|
|
addict
|
|
addict
Mertens raczej izzi będzie, to teraz czas się wziąść za analize Minara
|
|
|
|
|
Hard-hitter
|
|
Hard-hitter
co kolegi Brody  bez złośliwości, ale Ty kolejny raz nie rozumiesz problemu  spływa po mnie z kim grał dziś Tomic, bo odnosiłem się do Twojego stwierdzenia, w którym stawiasz na równi King Turnera i Tomica w kontekście ich występów na clayu. Do stwierdzenia, że niby clay to dla Tomica obca planeta. Mylisz się grubo, ale wierze, że będzie lepiej, tylko zacznij oglądać tenisistów na żywo. I czytaj uważnie wypowiedzi innych, bo od kiedy Cie tu widzę, to masz z tym problem.
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Tomic albo King Turner na clayu ???... to chyba nieporozumienie....po co oni tu grają?.....Granollers i chyba tylko podrozami zmeczony Lorenzi zdecydowani faworyci.... a co masz do Tomica w kontekście clayu, oprócz tego, że dotąd grał na nim incydentalnie? Ze swoją efektywna defensywą będzie się czuł w takich warunkach całkiem nieźle. zaraz mi pewnie zaprezentujesz przyklady wspaniałej gry Tomica na clayu i jego wybitne osiągniecia na tej nawierzchni...... tak, tak, wynurzenia z serii, że np. Montanes będzie od każdego dostawał wp.. na hardzie  przeczytaj co napisałem, raz jeszcze. Gdzie ta efektywna defensywa Tomica ???....szkoda ,że tak szybko nie usuwacie postów Wlodara,kiedy obraża innych uczestników,ale widze że on ma tu monopol na pisanie dyrdymałów,jemu uwagi zwrocić nie można.....szkoda......
|
|
|
|
|
Hard-hitter
|
|
Hard-hitter
ja Cie obrażam? efektywna defensywa w kontekście Tomica to dyrdymał? masz schizofrenie?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
poda ktos live sankt petersburga ??
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
ja Cie obrażam? efektywna defensywa w kontekście Tomica to dyrdymał? masz schizofrenie? przyznaj się tylko ile razy zarzucales innym uczestnikom tego forum glupotę ??/..z reszta moim zdaniem ktoś zupełnie słusznie nazwał Cię narcyzem,coś w tym jest.....
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ouanna + Cipolla + Soda ? co myslicie ?
|
|
|
|
|
Hard-hitter
|
|
Hard-hitter
ja Cie obrażam? efektywna defensywa w kontekście Tomica to dyrdymał? masz schizofrenie? przyznaj się tylko ile razy zarzucales innym uczestnikom tego forum glupotę ??/..z reszta moim zdaniem ktoś zupełnie słusznie nazwał Cię narcyzem,coś w tym jest..... tak, czasem ośmielam się zwrócić innym uwagę, że czasem świat tenisowy jest inny, niż myślą. Też byłeś wśród nich, i strasznie to dziś przeżywasz. Przykro mi. Jesteś typem trola forumowego, więc bez odbioru.
|
|
|
|
|
ŁKS Łódź 
|
|
ŁKS Łódź 
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Wlasnie ....twoj swiat tenisowy-pisanie wielkiej analizy w formie pracy naukowej do meczu o kursie 1,15...(zdarzaja sie pudla - to normalne), ale jak ktos poda dobry typ(o wiele lepszych kursach)..totalna krytyka bo sie nie zgadzasz-czy lepszy forhend czy beckend,czy ofensywa czy defensywa,a nie dostrzegasz że typ wszedl.....a o to tu na forum powinno chodzic,podawac dobre skuteczne typy i zarabiac na tym.A nie popisywac sie czysto teoretyczną wiedza , którą na pewno posiadasz.....
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
no to Minar, może wreszcie wygra, umiejętności ma na pierwszą 50-tkę.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
A jak zapatrujecie się dziś na Bartoli - Wickmayer ? Jak dla mnie ta druga next round ;>
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jest gdzies live do minar-junaid ??
|
|
|
|
|
kierownik zamieszania
|
|
kierownik zamieszania
jest gdzies live do minar-junaid ?? bwin
|
|
|
|
|
Hard-hitter
|
|
Hard-hitter
- moje analizy w kontekście kursu 1,15 - hmmm... kłamiesz  -"czysto teoretyczna wiedza" - tak, świetna sprawa, jeśli jest użyta w kontekście wielu czynników. Spróbuj, frajda duża. - Zwracając Ci kiedyś uwagę, że nie wiesz o czym piszesz - twierdząc, że Bogdanovic to prawie nic poza serwisem, nie wiedziałem, że ośmieliłem się nadepnąć na ogon prawdziwemu tygrysowi. Typ Ci wszedł, nie mając nic wspólnego z Twoją argumentacją. Myślisz, że popierając typ głupotą, budujesz swoją wiarygodność? Zastanów się Robert Kubica zajął 2 miejsce w GP Australii, bo jego Subaru najlepiej czuje się górskich drogach. Tak pomyślałem przed wyścigiem  Nie? Co z tego. Forumowicze się ze mnie śmieją, ale to nic - trafiłem typ. To Twój tok myślenia.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
co myslicie o zestawie tsonga+soda? jak gral francuz?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Miałem grać Quannę, gdyż wszystko za nim wskazuje. Własny teren, statystyki(fakt, że na hardzie). Ale przed zaklepaniem tego typu, powstrzymuje mnie jeden fakt. Widzę, że coraz większa rzesza inwestorów powierza swój kapitał w ręce tego Francuza i to mnie zaczyna niepokoić. Może oni wiedzą coś więcej, a może to tylko zagrywka buków? Co o tym sądzicie?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
St. Brieuc a do tego oto turnieju jest jakies live bo pzoniej chcialbym ouane posledzic a mzoe jakis streem nawet jest
A gra ktos z was dzis wickmayer ? ja narazie zagralem: radwanska-venus over 20.5 tsonga-ferrero 1 soda 1 i nasz debel 1
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
|
|
|