|
|
veteran
|
|
veteran
Dzień dobry  Takie małe pytanko na dobry początek dnia. Zleciłem wczoraj wypłatę na moneybookers koło 22.00. Zaglądam dziś na konto u buka i nie widzę opcji by można było ją anulować, czyli tak jakby już poszła. Na moneybookers jednakże kasy jeszcze nie ma. To normalna kolej rzeczy?? Normalna. Kase juz ksieguja i niedlugo bedziesz mial na koncie. Tylko nie wiem jak dlugo idzie na MB bo wyplacam tylko na karte. Pozdrawiam Godzina 17, kasy nie ma. Czy to, że nie mam jeszcze zweryfikowanego konta w moneybookers może wpływać na taki stan rzeczy ??
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
-Adrian- bet365 jest chyba jedynym bukmacherem, który w wypadku opcji 1-2 daje zwrot za remis. Zresztą sprawdź sobie np. tutaj http://www.oddsportal.com/matches/hockey/ Zawsze tak u nich było. Pozdrawiam
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Dzień dobry  Takie małe pytanko na dobry początek dnia. Zleciłem wczoraj wypłatę na moneybookers koło 22.00. Zaglądam dziś na konto u buka i nie widzę opcji by można było ją anulować, czyli tak jakby już poszła. Na moneybookers jednakże kasy jeszcze nie ma. To normalna kolej rzeczy?? Normalna. Kase juz ksieguja i niedlugo bedziesz mial na koncie. Tylko nie wiem jak dlugo idzie na MB bo wyplacam tylko na karte. Pozdrawiam Godzina 17, kasy nie ma. Czy to, że nie mam jeszcze zweryfikowanego konta w moneybookers może wpływać na taki stan rzeczy ?? Zagadka wyjaśniona, kasa na koncie. Otóż cały myk polega na tym, że maile między bukiem a moneybookers na które rejestrowaliśmy się muszą być takie same. Po zmianie maila na moneybookers kasa od razu pojawiła się po odświeżeniu. Hmm, mądre rzeczy bet365 pisze w mailu potwierdzającym wypłatę.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Panowie, dość pilna sprawa. Konto mam w ING, dziś nie działa. Karta kredytowa zlikwidowana. Jak na szybko mogę wpłacić do Bet365? Czy mogę dokonać wpłaty na moje konto inną kartą kredytową, na inne nazwisko?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Nie wplacaj z innych kont/kart bo moga byc pozniej problemy. Najszybciej i w pelni bezpiecznie bedzie jak ktos ci przesle ze swojego konta mb kase na twoje mb (trwa to 1min). I sobie poporstu wplacisz ze swojego mb bez problemu.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Tylko kto..? Kolega probował, ale nie zaskoczył, że dodano "czy srodki bede przeznaczone na hazard", domyslnie bylo, ze tak i po trzech probach zablokowali wplate z Jego karty.
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
Panowie, dość pilna sprawa. Konto mam w ING, dziś nie działa. Karta kredytowa zlikwidowana. Jak na szybko mogę wpłacić do Bet365? Czy mogę dokonać wpłaty na moje konto inną kartą kredytową, na inne nazwisko? Wejdź na swoje konto w ING i wybierz karty i aktywuj kartę wirtualną. To będzie Visa, więc możesz na nią potem wypłacić.
|
|
|
|
|
member
|
|
member
czy po akceptacji dokumentow i pozytywnej weryfkacji, kiedy zlecilem wyplate czesci pieniedzy z konta, support przesyla maila ze jeszcze dodatkowo wyslali mi list z kodem poczta, srodki zostaja zamorozone, czy tak wyplata jednak dojdzie ? :|
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Powinna dojść. Jeżeli zaakceptowali Twoje dokumenty to tak jakbyś zweryfikował konto i ten list, który Ci wysłali nie ma już większego znaczenia.
|
|
|
|
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
|
|
A list z kodem wysłany na podany adres nie jest częścią procesu weryfikacyjnego i powodem, dla którego firma daje aż 200zł bonusu i to także dla wpłat przez MB?  Większość firm z ofertą na Polskę boi się MB jak ognia, ale dzięki inteligentnemu systemowi weryfikacji Bet365 zdołał zachować MB dla oferty bonusowej wobec nowych graczy.
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Nie, równie dobrze możesz im wysłać kopię dowodu i nie musisz dbać o ten list, który później do Ciebie przyjdzie.
|
|
|
|
|
|
|
Szkoda, że nie trzymają się sztywno tego listu, bo to jest najlepszy sposób na utrzymanie kampanii z dużym bonusem bez wykluczenia MB. No ale to już ich decyzja, w końcu to oni trzymają rękę na pulsie. 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
źle rozliczyli mi zakład na bet 365, miał być przegrany, rozliczyli jako wygrany, za wygrane szybko postawiłem kolejny kupon który przegrałem. Zrobiło mi się saldo ujemne na koncie. Po jakimś czasie przywrócili mi saldo 0,00 zł. I teraz moje pytanie. Czy to może podpucha żebym wpłacił i zaraz mi odbiorą za ten źle rozliczony zakład? Czy to taki "bonus" od nich? Jeśli ktoś miał podobną sytuację to proszę o pomoc.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
to norma, w ciagu ostatniego miecha mialem tak ze 4-6 razy, po wplacie nic nie odjeli ale to chodzilo o drobne +/- 10$ / przewaznie chodziło o kornery ;-))
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
tez tak mialem, wiec mysle,ze to nie przypadek.
|
|
|
|
|
|
|
Słusznie wyzerowują w takim przypadku saldo aby nie było ujemnego, gdyż teoretycznie nigdy nie powinno dojść do sytuacji, w której saldo schodzi poniżej zera.  Oczywiście powinni postąpić tak bez względu na wynik tych dwóch zakładów za "pieniądze widmo". 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Sprawdzajcie na bieżąco swoje kupony rozliczane przez Bet365. Niestety, nie zawsze robią to poprawnie  [ Linked Image] PS: Wynik końcowy był oczywiście 2-0 FT.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Żadna nowość. Normalna pomyłka jakich wiele także u innych bukmacherów. Nie sądzę, żeby ktoś był na tyle mało rozgarnięty żeby nie zauważyć braku kasy z wygranej...
|
|
|
|
|
|
|
Wszędzie to się zdarza, zupełnie chwilowo.
Jeszcze nikomu w historii firmy nie rozliczyli zakładu niepoprawnie... tak więc sami to szybko poprawią.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Żałosne piździusy...deposit - 3,4,5 godzin MB - telefonare MB - wszystko OK...proponuja gowniany bonus 10 juro ??????????
Co to qrwa za kalectwo?????????????
Nie mogą sprawdzić miedzy sobą ???????????????
Skończy się jak z pedalstwem z Expektu - zamknięcie konta e. ....vaffanculo....
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|