Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 2 z 13 1 2 3 4 12 13
J
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
J Offline
Originally Posted by pettersen
myślicie, że takie grajki z 4tych lig wiedzą o Tobecie i dogrywają sobie? grin
pewnie czytali o aferze laugh z Kasperczakiem wiec potworzyli konta i beda grac wink

Bonus: Unibet
T
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
T Offline
Originally Posted by pettersen
myślicie, że takie grajki z 4tych lig wiedzą o Tobecie i dogrywają sobie? grin
jasne,że tak smile

The Famous McD
The Famous McD
Originally Posted by McDziarz
futbolKS Piaseczno - Pogoń Siedlce 2

kurs 5,3

....
....

futbol

7 minuta 1:0 dla Pogoni jak kogoś interesuje ten wynik smile

M
old hand
old hand
M Offline
Mnie interesuje.

G
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
G Offline
mnie też (x2) aplauz

The Famous McD
The Famous McD
łapcie Izolator Boguchwała po 2,25 w handi w betsyfie !

młodzieżą i w IV lidze nic się nie ugra !!!

cięgię baty Wisłoka zbierze !!!

G
G Offline
Piaseczno 2-1 FT

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
prosze o inne wyniki wyzej podanych typow.dzieki.pzdr

O
Na pełnejjj kurrr...
Na pełnejjj kurrr...
O Offline
Wisłoka 2-2

B
enthusiast
enthusiast
B Offline
Ale ten Izolator mnie wczoraj podkur...Co za frajerstwo.Dobrze,że dzisiaj chociaż Stal Rzeszów wymęczyła zwycięstwo to mi fajny dubel wszedł.Ogólnie to trzeba grać przeciwko Tej Wisłoce bo przegra ona multum spotkań.

BKS Sparta
BKS Sparta
Originally Posted by QLUZOr20
Cuiavia Inowrocław-Sparta Brodnica typ:2 kurs:3,45 Tobet 6,5/10
Troszke dziwią mnie kursy na niedzielne spotkanie miedzy tymi druzynami.Moim zdaniem powinny byc bardziej wyrownane.Sparta przed sezonem niestety nie wzmocnila linii obronnych i to najwieksza bolączka bedzie w tym sezonnie jedynie przyszedl bramkarz bardzo dobry z Ukrainy podobno na pol sezonu tylko bo ma predyspozycje zeby grac nawet w drugiej lidze o linie pomocy nie ma co sie martwic bo chyba w tej rundzie jeszcze wiekszą mamy ofensywe niz przed sezonem przyszedl gracz Kalinowski kiedy kiedys gral w drugiej lidze Unii Janikowo.Napastnicy standard swoje zrobią bo nie wierze ze nawet bramki tam nie strzelą .Kurs zachecajacy Polecam za drobną stawke!

0:0

caly mecz przewazalismy po pierwszej polowie po jednego karetka przyjechala bo wstrzasnienie mozgu drugi nos zlamany i po pierwszej polowie gramy bez dwoch srodkowych obroncow.88min i nasz bramkarz targa karnego tak jak mowilem jeszcze troszke pogra u nas i za pol sezonu pojdzie do drugiej ligii.Ogolnie 3pkt byly w zasiegu bo nasz snajper w drugiej polowie zwalil sam na sam.

E
Pooh-Bah
Pooh-Bah
E Offline
Witam na weekend proponuje dwa mecze z "mojej" ligi smile

IV OPOLSKa

Stal Brzeg-DRA OPOLE 2 kurs 1.75 10/10

po pierwsze mecz zostanie rozegrany w Opolu, po drugie Mobilizacji Opolskim pilkarzom w tym meczu braknac nie moze ( nie lubiana ekipa z brzegu smile ), po trzecie Stal prezentuje sie slabo, w sobote 3 pnk Odra izzziii POLECAM!!!

III liga

ROW RYBNIK-Skalnik gracze 2.20 jedyneczka 9/10

taki kurs?????? chyba Tobet zwariowal , ROW walczy o 2 lige, natomiast Gracze, no oki zaskoczyli , wygrali z BKS Stal u siebie ale w Rybniku??? nie ma innej opcji gospodarze WIN!! WIN!! WIN!! i jeszcze raz WIN!!!

ps kursy z Tobet

kurs na Oderke napewno zleci smile

J
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
J Offline
Originally Posted by Ernestos

IV OPOLSKa

po pierwsze mecz zostanie rozegrany w Opolu, po drugie Mobilizacji Opolskim pilkarzom w tym meczu braknac nie moze ( nie lubiana ekipa z brzegu smile ), po trzecie Stal prezentuje sie slabo, w sobote 3 pnk Odra izzziii POLECAM!!!

