|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Po tym co Cska dzisiaj pokazało to chyba oni wygrają Euroligę  moge się założyć o każde pieniądze, że nie wygrają
|
|
|
|
|
BKS Sparta
|
|
BKS Sparta
Barka znow bo kto by inny nie ma przeciwnika 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
A ja myslalem, ze Prokom powalczy tylko w pierwszej kwarcie/polowie, a tu mnie pozytywnie zaskoczyli. A w naszej ogorkowej lidze musza "walczyc" o pierwsze miejsce w lidze  bno w naszej ogorkowej lidze w rotacji musi byc na boisku 2 Polakow
|
|
|
|
|
PLAYOFF WINNER
|
|
PLAYOFF WINNER
A ja myslalem, ze Prokom powalczy tylko w pierwszej kwarcie/polowie, a tu mnie pozytywnie zaskoczyli. A w naszej ogorkowej lidze musza "walczyc" o pierwsze miejsce w lidze  bno w naszej ogorkowej lidze w rotacji musi byc na boisku 2 Polakow Fakt, ale jest Logan, Hrycaniuk na nasza lige tez nie jest jakims ogorkiem byle jakim tak jak mi sie na poczatku zdawalo, a jest tez Zamojski, Lapeta czy mlody Kostrzewski [chociaz ostatnio zagral fatalnie to wczesniej mu szlo calkiem przyzwoicie]. Szczotki czy Seweryna nie licze, bo nie wiem co tam robia 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Fakt, ale jest Logan, Hrycaniuk na nasza lige tez nie jest jakims ogorkiem byle jakim tak jak mi sie na poczatku zdawalo, a jest tez Zamojski, Lapeta czy mlody Kostrzewski [chociaz ostatnio zagral fatalnie to wczesniej mu szlo calkiem przyzwoicie]. Szczotki czy Seweryna nie licze, bo nie wiem co tam robia  ale wtedy musi pacek poglowkowac by optymalny skald byl na boisku bo w momencie gdy schodzi Hrycaniuk wchodiz Varda musi odrazu zrobic zmiane by wszedl Zamojski lub Seweryn by liczba Polakow na boisku sie zgadzala
|
|
|
|
|
PLAYOFF WINNER
|
|
PLAYOFF WINNER
Fakt, ale jest Logan, Hrycaniuk na nasza lige tez nie jest jakims ogorkiem byle jakim tak jak mi sie na poczatku zdawalo, a jest tez Zamojski, Lapeta czy mlody Kostrzewski [chociaz ostatnio zagral fatalnie to wczesniej mu szlo calkiem przyzwoicie]. Szczotki czy Seweryna nie licze, bo nie wiem co tam robia  ale wtedy musi pacek poglowkowac by optymalny skald byl na boisku bo w momencie gdy schodzi Hrycaniuk wchodiz Varda musi odrazu zrobic zmiane by wszedl Zamojski lub Seweryn by liczba Polakow na boisku sie zgadzala Fakt  Na czynniki tego nie rozkladalem  A ze Pacek wybitnym trenerem nie jest to to mu moze sprawic problemy 
|
|
|
Link skopiowany do schowka