nie nei..zle napisalem... komorki nie sa scalone tylko popostu sa wyczyszczone zkratek ;;) natomiast ja chce jedena kolumne ktora jest wyczyszczona z komorek podzielic na po. wstawic taka tabelka mala jakby ;/
Wie ktos moze gdzie krecony byl klip Edwarda Maya THE STORY OF STEREO LOVE. Chodzi mi o poczatek piosenki (te biale domki, waskie uliuczki etc. Z gory dzieki
Panowie, potrzebne mi aktywne linki, najlepiej z rapidshare, do gierki Virtua Tennis 2009 na Wii.. Na pebie i darkwarez nie ma i nie wiem gdzie jeszcze mogę szukać..
wybieramy druzyne CD CHIVAS <ma najwięcej tytułów-za jego sprawą> no i trzaskamy ile sie da.Zobaczył że na forum jest naprawde dużo osób wiec mnie poprosił aby tu coś takiego napisać.... Gra banalna ale w przerwach w śledzeniu wyników można pograć Jeśli ktoś ugra jakieś punkty prosze o nick i ilość pkt.
KONIEC KOLEJKI śRODA 21:00
Witam.Jak co tydzień proszę o wsparcie - strata wyjątkowo duża 3 mln ale razem damy rade Kto ma czas
Panowie rejestrując się na tej stornie pomagacie mi zdobywać punkty i możecie sami włączyć się do zabawy i mieć możliwość zdobycia całkiem przyzwoitych nagród za darmo !! Polecam i licze na pomoc http://www.takeagift.pl/polecam:103