|
|
Porucznik
|
|
Porucznik
Grande Inter, Grande Barca  
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
no i Mu grozne ale patrzac to co mowia catalanie od poczatku i potwierdzil to dzis pep w wywiadzie porannym ..zdobyc puchar finalu LM w MADRYCIE..... bezcenne ....barÇa zrobi wszystko zeby byc w finale.. i czuje ze im sie uda.. zagrac na Bernabeu..
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Live fast, die young
|
|
Live fast, die young
Platini...przez Ciebie ta pieknosc z avatara ciagle chodzi mi po glowie... 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a jutro The Reds 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Platini...przez Ciebie ta pieknosc z avatara ciagle chodzi mi po glowie...  No witam ...BTW - Cempa strzykawki dobawiał ???
|
|
|
|
|
Live fast, die young
|
|
Live fast, die young
Ktos musial dobawiac. Ale nie wierze, ze bez zgody zawodniczki. Za stary na to jestem. Najwyrazniej miala dosc ogladania o\plecow 40 rywalek, wolala 10-15 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Już wybór tego trenera z 2-ej ligi śmierdział "troszku" - teraz bidna Maciuszek zatrzymana w blokach w Oslo... - gnój tam musi być potworny...
|
|
|
|
|
Live fast, die young
|
|
Live fast, die young
Burdel jest jak sie patrzy. Jak w calym polskim sporcie. Z jednej strony brakuje srodkow finansowych, ale z drugiej jakby te srodki byly, to nie ma pewnosci, zeby sie to przelozylo na lepsze wyniki. W wiekszosci zwiazkow nie z tymi ludzmi.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
polskignom - może byśmy napisali do Nurowskiego - człowiek bredził o 39 szansach medalowych na Londyn (w wywiadzie z red.Kołtoniem - ktory ma takie pojecie o dyscyplinach poza PN jak Kurzajewski o sporcie...- ja bym o tę listę grzecznie poprosił...
|
|
|
|
|
Porucznik
|
|
Porucznik
Platini...przez Ciebie ta pieknosc z avatara ciagle chodzi mi po glowie...  Nie tylko Tobie  onda - myśl sobie co chcesz 
|
|
|
|
|
Live fast, die young
|
|
Live fast, die young
Wlasnie widzialem urywek tego programu, ale jakos nie chcialo mi sie go ogladac...serio powiedzial o 39  ? Bedzie ciezko tyle znalezc...no, ale moze jest cos, o czym my nie wiemy  ? Supertajne laboratorium z najlepszym koksem, z wielkimi nakladami, profesorami z Usraela, dla ktorych Marek byla wygodnym kozlem ofiarnym?  PS. poniosla mnie fantazja.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Platini...przez Ciebie ta pieknosc z avatara ciagle chodzi mi po glowie...  Nie tylko Tobie  onda - myśl sobie co chcesz   rusz dupsko na zlot...to pogadamy o tym ...Internazionale...kalectwo w skrócie...jak wygrają ligę mistrzów to obiecuję na barana powozić Cię nawet z 500 metrów...
|
|
|
|
|
Live fast, die young
|
|
Live fast, die young
|
|
|
|
|
Porucznik
|
|
Porucznik
Platini...przez Ciebie ta pieknosc z avatara ciagle chodzi mi po glowie...  Nie tylko Tobie  onda - myśl sobie co chcesz   rusz dupsko na zlot...to pogadamy o tym ...Internazionale...kalectwo w skrócie...jak wygrają ligę mistrzów to obiecuję na barana powozić Cię nawet z 500 metrów...  Nie obraze się, ale to Twoje zdanie. Kibicuje im odkąd pamietam i tak zostanie. A zlot? hmm, raczej nie 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Wlasnie widzialem urywek tego programu, ale jakos nie chcialo mi sie go ogladac...serio powiedzial o 39  ? Bedzie ciezko tyle znalezc...no, ale moze jest cos, o czym my nie wiemy  ? Supertajne laboratorium z najlepszym koksem, z wielkimi nakladami, profesorami z Usraela, dla ktorych Marek byla wygodnym kozlem ofiarnym?  PS. poniosla mnie fantazja. HGW co on tam uroił sobie w głowie...jak wyjaśni jakie strzykawki były dobawione u Marek,to inna sprawa - ale gówno tam wyjaśni...już Cempa powinien być wypieprzony z hukiem i na dopalaczach...Zobaczymy...
|
|
|
|
|
Live fast, die young
|
|
Live fast, die young
Juz sam fakt, ze pieprzy o szansach na IO 2012 na poczatku 2010 troche go osmiesza.
Ale wiadomo jest na fali, co by nie mowic, to on byl na stolku podczas najlepszej ZIO w historii. A osobisty wklad pozostanie nieistotny.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Platini...przez Ciebie ta pieknosc z avatara ciagle chodzi mi po glowie...  Nie tylko Tobie  onda - myśl sobie co chcesz   rusz dupsko na zlot...to pogadamy o tym ...Internazionale...kalectwo w skrócie...jak wygrają ligę mistrzów to obiecuję na barana powozić Cię nawet z 500 metrów...  Nie obraze się, ale to Twoje zdanie. Kibicuje im odkąd pamietam i tak zostanie. A zlot? hmm, raczej nie  Ja tam kibicuję Milanowi od 1986...(pierwszy mecz "live" na San Siro)- ale normalny jestem - co 2 minuty "Inter Merda" nie krzyczę... Niemniej pieniążek od następnej rundy - na ich wtopę - zacznę stawiać...bez jaj...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Juz sam fakt, ze pieprzy o szansach na IO 2012 na poczatku 2010 troche go osmiesza.
Ale wiadomo jest na fali, co by nie mowic, to on byl na stolku podczas najlepszej ZIO w historii. A osobisty wklad pozostanie nieistotny. Marek wyhaczona...Maciuszek wyhamowana ( no akurat to dla mnie jest potwornie smutne ). Jak wypieprzy to całe towarzystwo - da Jaśkowiec dobrego trenera...to znaczy ,że ma namiastkę jaj - a tak to poluje - gówno znajdzie i nasze biegi w niebycie...no nie mogę sobie wyobrazić,żeby taki Cempa został i twór jedyny na świecie ( kadra MIX ???????????) był prowadzony dalej.....rzewne jaja...
|
|
|
|
|
Porucznik
|
|
Porucznik
No staż masz trochę większy  Twoj grosz, Twój wybór. Ja widze to inaczej. Uciekam, dobranoc 
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|