|
|
old hand
|
|
old hand
Pytanie jest inne- czy moge byc roznowczesnie zalogowany z jednego kompa na 2 rozne konta w betfair ? (oba na mnie) Można . Na dwóch różnych przeglądarkach. [/quote] Dzięki 
|
|
|
|
|
Tenis Trader
|
|
Tenis Trader
Założyłem drugie konto na Betfair z innym adresem e-mail i zmieniłem głównego maila także na Moneybookers. Tak więc ten gość z supportu wciskał mi kit, że muszę nowe konto w MB zakładać żeby coś wpłacić do nich.
Ale pewnie nie wiedział biedak, że na MB można zmienić adres, a tym samym login.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Zastanawialiście się kiedyś, dlaczego tak mało meczow z francuskiej Ligue1 jest w ofercie LIVE! na Betfair? 
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
Założyłem drugie konto na Betfair z innym adresem e-mail i zmieniłem głównego maila także na Moneybookers. Tak więc ten gość z supportu wciskał mi kit, że muszę nowe konto w MB zakładać żeby coś wpłacić do nich.
Ale pewnie nie wiedział biedak, że na MB można zmienić adres, a tym samym login. Wpłacisz ale beda chyba kłpociki z wypłata bo zmieniłes maila ale idetyfikator mb zostaje taki sam, to samo tyczy sie netellera.Ja mam 3 konta na bf ale kazde zasilane inna metoda.Kiedys zrobilem podobnie jak Ty i niechcieli mi kasy wypłacic
|
|
|
|
|
Tenis Trader
|
|
Tenis Trader
Wypłata to jest najmniejszy problem. Wystarczy jakiś surebet zrobić.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ale pewnie nie wiedział biedak, że na MB można zmienić adres, a tym samym login. Wpłacisz ale beda chyba kłpociki z wypłata bo zmieniłes maila ale idetyfikator mb zostaje taki sam, to samo tyczy sie netellera.Ja mam 3 konta na bf ale kazde zasilane inna metoda.Kiedys zrobilem podobnie jak Ty i niechcieli mi kasy wypłacic nie bedzie zadnego problemu z wyplata, wazne tylko zeby wyplacajac zgadzał sie adres maila na mb (trzeba zwyczajnie zmienic na podstawowy) . Sam zasilam ( i nawet zdarzaja sie wyplaty <szok>  ) 3konta w BF za pomoca mb oczywiscie kazde ma inny adres mailowy. Goget, koles Ci nie wciskał kitu tylko zwyczajnie zle sie wypowiedział z tym nowym kontem na mb ( zreszta konto w mb mozna miec tylko jedno), ale spoko wodza ze zadne surki Ci nie bedą potrzebne zeby upłynnic flote ;-))
|
|
|
|
|
Tenis Trader
|
|
Tenis Trader
Dzięki bolo za info  Też mi się to dziwne wydawało, skoro mogłem wpłacić.
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Zastanawialiście się kiedyś, dlaczego tak mało meczow z francuskiej Ligue1 jest w ofercie LIVE! na Betfair?  Stosunkowo mały obórt. Nawet takie ligi jak grecka, czy turecka potrafią mieć większy.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jaką metoda najlepiej wpłacać, a jaką wypłacać pieniądze z BF? Z góry dziękuję za pomoc.
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
Jaką metoda najlepiej wpłacać, a jaką wypłacać pieniądze z BF? Z góry dziękuję za pomoc. Ja wpłacam i wypłacam mb lub netelerem wypłaty ida dosc szybko bo do 12 godzin i kasa na koncie(posiadam karty netka i mb wiec zaraz moge isc do bankomatu wypłacac:)Zwroty na karty kredytowe do 3 dni
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jaką metoda najlepiej wpłacać, a jaką wypłacać pieniądze z BF? Z góry dziękuję za pomoc. Ja wpłacam i wypłacam mb lub netelerem wypłaty ida dosc szybko bo do 12 godzin i kasa na koncie(posiadam karty netka i mb wiec zaraz moge isc do bankomatu wypłacac:)Zwroty na karty kredytowe do 3 dni nie posiadam takowych kart. Jak przeliczają euro jeśli wpłacę/wypłacę kartą kredytową? Bo nie chciałbym być niemile zaskoczony
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jaką metoda najlepiej wpłacać, a jaką wypłacać pieniądze z BF? Z góry dziękuję za pomoc. Ja wpłacam i wypłacam mb lub netelerem wypłaty ida dosc szybko bo do 12 godzin i kasa na koncie(posiadam karty netka i mb wiec zaraz moge isc do bankomatu wypłacac:)Zwroty na karty kredytowe do 3 dni nie posiadam takowych kart. Jak przeliczają euro jeśli wpłacę/wypłacę kartą kredytową? Bo nie chciałbym być niemile zaskoczony to bank przelicza, a nie bf
|
|
|
|
|
Knockin' On Heaven's Door
|
|
Knockin' On Heaven's Door
K.urwa nie idzie się zalogować 
|
|
|
|
|
Tenis Trader
|
|
Tenis Trader
K.urwa nie idzie się zalogować  To pewnie przez ten pył wulkaniczny. Ja jestem zalogowany od rana, ale teraz nie mogę na żaden rynek wejść.
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Dziękujemy za skontaktowanie się z Biurem Obsługi Klienta Betfair. Informujemy, że otrzymaliśmy Pana/Pani email.
Zapewniamy, że wkrótce otrzyma Pan/Pani naszą odpowiedź.
Z poważaniem,
Betfair
**** To jest automatyczna wiadomość na którą prosimy nie odpowiadać ****
|
|
|
|
|
member
|
|
member