Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 20 z 22 1 2 18 19 20 21 22
L
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
L Offline
mysle ze ceny znajdziesz na stronach przychodni(?) urologicznych. Terminy tam na pewno sa krotkie jak to w prywatnych. Co do panstwowek to na pewno troche kwestia szczescia.
Moze po prostu przejdz sie do rodzinnego wez skierowanie do urologa, pojdz zapytaj co i jak, mysle ze on juz bedzie znal ewentualne terminy

Bonus: Unibet
L
antimadrista
antimadrista
L Offline
Musisz podzwonic innej metody nie ma.

Jest wiele placowek prywatnych, ktore wykonuja zabieg za pieniadze i wiele prywatnych, ktore wykona Ci to na NFZ.

Najczesciej jest tak, ze wizyta u urologa jest platna(platne jak u specjalisty), a zabieg na NFZ.
Ale jak mowie, jak nie podzwonisz to sie nie dowiesz.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Zna ktoś z Was kogoś kto jest zafascynowany (w porównaniu do mnie) filozofią? Jakiś student? Były student? Potrzebuję pomocy!

smile

L
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
L Offline
Kkkkuuuu... cos na zajady, pomocy. Krew mnie zalewa, nie wiem co jest ze mna nie tak tongue.
Odzywamiam sie jak przecietny czlowiek, nie choruje na jakies dziwaczne choroby. Ale chronicznie robia mi sie zajady no i jest to tak wstretna rzecz ze juz trace cierpliwosc.

C
Viva Las Vegas!
Viva Las Vegas!
C Offline
Originally Posted by lelu
Kkkkuuuu... cos na zajady, pomocy. Krew mnie zalewa, nie wiem co jest ze mna nie tak tongue.
Odzywamiam sie jak przecietny czlowiek, nie choruje na jakies dziwaczne choroby. Ale chronicznie robia mi sie zajady no i jest to tak wstretna rzecz ze juz trace cierpliwosc.

Tribiotic - saszetka kosztuje ok 1,50zł

maść MYCOLOG

maść chrolchinaldin H, wydaje się ją z przepisu lekarza (podobno pomaga w kilka godzin)

poczytaj o tych preparatach w sieci

L
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
L Offline
dzieki sprawdze...a testowales moze ktores z nich ? ktore dzialaja najlepiej wg Ciebie ?

A
Knockin' On Heaven's Door
Knockin' On Heaven's Door
A Offline
Originally Posted by lelu

bez recepty :
Hascovir- bardzo skuteczny
Herpex-skuteczny.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Nawet zwykła pomadka ochronna dobrze działa na zajady.

enthusiast
enthusiast
miał ktoś moze robiony zabieg na krótkie wędzidełko albo stulejkę ?? bardzo boli ?? na czym polega rehabilitacja i ile to trwa ???

M
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
M Offline

D
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
D Offline
bardzo pilnie potrzebny ebook "szkice szekspirowskie"

L
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
L Offline
kupilem tribiotic i zelazo.. narazie widac znaczna poprawe ale poki co sie nadal goi smile
dzieki piwo

M
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
M Offline
Poszukuję hotelu w Toruniu w cenie poniżej 100zł za osobę, najlepiej ze śniadaniem. Przejrzałem oferty w necie i idzie znaleźć coś takiego wink Chodzi o okres przedświąteczny powiedzmy od przyszłej środy do soboty, pokój dwuosobowy.
Będę samochodem, więc ewentualnie hotel dalej o centrum nie stanowi problemu...
Może ktoś z Was zna Toruń i może coś polecić?

Pooh-Bah
Pooh-Bah
Originally Posted by Hoksztapler
miał ktoś moze robiony zabieg na krótkie wędzidełko albo stulejkę ?? bardzo boli ?? na czym polega rehabilitacja i ile to trwa ???

Ile masz lat ...

Q
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Q Offline
wyczysc skrzynke to ci powiem jak to wygladalo.mialem ten zabieg w wieku 16 lat. dawno temu ale chyba sie nic nie zmienilo.

enthusiast
enthusiast
Originally Posted by dreamer_21
Originally Posted by Hoksztapler

Ile masz lat ...

mam 24 lata, podejrzewałem że coś z tym jest nie tak, ale jako że nie uzywałem interesu do innych rzeczy poza oddawaniem moczu, to nie przejmowałem się... teraz poznałem jednak panne, i wszystko na to wskazuje ze w najbliższym czasie zaczne uzywać fjutka też do innych czynności niż fizjologiczne potrzeby, i stąd moja ciekawośc. chodzi mi o to czy jest jakies ryzyko powikłań, czegbo one mogą dotyczyć i czy sam zabieg boli i ile trwa.

Q
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Q Offline
zabieg trwa kilkanascie minut. dostajesz znieczulenie miejscowe, 3 dawki ja dostalem a i tak poczulem 'pociagniecie'. chodzisz pozniej jak struty i odlac sie nie mozesz za bardzo. zwy masz zakladane samorozpuszczalne wiec z tym ok, dyskomfort hirieniczny jest przez kilka dni ale pozniej jest ok.

H
veteran
veteran
H Offline
Originally Posted by MagiK
Poszukuję hotelu w Toruniu w cenie poniżej 100zł za osobę, najlepiej ze śniadaniem. Przejrzałem oferty w necie i idzie znaleźć coś takiego wink Chodzi o okres przedświąteczny powiedzmy od przyszłej środy do soboty, pokój dwuosobowy.
Będę samochodem, więc ewentualnie hotel dalej o centrum nie stanowi problemu...
Może ktoś z Was zna Toruń i może coś polecić?
polecam smile - cena też do negocjacji (właściciele nie są chciwcami ;))

H
veteran
veteran
H Offline

enthusiast
enthusiast
to mnie pocieszyłes frown co masz na mysli mowiac ze chodzisz jak struty ?? czy po zabiegu odczuwasz ból przy chodzeniu albo sikaniu ?? czy odzyskałem komfort z przed zabiegu w 100 % i po jakim czasie ?

Strona 20 z 22 1 2 18 19 20 21 22

Moderatorzy  Biszop, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
13 zarejestrowanych użytkowników (Lukasz111, Sensei, burbon, latajaca_holenderka, wHiTe_StAr, Szuman, poozon, $-man, rafal08, 11kera11, alfa, rymoholik, Akhu), 3,484 gości, oraz 4 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,275
Posty5,829,009
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025