III liga

taki kurs?????? chyba Tobet zwariowal , ROW walczy o 2 lige, natomiast Gracze, no oki zaskoczyli , wygrali z BKS Stal u siebie ale w Rybniku??? nie ma innej opcji gospodarze WIN!! WIN!! WIN!! i jeszcze raz WIN!!!

ps kursy z Tobet

powiem też że jest to moja ligasmile

byles na meczu Odry z Slaskiem Lubniany?

ja bylem i widziałem, całkiem słabe zawody w wykonaniu Ukochanej ODERKI i to dlatego jest taki kurs,

co do nielubianej ekipy z Brezgu to sie zgodzesmile

kwestia tez tego jakie bedzie boisku w Brzegu...

pozdrawiamsmile

E
Pooh-Bah
Pooh-Bah
E Offline
Originally Posted by john
Originally Posted by Ernestos

IV OPOLSKa

III liga

ps kursy z Tobet

powiem też że jest to moja ligasmile

byles na meczu Odry z Slaskiem Lubniany?

ja bylem i widziałem, całkiem słabe zawody w wykonaniu Ukochanej ODERKI i to dlatego jest taki kurs,

co do nielubianej ekipy z Brezgu to sie zgodzesmile

kwestia tez tego jakie bedzie boisku w Brzegu...

pozdrawiamsmile

ODRA GRA TEN MECZ NA OLESKIEJ W OPOLU!!!! smile

bylem na meczu, wiem grali slabo ale..... moim zdaniem Lubniany sa lepsze niz brzeg na obecna chwile

BKS Sparta
BKS Sparta
Witam:)
Sparta Brodnica - LTP Lubanie 4 liga Kujawsko-Pomorska kurs:1,6 8/10
Do Brodnicy przyjezdza Lubanie druzyna ktora bedzie walczyc o utrzymanie.Sparta chce zajac miejsce w czolowej piatce a nawet po cichu chce walczyc o awans ale to chyba za wysokie progi bo za duzo juz punktow stracilismy.Co do meczu nie wiem jak obrona bo w tamtym meczu dwoch naszych zawodnikow odwieziono do szpitala jeden z wstrząsnieniem mozgu drugi ze zlamanym nosem.Siła ofensywna Sparty jest bardzo duza mamy jednych z najlepszych napastnikow i pomocnikow w lidze .Mysle ze nasza druzyna jest w stanie strzelic co najmniej 2 -3 bramki w tym meczu i wygrac to spokojnie.Kurs na moje troszke przesadzony bo bym dal w granicach 1,35-1,45

Polecam!

BKS Sparta
BKS Sparta
Obroncy jak mi wiadomo na dzien dzisiejszy zagraja na 100%

old hand
old hand
Originally Posted by QLUZOr20
Witam:)
Sparta Brodnica - LTP Lubanie 4 liga Kujawsko-Pomorska kurs:1,6 8/10
Do Brodnicy przyjezdza Lubanie druzyna ktora bedzie walczyc o utrzymanie.Sparta chce zajac miejsce w czolowej piatce a nawet po cichu chce walczyc o awans ale to chyba za wysokie progi bo za duzo juz punktow stracilismy.Co do meczu nie wiem jak obrona bo w tamtym meczu dwoch naszych zawodnikow odwieziono do szpitala jeden z wstrząsnieniem mozgu drugi ze zlamanym nosem.Siła ofensywna Sparty jest bardzo duza mamy jednych z najlepszych napastnikow i pomocnikow w lidze .Mysle ze nasza druzyna jest w stanie strzelic co najmniej 2 -3 bramki w tym meczu i wygrac to spokojnie.Kurs na moje troszke przesadzony bo bym dal w granicach 1,35-1,45

Polecam!

Siła ofensywna bardzo mocna? zdobyliście w 16 spotkaniach 20 bramek co jest wynikiem jednym z najsłabszych w całej lidze, typu nie neguje ale opis juz troche niezgodny z rzeczywistościa, dla porównania Unia Solec-38 bramek/Chemik Bydgoszcz 38/Ziemiowit 43

pozdrawiam

BKS Sparta
BKS Sparta
w tamtej rundzie tak bylo w tej bedzie lepiej i nie zdziw sie jak jutro bedzie pogrom nie chce to nie graj ja tam mysle ze kurs zachecajacy.A tamten sezon byl stracony przez jednego trenera ktory nie mial koncepcjii na gre a teraz to juz w ogole mamy marnego ale zawodnicy graja dla siebie i wlasnej satysfacjii .Juz w meczu poprzednim przeciwko zawodnikow z Inowroclawia powinnismy wygrac ale sedzia krecil lody.Tyle w temacie.

BKS Sparta
BKS Sparta
http://www.90minut.pl/kariera.php?id=8742 Pierwszy z zawodnikow Adrian Kural przed sezonem mial juz grac w Kszo Ostrowiec ale urodzilo mu sie dziecko i chcial byc blizej domu .
http://www.90minut.pl/kariera.php?id=10594 Arek Kozłowski czolowy strzelec Zawiszy w 4 lidze jak grala w duzym stopniu to on pomogl Zawiszy awansowac do 2 ligii

i Nowy nabytek w tej rundzie:

http://www.90minut.pl/kariera.php?id=7456
Kalinowski niegdys gral w Unii Janikowo w drugiej lidze troszke sie pogubil ostatnimi czasy ale bardzo dobry gracz!!

Do tego Mamy jeszcze bardzo dobrego Bramkarza ktory przyszedl z Ukrainy Ivan Felde za pol roku najprawdopodbniej odejdzie do jakiegos z drugoligowych zespolow bo takie ma warunki chlop juz karnego obronil w pierwszym meczu.

BKS Sparta
BKS Sparta
oczywiscie wszystko podane z 90minut jesli ktos chce oblukac:)

Strona 2 z 13 1 2 3 4 12 13

Moderatorzy  Akhu, Biszop, Ojro 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
8 zarejestrowanych użytkowników (rafal08, Lukasz111, burbon, poozon, alfa, latajaca_holenderka, Szuman, Akhu), 2,337 gości, oraz 4 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,274
Posty5,828,497
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025