Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 10 z 17 1 2 8 9 10 11 12 16 17
-
veteran
veteran
Bet365 odpisało:

,,W zwiazku z awaria w Moneybookers czesc przelewow nie zostala zrobiona natychmiast. Moneybookers pracuje obecnie nad rozwiazaniem problemow technicznych''

Bonus: Unibet
old hand
old hand
Wpłącając ze strony buków przez MB (P24) od 3 tyg. zanim kasa znajdzie sie u buka trzeba odczekać pare minut, a wcześniej zawsze było natychmiast, chyba lepiej wpłacać kartą jak ma sie mało czasu na obstawienie.

-
veteran
veteran
Te parę minut coś tak czuje będzie szło w grube godziny smile

old hand
old hand
Ja juz bede wpłącał tylko kartą... Zawsze po przelewij byłkomunikat "transakcja zrealizowana pomyślnie" a teraz jest "transakcja czeka na potwierdzenie , środki znajdą sie na koncie jak tylko otrzymamy z banku potwierdzenie "

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by marasking
Wpłącając ze strony buków przez MB (P24) od 3 tyg. zanim kasa znajdzie sie u buka trzeba odczekać pare minut, a wcześniej zawsze było natychmiast, chyba lepiej wpłacać kartą jak ma sie mało czasu na obstawienie.

jesli tak podchodzisz, ze wplacasz w ostatniej chwili to trzymaj kase na MB i po problemie, a tak to robisz sobie fajna historie na koncie bankowym

C
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
C Offline
Originally Posted by KUERTEN.
Originally Posted by Conrad
Używa ktoś zarówno karty MB jak i NT? Jakieś preferencje? smile

jak tylko dostalem karte MB to ta z NT lezy bezuzyteczna

Ale to głównie z tego, że korzystasz z MB częściej lub masz np. kartę w PLN, czy ogólnie jest w czymś lepsza?

E
old hand
old hand
E Offline
Dla tych co mieszkają w Polsce to karta NT jest bezużyteczna ...

Mając konto w PLN i kartę w PLN użytkowanie staje się o wiele przyjemniejsze (zero przewalutowań), jedynie niecałe 2euro przy wypłacie z bankomatu.

Do tego ja osobiście zawiodłem się na ludziach pracujących w NT, przewalutowali mi $ po 5,5PLN (gdy w rzeczywistości chodziły po jakieś 2,75). Setki maili, wysyłanie wykresów z rynku i zlali mnie kompletnie mówiąc że rynek walutowy jest zmienny i widocznie wtedy taki kurs był laugh

Gdzie w MB support bezproblemowo rozwiązuje problemy, np. raz bankomat mi nie wypluł kasy to bardzo szybko się tym zajęli i zwrócili na konto.

A więc u mnie podobnie jak u KUERTEN'a kartę NT mogę na śmietnik wyrzucić wink

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by KUERTEN.

jak tylko dostalem karte MB to ta z NT lezy bezuzyteczna

Ale to głównie z tego, że korzystasz z MB częściej lub masz np. kartę w PLN, czy ogólnie jest w czymś lepsza?

tak glownie dlatego, ze pln/pln wyplaty z bankomatu robie sporadycznie, ale za to zakupy i wiem dokladnie co do grosza za ile moge kupic, pozatym darmowe wyplaty na konto bankowe w NT tego nie ma

-
veteran
veteran
U mnie już kasa na koncie w moneybookers. Zadzwoniłem na info do p24 i pani powiedziała, że pracownik o 8.02 zatwierdził przelew.

Tenis Trader
Tenis Trader

Moim zdaniem warto posiadać obie, tym bardziej że za wydanie karty Netellera i nie korzystanie z niej nic się w tej chwili nie płaci.

Nie wiem jakie limity transakcji obowiązują w Moneybookers dla VIPów, ale dla zwykłych użytkowników lepiej sprawa wygląda w Netellerze, gdzie można dziennie wypłacić z bankomatu 750 euro, a w Moneybookers zaledwie 250 euro. Podobnie z zakupami w sklepach (2250 euro do 1000 euro).

