Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 13 z 13 1 2 11 12 13
P
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
P Offline
Originally Posted by aktorek
Po tym co Cska dzisiaj pokazało to chyba oni wygrają Euroligę smile

moge się założyć o każde pieniądze, że nie wygrają

Bonus: Unibet
BKS Sparta
BKS Sparta
Barka znow bo kto by inny nie ma przeciwnika smile

J
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
J Offline
Originally Posted by iti
A ja myslalem, ze Prokom powalczy tylko w pierwszej kwarcie/polowie, a tu mnie pozytywnie zaskoczyli. A w naszej ogorkowej lidze musza "walczyc" o pierwsze miejsce w lidze laugh
bno w naszej ogorkowej lidze w rotacji musi byc na boisku 2 Polakow

iti Offline
PLAYOFF WINNER
PLAYOFF WINNER
Originally Posted by jarko 33
Originally Posted by iti
A ja myslalem, ze Prokom powalczy tylko w pierwszej kwarcie/polowie, a tu mnie pozytywnie zaskoczyli. A w naszej ogorkowej lidze musza "walczyc" o pierwsze miejsce w lidze laugh
bno w naszej ogorkowej lidze w rotacji musi byc na boisku 2 Polakow

Fakt, ale jest Logan, Hrycaniuk na nasza lige tez nie jest jakims ogorkiem byle jakim tak jak mi sie na poczatku zdawalo, a jest tez Zamojski, Lapeta czy mlody Kostrzewski [chociaz ostatnio zagral fatalnie to wczesniej mu szlo calkiem przyzwoicie]. Szczotki czy Seweryna nie licze, bo nie wiem co tam robia wink

J
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
J Offline
Originally Posted by iti
Fakt, ale jest Logan, Hrycaniuk na nasza lige tez nie jest jakims ogorkiem byle jakim tak jak mi sie na poczatku zdawalo, a jest tez Zamojski, Lapeta czy mlody Kostrzewski [chociaz ostatnio zagral fatalnie to wczesniej mu szlo calkiem przyzwoicie]. Szczotki czy Seweryna nie licze, bo nie wiem co tam robia wink
ale wtedy musi pacek poglowkowac by optymalny skald byl na boisku bo w momencie gdy schodzi Hrycaniuk wchodiz Varda musi odrazu zrobic zmiane by wszedl Zamojski lub Seweryn by liczba Polakow na boisku sie zgadzala

iti Offline
PLAYOFF WINNER
PLAYOFF WINNER
Originally Posted by jarko 33
Originally Posted by iti
ale wtedy musi pacek poglowkowac by optymalny skald byl na boisku bo w momencie gdy schodzi Hrycaniuk wchodiz Varda musi odrazu zrobic zmiane by wszedl Zamojski lub Seweryn by liczba Polakow na boisku sie zgadzala

Fakt grin Na czynniki tego nie rozkladalem tongue A ze Pacek wybitnym trenerem nie jest to to mu moze sprawic problemy wink

Strona 13 z 13 1 2 11 12 13

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
9 zarejestrowanych użytkowników (rafal08, alfa, rymoholik, ANZELMO, aker, Sensei, bukma, wHiTe_StAr, latajaca_holenderka), 2,010 gości, oraz 6 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,289
Posty5,835,386
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025