|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
mysle ze ceny znajdziesz na stronach przychodni(?) urologicznych. Terminy tam na pewno sa krotkie jak to w prywatnych. Co do panstwowek to na pewno troche kwestia szczescia. Moze po prostu przejdz sie do rodzinnego wez skierowanie do urologa, pojdz zapytaj co i jak, mysle ze on juz bedzie znal ewentualne terminy
|
|
|
|
|
antimadrista
|
|
antimadrista
Musisz podzwonic innej metody nie ma.
Jest wiele placowek prywatnych, ktore wykonuja zabieg za pieniadze i wiele prywatnych, ktore wykona Ci to na NFZ.
Najczesciej jest tak, ze wizyta u urologa jest platna(platne jak u specjalisty), a zabieg na NFZ. Ale jak mowie, jak nie podzwonisz to sie nie dowiesz.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Zna ktoś z Was kogoś kto jest zafascynowany (w porównaniu do mnie) filozofią? Jakiś student? Były student? Potrzebuję pomocy! 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Kkkkuuuu... cos na zajady, pomocy. Krew mnie zalewa, nie wiem co jest ze mna nie tak  . Odzywamiam sie jak przecietny czlowiek, nie choruje na jakies dziwaczne choroby. Ale chronicznie robia mi sie zajady no i jest to tak wstretna rzecz ze juz trace cierpliwosc.
|
|
|
|
|
Viva Las Vegas!
|
|
Viva Las Vegas!
Kkkkuuuu... cos na zajady, pomocy. Krew mnie zalewa, nie wiem co jest ze mna nie tak  . Odzywamiam sie jak przecietny czlowiek, nie choruje na jakies dziwaczne choroby. Ale chronicznie robia mi sie zajady no i jest to tak wstretna rzecz ze juz trace cierpliwosc. Tribiotic - saszetka kosztuje ok 1,50zł maść MYCOLOG maść chrolchinaldin H, wydaje się ją z przepisu lekarza (podobno pomaga w kilka godzin) poczytaj o tych preparatach w sieci
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
dzieki sprawdze...a testowales moze ktores z nich ? ktore dzialaja najlepiej wg Ciebie ?
|
|
|
|
|
Knockin' On Heaven's Door
|
|
Knockin' On Heaven's Door
Kkkkuuuu... cos na zajady, pomocy. Krew mnie zalewa, nie wiem co jest ze mna nie tak  . Odzywamiam sie jak przecietny czlowiek, nie choruje na jakies dziwaczne choroby. Ale chronicznie robia mi sie zajady no i jest to tak wstretna rzecz ze juz trace cierpliwosc. bez recepty : Hascovir- bardzo skuteczny Herpex-skuteczny.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Nawet zwykła pomadka ochronna dobrze działa na zajady.
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
miał ktoś moze robiony zabieg na krótkie wędzidełko albo stulejkę ?? bardzo boli ?? na czym polega rehabilitacja i ile to trwa ???
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
bardzo pilnie potrzebny ebook "szkice szekspirowskie"
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
kupilem tribiotic i zelazo.. narazie widac znaczna poprawe ale poki co sie nadal goi  dzieki 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Poszukuję hotelu w Toruniu w cenie poniżej 100zł za osobę, najlepiej ze śniadaniem. Przejrzałem oferty w necie i idzie znaleźć coś takiego  Chodzi o okres przedświąteczny powiedzmy od przyszłej środy do soboty, pokój dwuosobowy. Będę samochodem, więc ewentualnie hotel dalej o centrum nie stanowi problemu... Może ktoś z Was zna Toruń i może coś polecić?
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
miał ktoś moze robiony zabieg na krótkie wędzidełko albo stulejkę ?? bardzo boli ?? na czym polega rehabilitacja i ile to trwa ??? Ile masz lat ...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
wyczysc skrzynke to ci powiem jak to wygladalo.mialem ten zabieg w wieku 16 lat. dawno temu ale chyba sie nic nie zmienilo.
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
miał ktoś moze robiony zabieg na krótkie wędzidełko albo stulejkę ?? bardzo boli ?? na czym polega rehabilitacja i ile to trwa ??? Ile masz lat ... mam 24 lata, podejrzewałem że coś z tym jest nie tak, ale jako że nie uzywałem interesu do innych rzeczy poza oddawaniem moczu, to nie przejmowałem się... teraz poznałem jednak panne, i wszystko na to wskazuje ze w najbliższym czasie zaczne uzywać fjutka też do innych czynności niż fizjologiczne potrzeby, i stąd moja ciekawośc. chodzi mi o to czy jest jakies ryzyko powikłań, czegbo one mogą dotyczyć i czy sam zabieg boli i ile trwa.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
zabieg trwa kilkanascie minut. dostajesz znieczulenie miejscowe, 3 dawki ja dostalem a i tak poczulem 'pociagniecie'. chodzisz pozniej jak struty i odlac sie nie mozesz za bardzo. zwy masz zakladane samorozpuszczalne wiec z tym ok, dyskomfort hirieniczny jest przez kilka dni ale pozniej jest ok.
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Poszukuję hotelu w Toruniu w cenie poniżej 100zł za osobę, najlepiej ze śniadaniem. Przejrzałem oferty w necie i idzie znaleźć coś takiego  Chodzi o okres przedświąteczny powiedzmy od przyszłej środy do soboty, pokój dwuosobowy. Będę samochodem, więc ewentualnie hotel dalej o centrum nie stanowi problemu... Może ktoś z Was zna Toruń i może coś polecić? polecam  - cena też do negocjacji (właściciele nie są chciwcami ;))
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
to mnie pocieszyłes  co masz na mysli mowiac ze chodzisz jak struty ?? czy po zabiegu odczuwasz ból przy chodzeniu albo sikaniu ?? czy odzyskałem komfort z przed zabiegu w 100 % i po jakim czasie ?
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|