Moneybookers prowadzi z kolei jeżeli chodzi o niższe opłaty za przewalutowanie (1,99% do 2,95%) i wypłatę z bankomatu (2 euro do 4 euro). Krzyczą sobie jednak co roku te 10 euro za użytkowanie karty.

Generalnie jak ktoś ma konta u buków w PLN i nie rusza się z naszego pięknego kraju, to na pewno lepszym rozwiązaniem będzie konto i karta MB w naszej walucie. Tym bardziej jeżeli nie przeszkadzają mu te niższe dzienne limity.

Ale jak ktoś w kilku bukach gra w Euro (np. ja) i często wyjeżdża do krajów ze strefy Euro to warto mieć w portfelu również kartę Netellera w tej walucie.

Co do użytkowania to nie miałem jeszcze problemów z płaceniem jedną bądź drugą kartą.

G
addict
addict
G Offline
Wczoraj już nie udało się wypłacić 1000 PLN z bankomatu, limit zjechał do jakichś 992 zł laugh

A
old hand
old hand
A Offline
Originally Posted by Gandhi
Wczoraj już nie udało się wypłacić 1000 PLN z bankomatu, limit zjechał do jakichś 992 zł laugh

Całego kafla nie da się wypłacić już od kilku tygodni, odkąd euro spadło poniżej 4 PLN

E
Pooh-Bah
Pooh-Bah
E Offline
Panowie jak to jest ze po wyslaniu do nich skanow dokumentow, aby moc swobodnie wysylac pieniadze na konto bankowe , uplynelo juz prawie 24h i cisza,,,, potem wysylam 45zl tak jak pisze ze to max. aby mogli zweryfikowac konto ,,, dzis kasa wplywa na moje konto bankowe ale.....dalej nie moge wyplacic reszty piniedzy z MB

Z
Łódzki Klub Sportowy
Łódzki Klub Sportowy
Z Offline
Ja tam mam MB konto ze 2 lata i tylko weryfikowałem konto listownie wpisując jakiś tam kod już nie pamiętam i moge normalnie wypłać.Kwoty może nie powalające bo 50-500 ale nigdy nie miałem żadnych problemów.

addict
addict
Witam mam takie pytanie czy na moneybookers da się wpłacic za pomocą eurobanku ? Czy inna osoba niż ja może wpłacic na moje konto moneybookers pieniądze ? np. kolega

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Z kazdego banku mozna wplacic zwyklym przelem (czas 2-5dni), natychamiastowa wplata z prowizja 0.9% jest dostepna dla kilkunastu bankow, ale chyba eurobanku nie ma.

Kolega lepiej niech nie wplaca jesli nie chcecie miec problemow.
Mb akceptuje jedynie wplaty z wlasnego konta.

E
Pooh-Bah
Pooh-Bah
E Offline
moja weryfikacja konta.........

W celu zweryfikowania konta bankowego, należy wypłacić z konta moneybookers kwotę mniejszą jak PLN 45.00. W polu adnotacji wypłaty otrzyma Pan/Pani kod weryfikacyjny. Oto kod, który należy wprowadzić po otrzymaniu płatności

wyplacilem, na moim koncie bankowym pojawila sie ta kwota, ale kodu jak nie ma tak nie ma ...

E
Pooh-Bah
Pooh-Bah
E Offline
chyba ze tu chodzi o kod, przypisany w tytule transakcji , sam juz nie wiem , moze ktos tez mial taka sytuacje?

E
Pooh-Bah
Pooh-Bah
E Offline
Originally Posted by Ernestos
chyba ze tu chodzi o kod, przypisany w tytule transakcji , sam juz nie wiem , moze ktos tez mial taka sytuacje?

kto pomoze skutecznie wysle bonusa na MB smile

old hand
old hand
Ja też nie otrzymałem żadnego kodu - wysłałem im po prostu potwierdzenie transakcji w formacie .pdf i było ok

Strona 10 z 17 1 2 8 9 10 11 12 16 17

Moderatorzy  rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
8 zarejestrowanych użytkowników (Sensei, latajaca_holenderka, betowiec, alfa, JelineK, burbon, aker, 11kera11), 312 gości, oraz 6 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,292
Posty5,837,257
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025