Palant to może na drugie masz porównaj osiągnięcia Peji i Tedego dla polskiego HH i dopiero się wypowiadaj, a nie go bluzgacie z przed monitora cfaniaki za dychę Zapewne każdy z Was nucił "jest jedna rzecz dla której warto żyć" i inne piosenki z "Na legalu". Ostatnio trochę gorsze kawałki nagrywa, ale i tak cały czas nie schodzi poniżej jakiegoś poziomu, bez odbioru, bluzgajcie sobie dalej zawistni
Palant to może na drugie masz porównaj osiągnięcia Peji i Tedego dla polskiego HH i dopiero się wypowiadaj, a nie go bluzgacie z przed monitora cfaniaki za dychę Zapewne każdy z Was nucił "jest jedna rzecz dla której warto żyć" i inne piosenki z "Na legalu". Ostatnio trochę gorsze kawałki nagrywa, ale i tak cały czas nie schodzi poniżej jakiegoś poziomu, bez odbioru, bluzgajcie sobie dalej zawistni
oto najnowsze osiągnięcie Penera :
"6 kwietnia ogłoszony zostanie wyrok wobec Peji za publiczne nawoływanie do pobicia podczas koncertu. Ryszard Andrzejewski przyznał się do zarzuconego mu czynu. Dziś zielonogórski Sąd Rejonowy zakończył proces w tej sprawie."
ps. jakby nie było beef zaczął się o Zieloną Górę a przyznaniem się Pener pokazał,że go przegrał i tyle, chociaż cały czas publicznie szedł w zaparte i zgrywał twardziela........
porównaj osiągnięcia Peji i Tedego dla polskiego HH i dopiero się wypowiadaj
ojej znów się zaczyna; fryderyk, artykuł w the new york times znamy wszystkie jego nagrody - można o tym poczytać na wikipedii ale Ty pewnie wiesz to od samego rysia bo ja jestem tylko cfaniakiem z przed monitora...i to jeszcze za dychę Swoją drogą ciekaw jestem ile zakupiłeś płyt ryszarda. Nikt mu tu nie ujmuje tego co wniósł do polskiego hh ale "trochę gorsze kawałki" zdarzają mu się coraz częściej nie mówię już o porażce w konfrontacji z jackiem. Dlatego powinien już dać sobie spokój z tą walką bo zaliczył w grudniu mocne ko ale niektórzy nie wiedzą kiedy skończyć
Palant to może na drugie masz
Mistrzu ciętej riposty! długo myślałeś ? Właśnie taki poziom teraz prezentuje onomato - jaki idol tacy fani
Mistrzu ciętej riposty! długo myślałeś ? Właśnie taki poziom teraz prezentuje onomato - jaki idol tacy fani [/quote]
Zauważ,że Agassi go tak nazwał, ja tylko się spytałem czy może on tak nie ma na drugie, więc nie wiem "osohodzi" Ci w tym momencie . Dla Ciebie Jacek, dla mnie Rysiek wygrał i zdania pewnie nie zmienimy, więc nie ma co prowadzić dalej rozmowy o tym. Dla mnie Tedunio robił z siebie pajaca i będzie robił dalej i nic nie wniesie do HH oprócz inny hitów jak "techno jazda", a że Rysiek powoli odwala kaszankę to już inna sprawa, szkoda bo to chyba już za dużo w tym siedzi i z dekka się wypalił, ale parę ciekawych kawałków ostatnio napisał i pewnie jeszcze napisze. Btw, Aggasi Ty to pewnie byś strugał inżyniera na sali sądowej żeby później się schylać po mydełko
Mówiłeś coś o przekleństwach Rysia, że potrafi tylko to i nic więcej, proszę bardzo, specjalnie dla Ciebie. A i co do pozamiatane, to wiesz..masz rację, Rysiu pozamiatał
Papa Roach na Przystanku Woodstock Zespół Papa Roach to pierwsza gwiazda XVI Przystanku Woodstock. Festiwal odbędzie się między 30 lipca a 1 sierpnia w Kostrzynie nad Odrą. Od kiedy pojawili się na scenie w roku 2000, sprzedali ponad 8 milionów płyt na całym świecie i stali się tym samym jednym z najpopularniejszych hardrockowych zespołów w historii. Udało im się umieścić w Top 10 kilka rewelacyjnych singli, między innymi takie hity, jak "Last Resort", "Forever", "Getting Away With Murder", "Scars" czy "To Be Loved". We wrześniu 2009 roku gościli w Warszawie, promując longplay "Metamorphosis" z marca 2009 roku.
Aktualny skład: Jacoby Shaddix (wokal), Tobin Esperance (bas), Jerry Horton (gitara) i Tony Palermo (perkusja).
W ubiegłym roku na Przystanku Woodstock wystąpili m.in. Guano Apes, The Futureheads, The Subways i Korpiklaani.