą nie prowadził spójnej polityki, działał pod wpływem impulsu. Nikogo nie słuchał, bo sam nie wiedział, o co mu chodzi i do czego dąży. To był bardzo słaby strateg. Na pewno nie szukał rady u przywódców państw satelickich Związku Radzieckiego, które go mało obchodziły i którym nie ufał. Niektórzy w Polsce przypisują jednak generałowi Jaruzelskiemu decydującą rolę w upadku komunizmu.
O Boże, nie! Było wręcz przeciwnie. Otwarcie archiwów w Moskwie ujawniło ponad wszelką wątpliwość, że to Jaruzelski domagał się interwencji sowieckich wojsk w 1981 roku. Moskwa odmówiła. żydy z czerskiej znow bedą mialy nerwy po lekturze tego
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Dzisiaj rząd w Sejmie będzie nam wyjaśniał, dlaczego jest najlepszym rządem po 89. roku i jak to się stało, że Rostowski został najlepszym ministrem finansów w Europie (a może i na świecie).
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Czlowiek przyjeżdza raz na kiedys do Polski i nic tylko sie porzygac
Plac na warszawskim Żoliborzu w pobliżu Szkoły Głównej Służby Pożarniczej będzie nosił imię Jacka Kuronia. Decyzję taką podjęli stołeczni radni. - Nazwa ta będzie formą upamiętnienia "jednego z najwybitniejszych przedstawicieli polskiej opozycji - napisali w uzasadnieniu.
A gdzie Plac Rotmistrza Pileckiego, pieprzone komuchy ? ulica już jest, na Ursynowie a ty miałeś go w avatarze parę lat temu  pamiętasz  a jakbym miał kogoś innego to przeszłoby bez echa 
|
|
|
|
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
|
|
Dzisiaj rząd w Sejmie będzie nam wyjaśniał, dlaczego jest najlepszym rządem po 89. roku i jak to się stało, że Rostowski został najlepszym ministrem finansów w Europie Wyjaśnienia nie są potrzebne dla tak oczywistych rzeczy, chyba że dla niekumatych.  Prawda jest taka, że żaden rząd od 1989 r. nie był lepszy od obecnego a w Europie tylko my sprzeciwiliśmy się lichwiarzom i dzięki temu bez zadłużania się po uszy utrzymaliśmy najwyższą wiarygodność i nie wpadliśmy w recesję.  Tak, trochę szczęścia w tym było, ale docenić trzeba także postawę rządu. PiSdy otwarcie głosiły, że trzeba zapożyczać się u lichwy na ile się da aby... pomóc ludziom.  Tak więc nie tylko doceniam postawę rządu, ale dodatkowo cenię różnicę między skutkami ich podejścia a sfrustrowanych żydokomuchów, dzięki którym byśmy dzisiaj legli w gruzach potężnych zadłużeń obciążających przyszłe pokolenia... i zmierzali bezpowrotnie w kierunku Grecji. 
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Wysłuchałem wystąpienia Tuska, który nieco rozjaśnił mi całą sytuację. Po pierwsze dokonaliśmy skoku cywilizacyjnego - zbudowaliśmy Orliki (to nie żart).  Jeżeli chodzi o zieloną wyspę, to Donald zażartował, że przedstawiciele innych państw pytają go jak to zrobiliśmy, a on odpowiada - sam nie wiem. Chyba nie tylko ja mam wątpliwości, czy to na pewno żart.  No i na koniec perełka - wg Tuska sukces rządu to przede wszystkim zmiana atmosfery w kraju. Czuć ulgę w społeczeństwie po odsunięciu kaczorów, nastąpił tzw. "radykalny wzrost zaufania".  Oby tak dalej. 
|
|
|
|
|
|
|
nastąpił tzw. "radykalny wzrost zaufania".  Oby tak dalej.  A jednak należysz do kumatych. 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Wysłuchałem wystąpienia Tuska, który nieco rozjaśnił mi całą sytuację. Po pierwsze dokonaliśmy skoku cywilizacyjnego - zbudowaliśmy Orliki (to nie żart).  Jeżeli chodzi o zieloną wyspę, to Donald zażartował, że przedstawiciele innych państw pytają go jak to zrobiliśmy, a on odpowiada - sam nie wiem. Chyba nie tylko ja mam wątpliwości, czy to na pewno żart.  No i na koniec perełka - wg Tuska sukces rządu to przede wszystkim zmiana atmosfery w kraju. Czuć ulgę w społeczeństwie po odsunięciu kaczorów, nastąpił tzw. "radykalny wzrost zaufania".  Oby tak dalej.   Donek mistrz, przebijea Laskowika z najlepszych lat.
|
|
|
|
|
|
|
Tyson, spotkasz się z nami na drinka? 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Tyson, spotkasz się z nami na drinka?  nie, jestem niesmialy i wstydze sie 
|
|
|
|
|
|
|
Przestań, wszystkie nasze spotkania są zawsze na luzie, każdy pije, wszystko odbywa się w sympatycznej atmosferze, itd.
Podejrzewam, że będzie się lało zarówno piwo, wino jak i czysta, tak więc do wyboru do koloru. Szkoda by było zaprzepaścić taką okazję na fajne spotkanko...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Tyson jedź na zlot nikt ci tam kręgosłupa, żeby nie powiedzieć krzyża ideologicznego nie przetrąci. Sama śmietana z forum się zbiera, creme de la creme czy jakoś tak. Wywalisz z cybucha tytoń jabłkowy zapijesz czystą, nie ma się czego wstydzić.
|
|
|
|
|
podwórkowy attaché
|
|
podwórkowy attaché
W poniedziałek na TVN był film dokumentalny Władcy Marionetek i jeśli ktoś z was nie oglądał to polecam, poruszony był tam temat jak politycy między innymi kłamią i jak nami manipulują obiecując to i owo .
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
W poniedziałek na TVN był film dokumentalny Władcy Marionetek i jeśli ktoś z was nie oglądał to polecam, poruszony był tam temat jak politycy między innymi kłamią i jak nami manipulują obiecując to i owo . akurat sam ten film okazal sie manipulacją, zresztą sekielski p oparu latach prowadzenia tabloidalno-prawicożernego Teraz My to zaden autorytet
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
W poniedziałek na TVN był film dokumentalny Władcy Marionetek i jeśli ktoś z was nie oglądał to polecam, poruszony był tam temat jak POlitycy między innymi kłamią i jak nami manipulują obiecując to i owo . TVN, bez jaj, to tak jakby Michnik coś złego na komuchów napisał
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
rozumiem że prawda jest inna niż w filmie...czyli nie kłamią i nie manipulują 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
rozumiem że prawda jest inna niż w filmie...czyli nie kłamią i nie manipulują  zamanipulowal Sekielski ktory wiedzial o pielegniarce...
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|